قرار بود دخالت نکنم اما دیدم واقعا نمیشه ، اومدم چند تا مورد رو شفاف کنم
ایدی فیس بوک منو نداشتی ؟ توی سایت تیکت نمیتونستی بدی ؟من جواب کوتاهی میدم
میشه راه تماسی که گزاشته بودید رو بگید؟
گوشی فقط 4 روزه خاموشه اما از شما این بهونه رو قبول میکنم /شماره تماس: 09194800030
اصلا روشن بود که جواب بدید؟
شما واقعا توی جیمیل نمیتونستید میل بدید ؟ یا افلاین مسیج بزارید برای چت ؟
ارشیو پیامهای یاهوتونو بزارید وگرنه میزارم تا از این انجمن فراری بشید !یاهو هومن ۱۰۰ بار پی ام دادم هومن هومن جواب داد؟!
این ارشیو چت فیس بوک که بنده بتون گفتم سرویس دسته کس دیگه ای هست . مربوط به 29 روز پیش هست این چت .کف دستم رو بو نکرده بودم که این سرویس به شخص دیگری داده شده هست!
![]()
شما توی این اوج مشکلاتتون ساعت 12 شب ( حداکثر 1 ساعت بعد از تماستون ) جواب تماس منو نمیدادید ، جواب sms رو هم ندادید که هیچ . روز بعد گفتید که توی مسافرت هستید و به این علت دیر پاسخ میدید ( وسط این همه مشکل مسافرت؟ درسته ؟آیا؟ ! )وقتی چنین مشکلی پیش میاد ۱۰۰ نفر دیگه مثل شما عجله دارند که کارشون انجام بشه فقط شما نبودید که منتظر بودید!
وقتی این مشکل پیش میاد سیل تیکت هست انقدر تیکت ها زیاد بود که شما توش گم بودید!
( همون سایتی که هومن بال بال میزد هاردش رو براش کپی کنم! و من گفتم ممکن نیست)
خوب شد این بحثو باز کردی ، من ادم درستی نیستم درست ، اما شما به عنوان امانتدار اطلاعات مردم چرا ؟ ارشیو چت بدم که گفتی حاضری اطلاعات imdb-dl رو روی سرور من کپی کنی ؟
در آخرم باید بگم شما سنتون وقتی به 18 رسید ( واسه اینم عکس بگیرم ؟ ) میتونی بفهمی 200 هزار تومان یا 4 ماه وی پی اس نمیتونه جای اطلاعات 1 ساله یک کاربر رو بگیره !خسارت میتونم بهتون ۴ماه بدم اگر سرور خواستید
یا ۲۰۰ هزارتومان توی ۴ماه بهتون خسارت نقدی بدم