نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

ایدی فیس بوک منو نداشتی ؟ توی سایت تیکت نمیتونستی بدی ؟
    یک شرکت به من بگید توی هاستینگ که توی فیس بوک داره ساپورت میده

فقط یک شرکت ؟
    گوشی فقط 4 روزه خاموشه اما از شما این بهونه رو قبول میکنم /
    تا جایی که یادمه توی سال فقط 4روز روشن بوده !

شما واقعا توی جیمیل نمیتونستید میل بدید ؟ یا افلاین مسیج بزارید برای چت ؟
    توی متن های دوستتون توضیح دادم

ارشیو پیامهای یاهوتونو بزارید وگرنه میزارم تا از این انجمن فراری بشید !
    یاهو من دی اکتیو هست وگرنه با تمام وجود میزاشتم

این ارشیو چت فیس بوک که بنده بتون گفتم سرویس دسته کس دیگه ای هست . مربوط به 29 روز پیش هست این چت .
    همونطور که گفتم هیچ ساپورتی توی فیس بوک ندارم و فیس بوک فقط و فقط برای دوستانم هست نه هیچ چیز بیشتر !

شما و دوستتون که سرور رو معامله کردید پیش خودتون باید راه های ارتباطی رو تغییر میدادید و یک راه روشن و معتبر برای تماس من با خودتون میزاشتید

این کمکاری رو کردید و این مورد رو گردن من نندازید ! اصلا اقا گیریم فیس بوک بهت میگفتم

توی این 2ماهی که فیس بوک بودید جزو 2-3 باز انلاین بودن کی انلاین بودید میشه بگید؟

شما توی این اوج مشکلاتتون ساعت 12 شب ( حداکثر 1 ساعت بعد از تماستون ) جواب تماس منو نمیدادید ، جواب sms رو هم ندادید که هیچ . روز بعد گفتید که توی مسافرت هستید و به این علت دیر پاسخ میدید ( وسط این همه مشکل مسافرت؟ درسته ؟آیا؟ ! )
    مسافرت شیراز بودم که بعد از وجود این مشکل با اولین پرواز به تهران اومدم و اولین ماشین به سمت منزل خودم برگشتم

به نظرتون ایا درسته توی اوج تعطیلی من دست به برگشتن بزنم و به تفریح خودم ادامه ندم یا مشکلی پیش اومده که مجبور به برگشتن شدم؟

اگر از کاربران من بپرسید بهتون میگن که بیشتر وقت ها جواب تلفن نمیدم !

قبل اینکه جواب تماستون رو بدم چندبار تماس گرفتید دیدید جواب نمیدم اس ام اس دادید و گفتید هومن هستید
    و بعد من دیدم شماهستید باهاتون تماس گرفتم ولی جواب ندادید و اس ام اس دادم جواب بده!
    و ادامه اس ام اس ها که گفنید مهمونی هستم و.....

غیر این هست؟

همونطور که گفتم من 70 درصرد اوقات جواب تماس هیچ کس رو نمیدم مخصوصا زمانی که توی سایت هستم بخصوص ساعت 1شب!

خوب شد این بحثو باز کردی ، من ادم درستی نیستم درست ، اما شما به عنوان امانتدار اطلاعات مردم چرا ؟ ارشیو چت بدم که گفتی حاضری اطلاعات imdb-dl رو روی سرور من کپی کنی ؟
    من این حرف رو زدم درست! ایا دادم بهت ارشیو رو ؟ این مهمه دادم بهت یا بعدش گفتم نمیشه؟!

در آخرم باید بگم شما سنتون وقتی به 18 رسید ( واسه اینم عکس بگیرم ؟ ) میتونی بفهمی 200 هزار تومان یا 4 ماه وی پی اس نمیتونه جای اطلاعات 1 ساله یک کاربر رو بگیره !
    اگر سن من 18 نبود منت شمارو نمی کشیدم که همونطور که خودتون با پارتی و هزینه معاف شدید من رو هم کمک میکردید تا معاف بشم و بتونم شرکتم رو ثبت کنم !
    ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 00:40

2. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)