-
August 18th, 2013, 17:06
پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نوشته اصلی توسط
omid.m
بببببببببببله سرور و خسارتمو میخوام خیلی زود
خیلی خیلی هم زود

البته بعد از نزدیک به یک ماه
سرور شما تحویل داده شده
ولی با بی احترامی های شما مسدود شد
عکس اول لیست بی احترامی های شما
http://upcity.ir/images2/71156537001517251914.jpg
و عکس دوم مربوط به تیکتی هست که سرور تحویل داده شده
http://upcity.ir/images2/39988932756323114263.jpg
بعد از تحویل باز هم به بی احترامی هاتون ادامه دادید و طبق قوانین باهاتون برخورد شد ( قبلش چندین بار بهتون اخطار داده بودم )
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013 17:06
# ADS
-
August 18th, 2013, 17:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
PENOIL
ابتدا از پشتیبانی درخواست رفع مشکل بدید
تا مشکلتون رو چک کنم ( تا ۲۴ساعت اینده تاخیر هست تیکت ها خیلی زیاد شده این چندروز )
سپس بعد از رفع مشکل این اعتبار به عنوان خسارت براتون اضافه میکنم
ممنون
-
تعداد تشکر ها ازinformer به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:20

نوشته اصلی توسط
PENOIL
بازم دروغ...؟
قابل توجه مدیران محترم سایت وب هاستینگ تاک که دوباره به این کلاهبردار میدون دادن
این سروری که بعد کلی دردسر تحویل داده بود اصلا قابل استفاده نبود و اصلا مشخصاتش با سروری که من خریده بودم فرق میکرد الکی یه وی پی اس یه جایی درست کرده بود که منو ساکت کنه (خودتون خرفه ای هستین و باید بهتر بدونین)من اول هم با احترام خواستم رسیدگی کنه و رسیدگی نکرد وقتی دیدم این فکر میکنه خیلی زرنگه دیگه هرچی از دهنم بیرون اومد گفتم بهر حال حیف اعتبار سایت شما هست که بابت یه همچین موجودی از بین بره
این خیلی به 24 ساعت دیگه و 48 ساعت دیگه علاقه منده بهر حال حیف اعتبار شما هست
-
تعداد تشکر ها از omid.m به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:22
عضو دائم
سلام
مشکلات شما یکی دو تا نیست و مشکلات خیلی زیادی دارین
مدرک گفته هامم تمام تیکت ها و سفارشاتی هست (ایمیل کاربریم در سایتتون همین ایمیل امضام هست)
1- سرور ایرانی که قرار بود 10 مرداد تحویل داده بشه (که مبلغش رو خیلی پیش از این تاریخ گرفته بودید ، فکر میکنم تیر ماه سفارش دادم) که هنوز نه سروری تحویل داده شده و نه پولی برگشت خورده ( ovh تاخیر داشت ، دیگه پارس آنلاین که تاخیر نداشته).
2- سرور آمریکایی که در مدت یکماه دو بار اطلاعاتش پرید (یعنی تا بحال در هیچ جایی ندیده بودم با فاصله دو هفته سرور دو بار فرمت بشه ) و علاوه بر این یه داون تایم 24 ساعته هم داشتید.
واقعاً نظر خودتون در رابطه با چنین مواردی چیه؟
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:23

نوشته اصلی توسط
omid.m
بازم دروغ...؟
قابل توجه مدیران محترم سایت وب هاستینگ تاک که دوباره به این کلاهبردار میدون دادن
این سروری که بعد کلی دردسر تحویل داده بود اصلا قابل استفاده نبود و اصلا مشخصاتش با سروری که من خریده بودم فرق میکرد الکی یه وی پی اس یه جایی درست کرده بود که منو ساکت کنه (خودتون خرفه ای هستین و باید بهتر بدونین)من اول هم با احترام خواستم رسیدگی کنه و رسیدگی نکرد وقتی دیدم این فکر میکنه خیلی زرنگه دیگه هرچی از دهنم بیرون اومد گفتم بهر حال حیف اعتبار سایت شما هست که بابت یه همچین موجودی از بین بره
این خیلی به 24 ساعت دیگه و 48 ساعت دیگه علاقه منده بهر حال حیف اعتبار شما هست
ابتدا با مدرک صحبت کنید که من دروغ میگم
عکس تیکت های شما هست
توی اطلاعیه سایت هم درمورد تاخیر توضیح دادم
هروقت توی سایت معظرت خواهی کردید سرورتون مجدد فعال میشه
سرور بکاپ خودم رو قطع کردم و ایپیش رو به شما دادم که متاسفانه نباید چنین کاری براتون انجام میدادم
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:36

نوشته اصلی توسط
Arashdn
سلام
مشکلات شما یکی دو تا نیست و مشکلات خیلی زیادی دارین
مدرک گفته هامم تمام تیکت ها و سفارشاتی هست (ایمیل کاربریم در سایتتون همین ایمیل امضام هست)
1- سرور ایرانی که قرار بود 10 مرداد تحویل داده بشه (که مبلغش رو خیلی پیش از این تاریخ گرفته بودید ، فکر میکنم تیر ماه سفارش دادم) که هنوز نه سروری تحویل داده شده و نه پولی برگشت خورده ( ovh تاخیر داشت ، دیگه پارس آنلاین که تاخیر نداشته).
2- سرور آمریکایی که در مدت یکماه دو بار اطلاعاتش پرید (یعنی تا بحال در هیچ جایی ندیده بودم با فاصله دو هفته سرور دو بار فرمت بشه ) و علاوه بر این یه داون تایم 24 ساعته هم داشتید.
واقعاً نظر خودتون در رابطه با چنین مواردی چیه؟
سلام
ارش جان ۲۲ ماه هست مشتری من هستید :دی
به ترتیب بهتون توضیح میدم در اخر به خسارت می پردازم
۱- متاسفانه سروری که سفارش داده بودیم برای کلو در ایران بعد از رسیدن به دست ما دارای رم های ddr 2 بود که از شرکتی که خرید کرده بودیم توی کانادا قرار بود بهمون رم های ddr3 بدند !
سر همین موضوع سرور رو برگشت زدیم و منتظر این هستیم که سرور جدید رو برامون ارسال کنند همین باعث ۱ماه تاخیر شده
اگر میتونید صبر کنید بعد از تحویل سرور ایران بهتون ۱گیگ رم رایگان میدم یا تیکت بدید مبلغ رو براتون برگشت بدم
۲- در مورد امریکا متاسفانه دیتاسنتر امریکایی که روش بودید به مشکل خردیم که بهتون توضیح میدم
این سرور ها دارای ۲۰ترابایت ترافیک بودند و من همیشه دارم ترافیک هارو مدیریت میکنم
و طبق مدیریت من کل ترافیک مصرفی ما زیر ۱۰ترابایت بوده ولی دیتاسنتر به این گیر داده بوده که نه شما ۵۰ ترابایت مصرف داشتید و باید مبلغ ۳۰۰ دلار به عنوان خسارت پرداخت کنید
هرچی دلیل و مدرک براشون اوردم قبول نکردم
گفتم سرور رو ۲۴ ساعت فعال کنید بکاپ بردارم قبول نکردند
گفتم ۱۰۰ دلار برای ۴۸ ساعت فقط فعال کنید من اطلاعاتم رو بردارم قبول نکردند
من هر روز برای این سرور های گراف میگیرم که میزان ترافیک رو حساب کنم
کل گراف هارو به دیتاسنتر نشان دادم گفتم ترافیک واقعی من این هست شما دارید اشتباه میکنید
در اخر مجبور به تحویل سرور های جدید شدیم
بهتون تضمین میدم چنین مشکلاتی دیگر تکرار نشه در مجموعه ما
میتونم به عنوان خسارت بابت این سرور بهتون ۱۰هزارتومان اعتبار ادد کنم
و ادد شد :دی
-
-
August 18th, 2013, 17:44

نوشته اصلی توسط
PENOIL
ابتدا با مدرک صحبت کنید که من دروغ میگم
عکس تیکت های شما هست
توی اطلاعیه سایت هم درمورد تاخیر توضیح دادم
هروقت توی سایت معظرت خواهی کردید سرورتون مجدد فعال میشه
سرور بکاپ خودم رو قطع کردم و ایپیش رو به شما دادم که متاسفانه نباید چنین کاری براتون انجام میدادم
اول اون تویی که باید معذرت بخوایی نه من دوم احتیاجی به مدرک نیست خودت اینجا اعتراف کردی چیزی که بعد از 20 روز به من تحویل دادی سروری نبوده که من سفارش دادم سوم وقتی این کار رو کردی من تیکت برات گذاشتم که ای سرور غیر قابل استفاده است و 24 ساعت هم (که خیلی دوست داری) چیزی نگفتم
میدانم مدیران محترم وب هاستینگ خیلی حرفه ای هستند و میدونن این چیزی که باسم سرور بمن تحویل دادی چی بوده این وقت هم بهت دادن که خودتو بیشتر رسوا کنی حالا معلوم شد کی دروغ میگه
-
تعداد تشکر ها از omid.m به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:45
ایشون کی راه داد خدایی توی انجمن ؟ یک گیگ اطلاعات ار دست رفته نمی تونه با میلیون ها تومان خسارت جبران بشه .
سرویس که برا یک اپ خریدیم ایشون می گه باید بک اپ تهیه کنید اینطوری بشه باید روی هزار تا سرور بک آپ بزاریم .
از آمریکا از ایشون سرور داشتم تحویل 10 روز زمان برد 10 روز کار کرد بعدش داون شد .
نه سرور می خواهیم نه خسارت همین شما بن بشی برای من کافی هست .
-
تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2013, 17:48

نوشته اصلی توسط
diges
ایشون کی راه داد خدایی توی انجمن ؟ یک گیگ اطلاعات ار دست رفته نمی تونه با میلیون ها تومان خسارت جبران بشه .
سرویس که برا یک اپ خریدیم ایشون می گه باید بک اپ تهیه کنید اینطوری بشه باید روی هزار تا سرور بک آپ بزاریم .
از آمریکا از ایشون سرور داشتم تحویل 10 روز زمان برد 10 روز کار کرد بعدش داون شد .
نه سرور می خواهیم نه خسارت همین شما بن بشی برای من کافی هست .
دوست عزیز خودتون دارید میگید سرور رو برای بکاپ تهیه کرده بودید
پس حتما خود فایل رو جای دیگری داشتید ....
بعد از ۱۰روز تحویل میتونستید تیکت بدید و زمان سرور رو با تحویل یکی کنید
-
-
August 18th, 2013, 17:52
عضو جدید
سلام ، اکانت کاربری منو پاک کردید از تو سایتتون ؟
-
تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید