صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها

مطمعن باش هیچ وقت توی فیس بوک نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ساپورت نمیدم نخواهم داد
    شاید یکی از دلیل هایی که نتوستم بهت توی فیس بوک پیغام بدم این باشه که سرور ****** منم روی این سرور بوده ؟!
    به هرحال به هیچ عنوان فیس بوک ساپورت من نیست! پس نه شما و نه هیچ کس دیگه روش حساب نکنه ( هیچ شرکتی توی فیس بوک ساپورت نمیده! تونم با پروفایل شخصیش )
    من میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .

شماره ای که توی پنل ست هست مد نظر هست نه هیچ شماره دیکه ای!
    من فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .

یاهو من دی اکتیو هست وگرنه بهتون نشون میدادم ! درخواست اکتیو به یاهو دادم ۱هفته هست منتظر هستم فعال بشه توی همین تاپیک میزارم!
    من منتظر میمونم . در ضمن هر کدوم از مدیران خواستن با Team viewer بهشون این امکانو میدم تا بتونن ارشیو گفتگو با ایشون رو ببینن .

اما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟

اولا قرار نبود متنی بدم گفتید سرور رو منتقل کنم شما شارژ میکنید منم گفتم باشه مشکلی نیست
    اینجا من باید جواب شما و بیش از ۱۰۰ و خرده ای نفر دیگه رو میدادم + پاسخ شما به تیکت + پاسخ دیتاسنتر
    خوب این زمان بر هست

http://vpsfars.net/dl/WHMCS%20-%20%e...a%ed%98%ca.pdf

جواب تیکت شما معمولا ۲-۳ ساعته داده شده ! که برای باقی کاربرها اینطور نبوده!

این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .

خوب شما که عجله داشتید چرا پرداخت رو توسط خود ما انجام ندادید ؟ بهتون پیشنهاد دادم گفتید نه میخواهید منتقل بشه
    راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟

چون وجدانم چنین چیزی رو قبول نمیکرد! که اطلاعات رو بهتون بدم ( یک جوری بابت قلی که داده بودم نگران بودم و این برای پیچوندن شخص شما از این موضوع بوده وگرنه جرا باید بنر من بعد انتقال توی سایتش باشه؟ )
    پیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
    شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .

اگر چیزی مونده همیکارو کنید ! بفرما تو جلو در بده !
    تقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون

من گفتم واجب میشه حرفی از سن زده نشده
    من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .

خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟

-------------------------
    یعنی با ۴ماه نمیتونید این هارو درست کنید؟ ( خسارتی که پیشنهاد دادم )
    باور کن کمتر از ۱ماه میشه درست کرد
    من خدای نکرده خدای نکرده خدای نکرده زببونم لال یکی از عزیزان شما رو زیر بگیرم و دیه رو بدم شما با این پول جای خالی عزیتون رو پر میکنید؟

برای من هزینه جزء اولویت ها نیست ! مهم زحمت تلاشه . مهم اعتماده ، مهم دوستی بود که از هم پاشید ! اینا مهمن .

من حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .

موفق باشید
    ویرایش توسط fathipours1 : August 19th, 2013 در ساعت 01:55

2. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

من میگم دوست 5 سالتون ارزش یه پیغام رو نداشت وقتی هیچ راه ارتباطی به قول خودتون باهاش نداشتید ، شما باز حرف خودتون رو بزنید .
    در مورد راه ارتباطی چنید باز بهتون گفتم
    ۱- نلفن خاموش بود
    ۲- یاهو نبودید!
    ۳- تیکت اگر میدادم ایمیل های سایت مسدود هست و تاثیری به حال شما نداشت !

من فقط یه تصویر گذاشتم که بگم راه ارتباطی بوده و شما شماره تماس منو گرفته بودید قبلا .
    این تلفن شمارو نداشتم و توی ارشیو هم هیچ سرچی نکردم چون وقت سر خاروندن هم نداشتم عزیز
    تنها تلفنی که تماس گرفتم تلفن سایت هست

و مهم اون هست

اما چرا شما که آدرس آی دی یاهو و جیمیل منو داشتید یه ایمیل نفرستادید ؟ یعنی باید حتما کاربرتون آنلاین باشه توی چت تا شما همچین مشکلیو به عرضش برسونید ؟ آیا رسمیت چت از ایمیل بیشتر است آیا ؟
    همیشه سریع ترین راه مد نظر هست

چت سریع تر از ایمیل هست

ایمیل اون لحظه به ذهنم نرسید که بزنم نمیدونم به چه دلیل ولی اصلا حواسم به ایمیل نبود!

این هم مدرکی علیه بر حرفهای بدون مدرک شما ! شما توی تماس تلفنی این موضوع رو گفته بودید که خدا رو شکر به صورت چت هم ازتون این مورد رو داشتم و گذاشتم .
    عکس رو کامل بزارید بعدا دروغ بگید! متن گفتگو در مورد انتقال سرور بوده نه چیز بیشتری!

[L]

[[/URL]

راه اعتمادی گذاشتید برای من یا همکارم ؟
    یعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !
    پیچوندن؟ شما که نمیخواستید بدید چرا قولشو دادید ؟
    شما از دید من که کاملا توی امانت داری مشکوکید الباقی رو نمیدونم .
    بله پیچوندن

چون هم شما دوست من بودی هم میلاد مدیر اون سایت تنها دلیلی که تونستم بیارم تا از شما فرار کنم این بوده !

تقصیر خودتونه که بدون مدرک یه حرفی رو میزنید و منو مجبور میکنید مدرک بیارم علیه حرفتون
    مدرک برای دروغ هاتون گزاشتم

من بابت این یه مورد، واقعا عذر میخوام ازتون . توی پست قبلی هم نوشتم شاید اشتباه برداشت کرده باشم .

خسارت این تهمت من چند روز وی پی اس میشه تا بهتون بدم ؟

عزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم

و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!

من حرفهامو ردم و سعی میکنم این گفتگو رو دیگه ادامه ندم ، مدیران سایت هم اگه به مدارک دقت کنند و نخونده تاپیکو حذف نکنن میتونن تصمیم گیری عادلانه تری داشته باشن .
    شب خوش

4. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

در مورد راه ارتباطی چنید باز بهتون گفتم
    ۱- نلفن خاموش بود
    ۲- یاهو نبودید!
    ۳- تیکت اگر میدادم ایمیل های سایت مسدود هست و تاثیری به حال شما نداشت !
    4-
    همیشه سریع ترین راه مد نظر هست

چت سریع تر از ایمیل هست

ایمیل اون لحظه به ذهنم نرسید که بزنم نمیدونم به چه دلیل ولی اصلا حواسم به ایمیل نبود!
    1- تلفن خاموش بود ! اطلاعات یه کاربر 2 سالتون داره میپره ! ، شاید شارژ نداشت شما نباید یه sms بفرستی ؟ پیامک ها تا 2 سال بعد هم اگه گوشی روشن بشه برای طرف میرسن ( تو ایران مطمئن نیستم :دی ) اصلا این مورد رو میزاریم کنار
    2- یاهو نبودم ؟ گفتم بالا بازم میگم هر کدوم از مدیرا خواست team viewer نصب کنه تا چک کنه آرشیو چت ایشون رو . 40 روز پیش آخرین پیغامشون بوده .
    3- :D من کاربر وظیفمه که هر از چند گاهی به سایتتون سر بزنم ، این بهونه شما درسته آیا ؟ شما کار خودتو درست انجام میدادی اونوقت میتونستی بگی تیکت دادم یا sms دادم یا توی فیس بوک نوشتم برات یا ایمیل کردم برات .
    4- شما حواستون پرت بوده کار من مشکل داره ؟

-------------------------------------------------------

عکس رو کامل بزارید بعدا دروغ بگید! متن گفتگو در مورد انتقال سرور بوده نه چیز بیشتری!

بند الف این گفتگو =
    من نخواستم از واژه دروغ گفتن استفاده کنم چون براتون احترام قائل بودم اما رابطه ها وقتی خراب میشن که احترام ها از بین میرن . باید مثل خودتون با شما برخورد کرد .

زیر نکته ای که تو تصویر ارسالی خودتون هست خط کشیدم . کس دیگه ای هم فکر میکنه من دارم دروغ میگم ؟

یعنی واقعا بعد از خوندن این خطوط شما فکر کردی من قراره متنی برای انتقال برای شما بفرستم ؟
    جناب شما طبق این خط ها قرار شده متن گفتگو رو به من بدی ، همونطور که تو تماس تلفنی روز قبلش قرار گذاشتیم .
    حیف ظبط کردن صدا جرم محسوب میشه وگرنه از مکالمات صوتی شما هم نسخه برداری میکردم .

یعنی با بوجود اومدن یک مشکل تمام اعتبار دوستی ۵ساله از بین رفت؟ شما خیلی باحالی چه خوبه که داریم بیشتر اشنا میشیم !
    1- این مشکل مشکل کوچیکی نیست
    2- شما با مدارکی که جناب کاگر گذاشت معلوم میشه کارتون مشکل داشته ، پس چرا باید دوباره به یه همچین ادمی اعتماد کنم . ادام عاقل از یه سوراخ چند بار گزیده نمیشه

بله پیچوندن

چون هم شما دوست من بودی هم میلاد مدیر اون سایت تنها دلیلی که تونستم بیارم تا از شما فرار کنم این بوده !
    طبق بند الف گفتگو
    شا همون اول میگفتی نمیتونم اطلاعات رو بدم و هم اعتماد من نسبت به شما بیشتر میشد و هم لازم نبود بعدادر این مورد دروغ بگید
    مدرک برای دروغ هاتون گزاشتم. واقعا بعد از دیدن این متون و تصاویر همون میلاد میتونه به شما اعتماد کنه ؟

عزیزم نمیدونی بدون کسی که دیپلم میگیره میتونه بره پلیس + ۱۰ ۲سال معافیت تحصیلی بگیره ( بعضی شرایط تا ۵ سال ) و من هم از این استفاده و مهر ماه معافیت من تمام میشه برای همین دنبال چنین شخصی بودم

و برخورد شما مثل عمومی کردن چت های خصوصی و ..... خیلی دیگر از کارها نشون میده شما هم سن ان چنان بالای ندارید که دم از سن میزنید!

طبق بند الف گفتگو
    ممنون میشم اسکنی ازشناسنامه خودتون اینجا بزارید تا ببینیم کی سنش پایین تره !
    عمومی کردن چت ها فقط برای رو کردن دست یه ادم کلاهبردار بود که زیاد پشت سر هم دروغ میگفت .

من تا فردا هم دلیل بیارم براتون شما باز چاخان میکنید . پس ادامه ندید تا مدیران بیانو تصمیم بگیرن.

=========
    هر جا توهینی بهتون کردم فقط به این خاطر بود که خودتون حرمت ها رو از بین بردید . شب شما هم بخیر

6. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

عضو جدید Host-Fa.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    93
    تشکر شده در
    80 پست

یه سوال دیگه با رایتل و با موبایل تو راه برگشت!!
    موبایل ها ۹۹٪ موقع تایپ حروف بزرگ شروع میشن :
    Salam
    Khubi?
    Test!!
    Hame jomle ba huruf bozorg

راستی من با رایتل تا حالا چیز پی ان روشن نتونستم بکنم!!!‌
    :O

8. تعداد تشکر ها از Host-Fa.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Host-Fa.net نمایش پست ها
    یه سوال دیگه با رایتل و با موبایل تو راه برگشت!!
    موبایل ها ۹۹٪ موقع تایپ حروف بزرگ شروع میشن :
    Salam
    Khubi?
    Test!!
    Hame jomle ba huruf bozorg

راستی من با رایتل تا حالا چیز پی ان روشن نتونستم بکنم!!!‌
    :O

یک چیزی هست به اسم تی پی لینک ۳ جی روتر خیلی دستگاه عیجیبی نمیدونی! سیمکارت رو توش میزاری تنظیمش میکنی اینترنت همراه رو برات به صورت وایرلس میکنه میتونی با گوشی لپتاپ وصل بشی
    منم از همین دستگاه ها خریدم و واقغا حیرت اوره نه؟ این توی جاده اتوبان تهران کرج بودم که با ایشون چت کردم راستی بعضی گوشی های اندروید هم این قابلیت رو داره ! کمی به روز باشید

وی پی ان هم کار نکنه ****** هست عزیز! ( وی پی ان ایران کار میکنه توی گوگل سرچ کن - ال ۲ تی پی هم کار میکنه - فقط برای اطلاع )

10. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    82 پست

یک چیزی هست به اسم تی پی لینک ۳ جی روتر خیلی دستگاه عیجیبی نمیدونی! سیمکارت رو توش میزاری تنظیمش میکنی اینترنت همراه رو برات به صورت وایرلس میکنه میتونی با گوشی لپتاپ وصل بشی
    منم از همین دستگاه ها خریدم و واقغا حیرت اوره نه؟ این توی جاده اتوبان تهران کرج بودم که با ایشون چت کردم راستی بعضی گوشی های اندروید هم این قابلیت رو داره ! کمی به روز باشید

وی پی ان هم کار نکنه ****** هست عزیز! ( وی پی ان ایران کار میکنه توی گوگل سرچ کن - ال ۲ تی پی هم کار میکنه - فقط برای اطلاع )
    با پول ما خریدی دیگه نه....
    البته گناهی هم نداری بچه ،میبینی دلت میخواد مجیوری کلاهبرداری کنی بری بخری

12. تعداد تشکر ها ازomid.m به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

شما اصلا سرور رو خاموش نکردید بنده خدا ! تا ساعات 11 اون شب سرور کار میکرد و شما به من زنگ میزدید . اما 12 : 45 دقیقه که سرور خوابید نه جواب تلفن دادید نه ااس ام اس و گفتید بقیه خواب بودن !
    تنها اشتباهی که بنده قبولش دارم اینه که سرور بک آپ نداشتم .
    سود کامل ؟ نه خیر عزیزم من اصلا درخواست مانی بک ازتون ندارم . من فقط میخوام چهره واقعی شما رو بشه و توی این انجمن ممنوع الفروش بشید !
    من همین الانشم قصد فروش توی انجمن ندارم!

خانواده من مثل خانواده شما شب زنده دار نیستند که ساعت ۱۲.۴۵ دقیقه جواب تلفن شمارو بدم!
    چه راست چه دروغ سرور ۲۴ ساعت قبلش خاموش بود و حتی پشت تلفن گفتید سرور خاموشه گفتم تیکت بده باید بهت سرور جدید بدم!
    چهره واقعی شما فعلا مشخص شده برای من بعد ۵سال فهمیدم چه ادمی هستید ! دشمن در لباس دوست!

اقا میگی اطلاعات مهمی بوده روی سرور درست من یک نویسنده با هزینه خودم میگیرم همه پست هات رو نرمیم میکنم تا نگی کلاه بردارم ولی جاش دیگه خسارتی بهت نمدیم اینکارو فقط برای این میکنم که نگید کلاه بردارم !

طبق عکس
    http://img.ir/wzbc.jpg

من گفتم :
    من میخوام ببینم چی گفتم و چی گفتید بر اون اساس متنو بنویسم . و پرسیدم فردا میفرستید و
    شما گفتید:
    بله

==========
    حالا طبق این گفتگو شما قرار بوده چه کاری انجام بدی عمو ؟ :|
    قرار بوده ادامه صحبت هارو شما بدی من برای درخواست انتقال ارسال کنم اره عمو

برای ادمی که اینجوری با اطلاعات مشتریاش برخورد میکنه ، بله مشکلی نیست ! مشکل از کاربره که توی جیمیل انلاین نشده ! :|
    از ۱سال قبلش بهت گفته بودم سرور بکاپ نداره یعنی وضیفه حقط اطلاعات با مشتری هست نه من ! وضیفه من انلاین نگه داشتن سرور و ساپورت هست

طبق فرضیه شما : من ادم گهی هستم ! آشغال و مال مردم خور هستم. شما چرا قبول کردید اطلاعات رو بدید ؟
    تا حالا رو درواسی شنیدی؟ من هم همون حالت بودم عزیزم که بعدش زدم زیرش و هیچ اطلاعاتی بهت ندادم!

من تا چند وقته دیگه سن دقیق شما رو بتوی این انجمن میفرستم ! و اگه شما سنتون بالاتر بود من رسما ازتون عذرخواهی میکنم.
    من متولد ۷۳هستم عزیزم ۲۲ مهر ۷۳

۱ماه دیگه ۱۹ سالم تمام میشه !

این هم سن دقیق من که برات مهمه!
    واریز کردم.
    اگه درست یادم بیاد
    من یه سرور مجازی با هارد 1ترا از شما داشتم که با پرداخت 1 ملیون و خرده ای 12 ماهه ازتون گرفته بودمش .
    و بعدا هاردو به 2 ترابایت ارتقا دادمو شما بابت این کار 500 تومان برای یک سال هزینه خواستید که من واریز کردم

پس اون 450 هیچ ربطی به این سرور نداشت . و من به شکل پولی که باید برگرده بهش نگاه نکردم.

هزینه ارزونی شما . مهم اینه که شما متوجه بشید تا برای کاربراتون و اطلاعاتشون که اغلب دوستاتون هستن احترام قائل بشید .

-------------------------

پاسخ ندید تا پاسخ ندم ، تا فردا ظهر صبر کنی یا تاپیک حذف میشه ( که احتمالش بیشتره ) و یا من به خواسته خودم میرسم
    کل هزینه های واریزی شما برای سرور به کار رفته بود حتی همان قرضی که دادید درضمن ۱۴ ماه بود نه ۱۲ ماه!

تا ۲۴ ساعت دیگه هم جواب بدید منم جواب میدم چون نمیزارم حرفای دروغتون به کرسی بیشنه !
    ویرایش توسط PENOIL : August 19th, 2013 در ساعت 03:20

14. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

کل هزینه های واریزی شما برای سرور به کار رفته بود حتی همان قرضی که دادید درضمن ۱۴ ماه بود نه ۱۲ ماه!

خواستید تصویر میدم بهتون از اینکه یه صحبتی داشتیم سر اون قرض برای اینکه دو وی پی اس جدید بگیرم ازتون و اون وی پی اس ها رو نگرفتم . پس الکی نگید اون قرض رفته روی اون وی پی اس اصلی

---------------

من دیگه صحبتی ندارم :|

هر کی میخواد تصمیم گیری کنه از صفحه 5 این تاپیک تا صفحه 9 رو کامل بخونه !

من اکثر اطلاعاتی که از گفتگو هامون داشتم برای همه با تصویر گذاشتم . تصمیم گیری با مدیران و سایر کاربران .

جناب کارگر اگه حرفی داشت خودشون میاد بیان میکنه . من دیگه توی این تاپیک شرکت نمیکنم .

موفق باشی

16. تعداد تشکر ها از fathipours1 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fathipours1 نمایش پست ها
    خواستید تصویر میدم بهتون از اینکه یه صحبتی داشتیم سر اون قرض برای اینکه دو وی پی اس جدید بگیرم ازتون و اون وی پی اس ها رو نگرفتم . پس الکی نگید اون قرض رفته روی اون وی پی اس اصلی

---------------

من دیگه صحبتی ندارم :|

هر کی میخواد تصمیم گیری کنه از صفحه 5 این تاپیک تا صفحه 9 رو کامل بخونه !

من اکثر اطلاعاتی که از گفتگو هامون داشتم برای همه با تصویر گذاشتم . تصمیم گیری با مدیران و سایر کاربران .

جناب کارگر اگه حرفی داشت خودشون میاد بیان میکنه . من دیگه توی این تاپیک شرکت نمیکنم .

موفق باشی

[/size]
    حتما نگاه کنید کاربران و مدیران عزیز

و سعی کنید مثل من به هرکسی اعتماد نکتید

بعضی ها دنبال یک جرقه هستند تا مچ شما رو بگیرند! مثل ایشون ! که جزو دوستاتون هستند ولی خبر ندارید از ۱۰۰ تا دشمن بدترند!

به کارگر هم بگید برای رفع مشکل پست ها میتونم برای ترمیم کمک کنم ( یا خودم میام اصلاح میکنم یا نویسنده میگیرم )

شب خوش

18. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن

با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته

پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت

پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه

پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..

و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید

من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن

مشکل من و ایشون حل شدش .

سپاس

کارگر

هی فحش میدم خودمو هی یه تصمیم هر بار

که شل می گیرم حتی یه تصویربردار

اینم قضیه ما هستش هی شل میگیریم هاستینگ ها رو یه بار وست دیتا یه بار هم ایشون

ویرایش توسط kargar : August 19th, 2013 در ساعت 22:32
    samanمیشناسین؟همینی که ویروس ساخته از سایت ها ورودی میگیره با فروشگاه وبگذر همکاری میکنه؟
    منبع : http://forum.nullers.ir/showthread.php?tid=4669
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=21514

20. تعداد تشکر ها ازkargar به دلیل پست مفید

صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)