پاسخ گو باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/89479/#post845153
پاسخ گو باشید
http://www.webhostingtalk.ir/f41/89479/#post845153
samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیرهمنبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
تاپیک که پاک شد ولی اجازه پست رو که دارم
سلام
خب این اولین تاپیک شکایتم هستش که میزنم خیلی دوست نداشتم این تاپیک رو بزنم واقعاً نمیخواستم این تاپیک رو بزنم ولی حیف که مجبور شدم این کار رو بکنم راستش خوشم نمیاد آبروی مردم رو به خاطر اندکی پول ببرم ولی بهتره بلایی که بر سر من اومد بر سر هیچکس دیگه ای نیاد .
خب قضیه از این جا شروع میشه که در تاریخ 08/08/2013 وی پی اس من خاموش شد این نرمال هستش چون همیشه آپتایم سرویس ها 100 درصد نیستش و از اونجایی که سرویس های ایشون هیچ مشکلی خاصی نداشت تا به امروز جز یه دو تا خاموشی که برای تعمیر سرور و بهینه کردنش بوده من اصلاً عصبی نشدم به ایشون تیکت زدم
که چرا سرور خاموش هستش
جوابی که ایشون برای من فرستادن
و به خا طر خسارت ۴۵ روز ادد میکنم
خدا رو شکر ایشون دکتر نشدن خدا رو شکر میکنم اگر ایشون دکتر میشدن برای مثال از اتاق عمل میومدن بیرون به همراهان بیمار میگفتن
سلام بیمار شما مرد خدا بهتون صبر بده خدا نگهدار
همونجا یه نفر دیگه هم میمرد !
والا حتی دکتر ها هم اینجوری یه خبر بد رو نمیدن
اینطور جواب دادنشون نشانه این هستش که ایشون به فایل های کاربرانشون اصلاً اهمیت نمیدن به کاربرهاشون هم اهمیت نمیدن ( البته این نظر من هستش , امیدوارم چیزی به غیر از این باشه ).
دوست عزیز 45 روز نمیتونه زحمت دو ساله یک نفر رو جبران کنه نمیتونه فایل های مرده یه نفر رو جبران کنه نمیتونه !
کاملترش میکنم تاپیک رو بعد از این من برای ایشون جواب فرستادم که
جواب ایشون
-*
فدای سرتون اصلاً اطلاعات مهم نیستش عزیزم خودتون خوب هستین؟!
بگذریم بحث زیاد هستش و جواب هایی که من به ایشون فرستادم و ایشون هم جواب دادن زیاد ( البته نا گفته نماند که تمامی شات ها رو گذاشتم که ببنید میتونید خودتون تمامش رو بخونین )
دو روز قبل از این که سرور ایشون دچار مشکل بشه بهشون زنگ زدیم که میخواییم یه وی پی اس جدید بگیریم در مورد سرویس باهم صحبت کردیم و قرار شد که ایشون سرویس رو بهمون بدن و ماباقی ماجرا . . .
ایشون وقتی میخواستن به ما سرویس بدن زنگ میزدن برای این که یه سرویسی به ما بفروشن اتفاقاً شبی که این اتفاق افتاد قبلش با هم تماس تلفنی داشتیم .
وقتی متوجه این فاجعه بزرگ شدیم هرچی بهشون زنگ زدیم جواب ندادن توی سایتشون تیکت فرستادیم که
آها راستی یادم نبودش ( دفعه قبلو هم که یادته سایتم رو سرور تو به فنا رفت ؟ واقعا به نظرت این حق منه که 2 سال همه جا جار زدم از وی پی اس فارس سرویس بگیرین ؟ ) یه بار دیگه هم اطلاعاتمون روی این سرور های ایشون به فنا رفته بودش ( گذشته ها گذشته )
جوابی که ایشون دادن
میتونم بهت ۴ماه رایگان بدم
یک سرور بکاپ داشته باشید همیشه براتون کمک هست
گفتن که همه خواب بودن نمیشد جواب بدم ( دوست عزیز جواب اس ام اس که میتونید بدید ؟! بگین بعداً باهاتون تماس میگیرم )
این مشکل از دسترس شما خارج نبود شما هم قربانی این مشکل نبودید در خط های بعدی برسی میکنیم که مشکل از دست شما خارج هستش یا نه
باید در جواب نمیشه کاری برای فایل ها کرد از جانب شما بگم میشه کاری برای فایل ها کرد ولی نمیخوام بکنم .
واقعاً زحمت چندین ساله ما در برابر این ارزشش خیلی هستش خیلی
چشم سعی میکنیم سرور بک آب داشته باشیم .
جوابی که ما ارسال کردیم در برار پاسخ ایشون :
خب باید از اینجا به بعدش رو بنویسم براتون چون ظبط مکالمات تلفنی جرم محصوب میشه ما هم ظبط نکردیم
با ایشون تماس گرفتیم گفتیم که سرور باید درست بشه ( سرور رو به پنل خودمون انتقال بده تا مشکل رو حل کنیم با گفتگو گفتن که سرور توی پنلم قفل شده و نمیشه انتقالش داد )گفتم خب مشکلی نداره ( آرشیو گفتگو با دیتاسنتر رو بهمون بده ببینیم مشکل از چی هستش حرف حسابشون چی هست )
قبول کردن که آرشیو رو بهمون بدن
ولی چه چیزی اتفاق افتاد؟! خودتون میتونین توی تصویر زیر ببنید
ایشون سه روز وقت کشی کردن برای ارسال آرشیو گفتگو هاشون با دیتاسنتر که اونم آخرش ارسال نکردن و به هیچ زنگی از تلفن های ما جواب ندادن به هیچ کدوم از تیکت های ما جواب ندادن که در آخر مجبور شدیم , تهدیدشون کنیم برای شکایت .
که یک تیکت دیگه ایجاد کردیم و گفتیم که یا موضوع رو به صورت عادی بیا حل کنیم یا به صورت شکایت که
متنی که فرستادیم در تصویر زیر کاملاً مشخص هستش .
و جوابی که ایشون فرستادن رو میتونین توی تصویر زیر ببنید
یه چیزهایی گفتن که به من خیلی برخورد مجبور شدم هیچی نگم و سکوت کنم ولی اینجا جوابشون رو میدم .
گفتن که آدم ها رو باید توی شرایط سخت بشناسی متاسفانه شما توی سخت ترین لحاظ این موضوع ما رو ول کردید و به هیچ کدوم از زنگ های ما و تیکت هامون جواب ندادین شما روتوی شرایط سختی شناختیم اصلاً شناختمون خوب نبود ببخشید بابت رک بودنم شرایط سختی رو پشت سر گذاشتیم و شما هم در کنارمون نبودین .
بعد از این که این تیکت رو براشون فرستادم آلما هاست رو در جریان قرار دادم و هر اتفاقی که می افتاد ایشون رو با خبر میکردم و ازشون فوق العاده ممنونم به خاطر کمک هایی که کردن .
ما باقی ماجرا :
توی تیکت قبلی گفتن که اطلاعات از بین رفته ولی اینجا میبنین که گفتن اطلاعات هنوز هستش ولی بعد از پرداخت روشن میشه ! یکی از دروغ های ایشون که گفتن اطلاعات از بین رفته مشخص شدش .
گفتن که تمامی یوزر ها انتقال داده شدن هرچند که توی همین فروم تاپیک زدن و خودشون هم شرکت کردن گفتن که 80 درصد از یوزر ها رو منتقل کردن ولی توی تیکت میگن که همه انتقال پیدا کردن ( دوست عزیز همه یعنی همه اههههه چی میگم همه یعنی مثلاً شما 10 تا توپ داری میخوای بری توی یه سالن بازی کنی 9 تا توپ رو میبری یکی بهتون میگه همه توپ ها رو آوردی میگین بله وقتی میشمارنشون میبنن 9 تا بیشتر نیستش از 10 تا توپ شما 9 تا توپ بردی به این همه نمیگن همه یعنی از 10 تا 10 تا توپ رو ببری امیدوارم مفهوم همه رو درک کرده باشین.)
پس خواهشاً نگین که همه یوزر ها رو انتقال دادم ما رو انتقال ندادید این همه نیستش .
شما واقعاً کار اشتباهی رو انجام دادید فقط نمیخوایین زیر بارش برید و دارید خودتون رو قانع میکنین .
ما راه ارتباطی زیادی داشتیم یک شما میتونستین تیکت بدین که سرور باید منتقل بشه دو شما از ما شماره تماس داشتین میتونستین زنگ بزنین یا اس ام اس ارسال کنید سه آی دی یاهو ما رو دارید میتونستید یه پی ام بدید چهار توی فیس بوک با هم در ارتباط هستیم میتونستین اونجا هم بگید .
و گفتین که وی پی اس من رو خاموش کرده بودین ولی نکردین وقتی خاموش کردین من تیکت دادم که مشکل چی هستش شما هم مشکل رو گفتین پس وی پی اس من رو خاموش نکردین جلوتر ( میتونم شاهد بیارم که جلوتر خاموش نکردین )
و جوابی که ما براش ارسال کردیم میتونین توی تصویر زیر ببنید
توضیح در مورد تصویر ( من مجبور بودم برای گرفتن اطلاعاتم هرکاری بکنم به دیتاسنتر توهین کردم , مجبور شدم چندین دروغ بگم که ایشون باهام همکاری کنه برای مثال میخواستن که از ایران برن من الکی بهش گفتم که کسی رو میشناسم که بتونه کمکت کنه یک ماهه هم کارت رو راه میندازه تا بری )
جواب ایشون
خب در مورد این تیکتشون چیز هایی که من برداشت کردم و ایشون هم اصلاً به روی خودشون نیاوردن
در مورد راه های ارتباطی که بهشون گفتم وجود داشته ولی ازش استفاده نکردی جوابی ندادن این یعنی این که تلاشی نکردن برای ارتباط با ما
این رو هم بگم که وقتی گفتم که یکی رو معرفی میکنم تا از ایران بری یکم با من نرم تر شدنکه توی تصویر خودتون میبنید .
به ما گفتن که متنی رو که میخوایید بفرستید تا براشون بفرستمواقعاً این یکم برای من سخته درکش خودشون نمیتونستن متن بنویسن؟! چرا گفتن متن بفرستید ؟! میخواستن وقت کشی کنن؟!
چیزی که من براشون فرستادم
و جوابی که ایشون فرستان
خب درسته حق با ایشونه نمیتونن اطلاعات رو به من بدن حق هم دارن
ولی فقط یه سوال دارم شمایی که سی تا سرور توی پنلت هستش واقعاً نمیتونستی 650 پوند رو پرداخت کنی؟! اینقدر زیاد بود واست؟!
جوابی که من برای ایشون فرستادم :
گفتم که این متن رو تیکت کنید و شماره تیکت رو هم به خودم بده ( به خودم که میدادن میفرستادم برای آلما هاست و اون ها موضوع رو پیگیری میکردن)
جواب تیکتی هستش که به دیتاسنتر ارسال شده که خودتون متوجه میشین چی نوشته شده .
من بهشون گفتم که میشه شماره تیکت و آی دی سرور رو در اختیارم بزاری خواهشاً
و ایشون گفتن که نه متاسفانه
من دلیل این کارش رو نمیفهمم ( نمیخوام سرتون رو درد بیارم بهتره خودتون به عکس ها نگاه کنید )
ایشون در آخر متنی که میخواستم رو ارسال کردن البته وقتی فهمیدن که سرور دیگه کلاً کنسل شده و اطلاعات از بین رفته نه پیچوندن نه هیچی
من این جواب رو برای آلما هاست فرستادم که آلما هاست خودش جلوتر دست به کار شده بود و با دیتاسنتر تماس گرفته بود این هم جوابی که آلما هاست برام فرستاده بود
تموم شد تاپیک ببخشید که سرتون رو درد آوردم ,
تموم شد البته با تموم شدنش اطلاعات من پرید اطلاعات همکارم پرید اطلاعاتی که براشون دو سال زحمت کشیدم ! اطلاعاتی که خیلی براشون پول خرج کردم
بعضی از اطلاعات فقط توی سایت خودم بودش و هیچ جای دیگه ای نبود ,
ولی یه چند تا سوال دارم از ایشون
واقعاً چه دلیلی میتونین بیارین , چه حرفی برای گفتن دارین ,
تنها چیزی که برام مهم هستش این هستش که این نت پیشرفت کنه تا دیگه شاهد این چیزها نباشیم
منتظر نظر دوستان و خود ایشون هستم هرچند که دیگه هیچ فایده ای نداره اطلاعات من از دست رفته.
پی نوشت : آقای عسگرپور عزیز شما که هی میگین قراره کارهای سایتتون درست بشه و از این اتفاق ها پیش نیاد خواهش میکنم برای اثبات حرفتون ماباقی هزینه سرویس ما رو برگشت بدید تا کمی امیدوار بشیم .
همچنین همه اشتباه میکنن توی زندگی , میگذره همه این ها امیدوارم این اشتباه آخر شما باشه بهتون قول میدم اگر همه چیز رو درست کردید و تونستید یک سال و نیم درست کار کنید من خودم این تاپیک رو حدف میکنم به هر نحوی که شده ( البته اگر مدیریت سایت اجازه بدن )
این تاپیک با جناب آقای هومن پارسا ( یوزر فتحی پور توی wht هماهنگ شده من همکارشون هستم شما اگر ناراضی هستید میتونین با خودشون تماس بگیرید تا بگن که من یه یوزر بسازم توی سایت خودتون و اطلاعات سرویسش رو انتقال بدید به یوزر من و من بشم صاحبت تمامی اطلاعات )
سپاس
ویرایش توسط kargar : August 19th, 2013 در ساعت 22:30
samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیرهمنبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
مازنداران - سلمانشهر - تازه اباد
منتظرتون هستیم
جواب شما قبلا داده شدهسرور شما تحویل داده شده
ولی با بی احترامی های شما مسدود شد
عکس اول لیست بی احترامی های شما
http://upcity.ir/images2/71156537001517251914.jpg
و عکس دوم مربوط به تیکتی هست که سرور تحویل داده شده
http://upcity.ir/images2/39988932756323114263.jpg
بعد از تحویل باز هم به بی احترامی هاتون ادامه دادید و طبق قوانین باهاتون برخورد شد ( قبلش چندین بار بهتون اخطار داده بودم )
بعد از ظهر جناب عسگرپور یه تماس با من داشتن که تصمیم گرفتیم هزینه ای که ازشون طلبم رو ماهانه و از دو ماه بعد تسویه کنند ( به صورت قسطی ! ) .این تاپیک با جناب آقای هومن پارسا ( یوزر فتحی پور توی wht هماهنگ شده من همکارشون هستم شما اگر ناراضی هستید میتونین با خودشون تماس بگیرید تا بگن که من یه یوزر بسازم توی سایت خودتون و اطلاعات سرویسش رو انتقال بدید به یوزر من و من بشم صاحبت تمامی اطلاعات )
اما جناب کارگر لطف کردند و کل بدهی عسگر پور (500 هزار تومان ) رو به طور کامل به بنده دادند و در عوض کل اطلاعات تیکت ها رو از بنده گرفتن . حرف ایشون سندیت کامل رو داره و کاملا تایید میشه . از حالا شما دو نفر با هم طرفید .
خوب منتظرتون بودم
من جواب کوتاهی میدم
میشه راه تماسی که گزاشته بودید رو بگید؟
شماره تماس: 09194800030
اصلا روشن بود که جواب بدید؟
ایمیل: info.musicall3@gmail.com
توی چت جی میل اصلا بودید که باهاتون چت کنم؟
یاهو هومن ۱۰۰ بار پی ام دادم هومن هومن جواب داد؟!
منطرف معالمه خودم رو هومن میدونم نه شما ! هیچ راه تماسی هم از شما نداشتم و ندارم ! و کف دستم رو بو نکرده بودم که این سرویس به شخص دیگری داده شده هست!
وقتی چنین مشکلی پیش میاد ۱۰۰ نفر دیگه مثل شما عجله دارند که کارشون انجام بشه فقط شما نبودید که منتظر بودید!
وقتی این مشکل پیش میاد سیل تیکت هست انقدر تیکت ها زیاد بود که شما توش گم بودید!
دلیل اینکه به تیکت شما حساس شدم تیتر تیکت بود چون واقعا برای من تعجب اور بود چرا هومن چنین حرفی رو زده چون واقعا به عنوان یکی از دوستانم به شمار میومد !
ما ۳وم این ماه میلادی متوجه اخطار دیتاسنتر شدیم و همون روز ۲عدد سرور ۱۲۸ گیگ رم او وی اچ که قرار بود ۲۴ ساعته تحویل بدند برای سرور جایگزین انتخاب کردیم
سرور ۸ میلادی همین ماه قرار بود مسدود بشه!
تا ۵ میلادی صبر کردیم و منتظر سرور ها شدیم ! وقتی روز ۵ م دیدم تحویل ندادند از وی پی اس ها که ۱۲۰ تا بودند ۱۰۰ تاشون رو منتقل کردم
۲۰تای دیگه هیچ فضایی نداشتیم که روش منتقل کنیم و منتظر سرور های او وی اچ بودیم ! ۲میلیونو ۵۰۰ پول ۲تا سرور با ۶۵تا ایپی روی هرکدام دادیم به او وی اچ
که دیگه حسابمون خالی شده بود و هزینه شارژ سرور که دیتاسنتر از قید خسارت گزشته بود رو نداشتیم!
شما گفتید خودتون شارژ می کنید منم گفتم باشه مشکلی نیست٬!
توی عکس زیر تیکتی هست که به دیتاسنتر بنا به درخواست شما ارسال شده!
http://upcity.ir/images2/02265495572818152773.jpg
http://upcity.ir/images2/74503827556620058404.jpg
کلیه نوشته همان نوشته هایی هست که خودتون دادید و من بدون تغییر برای دیتاسنتر فرستادم
این متن تیکتی هست که شما فرستادید کل صحبت های من و شما ( یا هومن ) به صورت پی دی اف
لطفا بگید کجاش کم کاری هست!٬
http://vpsfars.net/dl/WHMCS%20-%20%e...a%ed%98%ca.pdf
( یادتون نره که جواب این تیکت توی اوج مشکل ها داده شده! زمانی که روزی ۲۶۰تا تیکت ریپلای میشد توسط کاربر )
من ۲روز قبل مشکل سرورتون رو داین کردم که بیاید توی سایت و بدونم زنده هستید تا بهتون سرور جدید بدم و منتقل کنید
ولی بعد از اینکه همه چی پرید اومدید گفتید سرور مشکل داره!
شما که برای اطلاعات این سرور تلاش کردید و واقعا هم براتون مهم بوده چرا بکاپ تهیه نمی کردید؟
سایت imdb-dl حدود ۱سال مشتری من بود که بعد از وی ای پی کردن خودشون مستقل شدن
( همون سایتی که هومن بال بال میزد هاردش رو براش کپی کنم! و من گفتم ممکن نیست)
این سایت ۶ترابایت اطلاعات داشت
جدا از سرور اصلی شون یک سرور رم ۵۱۲ با هارد ۶ترابایت فقط برای بکاپ اطلاعاتشون استفاده میکردند
چرا؟ چون احتمال همه چی رو داده بودند
همه مشکلات رو گردن من نندازید خودتون هم برای اطلاعات خودتون ارزش قاعل نشدید!
درسته وضیفه من هست تضمین پایداری سرور و رفع مشکلات برای سرور
ولی باید چنین مشکلاتی هم در نظر بگیرید ( اصلا اومدیم من مردم یا دیتا سنتر نابود شد اون موقع مقصر کی هست؟)
برای هومن هن متاسف هستم که بحث های خصوصی من با خودشون رو پیش شما عمومی کردند دشمن در لباس دوست ایشون هستند !
خسارت میتونم بهتون ۴ماه بدم اگر سرور خواستید
یا ۲۰۰ هزارتومان توی ۴ماه بهتون خسارت نقدی بدم
فعلا چیز بیشتری نیست که بگم
ویرایش توسط PENOIL : August 18th, 2013 در ساعت 22:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)