نقل قول نوشته اصلی توسط n_u نمایش پست ها
برای اینکه من 4 تومن دادم برای نمایندگی
برای اینکه اصلا اون کیفیت و پایداری رو نداشت به هیچ وجه
تو این 2-3 هفته سایت شما و ای پی هاتون چندین و چند بار داون شد و شما انکار کردید بعد دید نه
فقط مهم فروش نیست پشتیبانی هم لازم هست کم کم دارید به خودتون میایید.
دقیقا مثل وی پی اس فارس کلاهبردار که اولش کلا انکار میکرد الان هم که همه وضعیتش رو میدونیم.
نمیتونید سرویس بدین با 500 یا 1 تومن نمیشه کار هاستینگ کرد ولی میشه کلاهبرداری کرد. البته قصد توهین به کسی رو ندارم فقط حقیقت رو میگم.
ایشون چه ارتباطی به ما دارند؟
در ضمن در مود همکارمون بدون مدرک صحبت نکنید....
مدرک قانع کننده ای نخواهید داشت برای این حرف زیرا که فقط یک سری مشکل آیپی داشتیم و الان هم مشکل بسته شدن توسط ایکس ال هاست بوده که فقط برای ما و این یک سور پیش نیومده.....

درمورد پشتیبانی ما حرفی برای گفتن نخواهید داشت تیم قدرتمند هست...

آقای حقیقت دوست لطفاً یوزر خودتون رو قرار بدید یا پ.خ کنید وگرنه صرفاً تخریب هست کار شما....

نقل قول نوشته اصلی توسط n_u نمایش پست ها
دوست گرامی حرف شما کاملا متین هست.
با مدرک حرف میزم و خدای ناکرده قصد تتخریب رو ندارم
باید تو کارمون این جا بیوفته که فقط سود مهم نیست مشتری هم آدم هست
بحث بلاک کردن ای پی و اینا نیست با چندین ای پی تست کردم و قصد تخریب هم ندارم.
اگه پستهای بنده رو نگاه کنید متوجه میشید که خیلی از وی پی اس فارس انتقاد میکردم چون ازش سرویس داشتم.
الان اطلاعات این همه مشتری رو به باد داده خودم تا حالا 2 بار سرویسام کلا نابود شده
بنده خلاف حقیقت نمیگم.
شما میدونید ضرر ما نسبت به ضرر شما خنده دار هست؟
اصلاً توهینی شده مگه؟
با اون همه ضرر باز هم به تمام ایمیل ها پاسخ دادیم که روی صورتحسابها تخفیف اعمال میکنیم.
دوست عزیز مدرک بیاورید که ما نابود کردیم اطلاعات رو....!!!!

تحقیق کنید و همکارانی که از دیتاسنتر xl_host سرویس دارند بپرسید که چقدر جریمه می شوید برای ایبیوز و..... (آنچه همگان می دانند...)

نقل قول نوشته اصلی توسط yas-host نمایش پست ها
دوست عزیز کاری به سرویس دهنده های دیگر نداشته باشید.
و در مورد اونا بحث نکنید بهتر هست.
منظور بنده این هست اگر هم مشکلی باشه باید مشتری درک کنه که مشکل هست و حتی دیتاسنتر هم با اون عظمت ممکنه زمانی براش مشکل پیش بیاد.
باید هم بگم که مشتری هم باید همیشه از اطلاعاتش بک اپ داشته باشه که بعدا به مشکل نخوره.

موفق و پیروز باشید.

به هیچ وجه بک آپی از دست نرفته....