-
August 4th, 2013, 14:19
-
تعداد تشکر ها ازhostspace به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013 14:19
# ADS
-
August 17th, 2013, 16:31
پاسخ : هاست اسپیس فروش سرور ابری ایران پهنای باند نامحدود ( روزانه 675 تومان )

نوشته اصلی توسط
sam270962
بنده هم سرور گرفتم ، اما هم آنی هست ، هم به طور کامل قابل مدیریت ، و محدودیت 1 گیگ هم ندارد ، مصرف من در روز 30 گیگ است و مصرف هم میکنم ،چرا بی جهت تبلیغ منفی میکنید برای این برادر خوبمون ؟
لینک راهنمای سرویس برای دوستانی که سوالی دارند :
راهنمای سرورهای ابری هاست اسپیس
یعنی فقط با من مشکل داره که بهم نمیده؟
و اما در مورد حجم تو لینک ناحیه کاربری - هاست اسپیس | فروش ویژه هاست و سرور های مجازی و اختصاصی در ایران نوشته:
توضیح در مورد پهنای باند نامحدود : با انتخاب پهنای باند نامحدود ، از شما هزینه پیش پرداخت پهنای باند دریافت نمی شود و همچنین محدودیتی در استفاده از پهنای باند ندارید .
هزینه هر گیگ پهنای باند مصرفی 800 تومن می باشد که همان لحظه مصرف از اعتبار کاربری شما کسر خواهد شد .
توضیح در مورد پهنای باند محدود : در پهنای باند محدود ، روزانه هزینه مصرف پهنای باند ، به صورت پیش پرداخت از کاربر دریافت می شود و در صورتی که مصرف پهنای باند از مقدار انتخاب شده تجاوز کند ، سرویس موقتا مسدود می شود و در ساعت 12 شب پهنای باند مجددا از اول محاسبه و سرویس به صورت خودکار باز خواهد شد . اگر در یک روز پهنای باند مصرف نکنید ، پهنای باند به روز بعد منتقل نخواهد شد.
-
-
August 17th, 2013, 16:45

نوشته اصلی توسط
dicaprio3216
یعنی فقط با من مشکل داره که بهم نمیده؟
و اما در مورد حجم تو لینک
ناحیه کاربری - هاست اسپیس | فروش ویژه هاست و سرور های مجازی و اختصاصی در ایران نوشته:
توضیح در مورد پهنای باند نامحدود : با انتخاب پهنای باند نامحدود ، از شما هزینه پیش پرداخت پهنای باند دریافت نمی شود و همچنین محدودیتی در استفاده از پهنای باند ندارید .
هزینه هر گیگ پهنای باند مصرفی 800 تومن می باشد که همان لحظه مصرف از اعتبار کاربری شما کسر خواهد شد .
توضیح در مورد پهنای باند محدود : در پهنای باند محدود ، روزانه هزینه مصرف پهنای باند ، به صورت پیش پرداخت از کاربر دریافت می شود و در صورتی که مصرف پهنای باند از مقدار انتخاب شده تجاوز کند ، سرویس موقتا مسدود می شود و در ساعت 12 شب پهنای باند مجددا از اول محاسبه و سرویس به صورت خودکار باز خواهد شد . اگر در یک روز پهنای باند مصرف نکنید ، پهنای باند به روز بعد منتقل نخواهد شد.
فکر نمیکنم با کسی مشکل داشته باشند
، آقای هاست اسپیس جواب این دوستمون رو بدید برادر 
الان این توضیحات که گذاشتید ، تایید حرفهای من هست ، دو حالت برای انتخاب کاربر هست ، محدود و نامحدود
نامحدود هم شرایطش اینه که تا زمانیکه شما اعتبار در اکنت دارید میتونید بدون محدودیت استفاده کنید ، اینکه شما احیانا با قیمت مشکل دارید که به معنای نامحدود نبودن نیست دوست عزیز
-
-
August 17th, 2013, 16:52
توضیحات که مشخصه
در حالت پهنای باند نامحدود ، هزینه اضافه ای از شما دریافت نمیشه . فقط هزینه پهنای باند مصرفی دریافت میشه
مثلا شما 100 گیگ مصرف میکنی ، هزینه 100 گیگ دریافت میشه
10 مگ مصرف کنی ، هزینه 10 مگ دریافت میشه
اما اگه میخواین هزینه سرویستون مشخص باشه ، خوب مشکلی نیست ،درحالت محدود پهنای باند خریداری کنید ،و اگه مصرف از اون حد بالاتر رفت = ساسپند تا روز بعد !
قابل توجه مدیران : دلیل بن شدن یوزر hostspace توضیحات لازم رو بیان کنید . نه مولتی یوزر بودم ، نه قوانین رو زیر پا گذاشتم . ایمیل هم که پاسخ نمیدین . دلیل بن شدنم چی بوده ؟!
-
تعداد تشکر ها از hostspacee به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013, 16:54
پس لطفا" به جای نامحدود بنویسید نامحدود پولی، نامحدود رایگان رو سرورهای خارجی مثل رداستیشن میگن که هرچی ترافیک مصرف بشه پولی نمیگیرن، همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
-
-
August 17th, 2013, 17:24

نوشته اصلی توسط
dicaprio3216
پس لطفا" به جای نامحدود بنویسید نامحدود پولی، نامحدود رایگان رو سرورهای خارجی مثل رداستیشن میگن که هرچی ترافیک مصرف بشه پولی نمیگیرن، همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
برادر این سرور ایران که یک ترابایت رایگان bw داره رو معرفی کنید ماهم خیرشو ببینیم ، به خدا ، ببینیم این دوست عزیز کیه که مالشو آتیش زده با این پهنای باند گرون ایران
-
-
August 17th, 2013, 22:26
همین سرور شما از ایران رو دیگران با همین قیمت میدن و ترافیک 1ترابایت در ماه هم رایگان هست
لطفا ادعاهای پوچ و بی پایه و اساس نکنید
کدوم دیتاسنتر ، سرور داخل ایران رو با یک ترابایت پهنای باند رایگان میده ؟
بگین من تمام سرویس ها رو منتقل می کنم اونجا !
-
تعداد تشکر ها از hostspacee به دلیل پست مفید