1. وقتی میگید کانفیگ رایگان یعنی رایگان وگرنه پولم اضافه نیست بیام بدم به کسی که بلد نیست سیستم عامل نصب کنه و به دیگران میده واسش نصب کنن
کانفیگی که خودم بلدم رو واسم انجام بده رایگان یعنی رایگان
2. مثل شما انقد بچه نیستم برم وقت بذارم شکایت کنم چون هیچکسی پیگیری نمیکنه خودم پیگیر سرور فروشی شما و باقی مشتریاتون تو این انجمن میشم که همه بدونن شما چجور ادمی هستید
3. من سرویس گرفتم و 15 تومن به شما پول دادم شما توانایی ارایه دادن سرویس به من رو ندارید به من ربطی نداره شما به کی چه پولی دادید باید پول منو کامل برگشت بزنید
وگرنه این موضوع رو انقدر کش میدم که چند برابر من شما از پریدن مشتریاتون ضرر کنید
4. البته شما انقدر تو این 2 روز دروغ گفتید که دیگه این خرفتون هم دروغه و کی باور میکنه که سرور بفروشی 15 تومن بعد 8 تومن بدیم به یکی واسمون سیستم عامل نصب کنه
بعد خودمون هیچی سود نکنیم و در راه خدا کار کنیم
5. راجع به عمل کردن به قوانین سایتتون هم اون پول دیگه واسم ارزش نداره فقط میخوام به شما نشون بدم که بلد نیستید یه کاری رو انجام بدید انجام ندید
یا مردونه بیاید بگید مشکل داریم هزینه رو برگشت میزنیم و پمسخره بازی در نیارید
هر جور دوست دارید رفتار کنید میخواید سرویس ببندید میخواید هزینه بازگشت ندید اصلا واسم مهم نیست اون هزینه
چیزی که واسم مهمه اینه که مشتریاتون بدونن از کی سرویس میگیرن
6. شکایت هم از طریق سایت پی لاین کردیم و جناب سلطانی گفتن تا 36 اگه مشکل منو برطرف نکنید بهشون اطلاع بدیم که دیگه هر امری خودشون صلاح میدونن انجام بدن
7. هدف من از ادامه این روند بازم میگم مطلع کردن تمامی مشتریان شما از عدم توانایی و بی سوادی شماس تا اخر زمان فروشندگی شما در خدمت شما هستیم
من کلا تو این انجمن کم میام و کم پست میزنم زیاد هم شده پولم رو بخورن و کاری نکردم
اما شما یه مورد استثنایی هستید که به صورت استثنایی پیگیر اعمالتون تو انجمن خواهم بود