-
August 17th, 2013, 17:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013 17:56
# ADS
-
August 17th, 2013, 20:23
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت
لطفاً آی پی هلند و چک جهت تست ارائه کنید
با تشکر
-
-
August 17th, 2013, 20:31
عضو انجمن
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت

نوشته اصلی توسط
it_yashar
لطفاً آی پی
هلند و چک جهت تست ارائه کنید
با تشکر
سلام
چک فعلا متاسفانه سرورمون پر شده و فقط می تونید رزرو کنید > ای پی : 50.7.255.87
هلند > لوکزامبورگ موجودی داریم > ای پی : 94.242.238.3
-
-
August 18th, 2013, 14:12
عضو انجمن
-
-
August 18th, 2013, 14:17
پهنای باند و port چقدر هست؟
این سرویس ها با سرویس هایی که تو سایتتون هست چه فرقی داره؟
-
-
August 18th, 2013, 16:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
M3HRAN
پهنای باند و port چقدر هست؟
این سرویس ها با سرویس هایی که تو سایتتون هست چه فرقی داره؟
سرویس ها به شکل آفر و تعداد محدود هستند
پهنای باند پیش فرض تمام سرویس ها 1.5 ترابایت است ولی ما نامحدود در نظر می گیریم فقط در صورتی که پهنای باند سرور تمام شود پهنای باند محاسبه میشود
پورت تمامس سرورها یک گیگابیتی است
-
-
August 18th, 2013, 17:17
یه وی پی اس خریداری شد کارشون خیلی درسته خوش اخلاق و خوش قول هست سرعت عمل بسیار عالی هر چی هم خواستم بنده خدا نصب کرد از وی پی اس هم دارم استفاده می کنم خدائیش سرعتش توپه واقعا ازش ممنونم امیدوارم همیشه همینطور بمونه پشتیبانیشم که حرف نداره خلاصه بیسته بیسته فقط همین
-
-
August 18th, 2013, 18:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ilove_live
یه وی پی اس خریداری شد کارشون خیلی درسته خوش اخلاق و خوش قول هست سرعت عمل بسیار عالی هر چی هم خواستم بنده خدا نصب کرد از وی پی اس هم دارم استفاده می کنم خدائیش سرعتش توپه واقعا ازش ممنونم امیدوارم همیشه همینطور بمونه پشتیبانیشم که حرف نداره خلاصه بیسته بیسته فقط همین
ممنون بابت فیدبک
-
-
August 18th, 2013, 19:07
امکان تست سرویس p3 برای مدت کمتر از 30دقیقه هست؟ (واقعا خریدارم ولی باید ببینم به کارم میخوره یا نه)
-
-
August 18th, 2013, 19:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Black_Team
امکان تست سرویس p3 برای مدت کمتر از 30دقیقه هست؟ (واقعا خریدارم ولی باید ببینم به کارم میخوره یا نه)
با بنده در تماس باشید
-