نقل قول نوشته اصلی توسط bestboy999 نمایش پست ها
من ازشون سرویس دارم هنوز!
یک مشکل اساسی اینه که سایت خودشون روی یه سرور دیگه است و آپتایمشون بی نهایت این هفته پائین اومده نمی دونم کی می خوان یه فکری برای اینش بکنن!
البته بگم پشتیبانیشون خوبه!
سرویس هاسشون رو تا هفته ی پیش راضی بودم چون کیفیت خوبی داشت!
در مورد آپ تایم هم می تونم مدرک نشون بدم!
با سلام

متاسفانه به دلیل مشغله کاری وقت نکردم اینجا سر بزنم، در ابتدا باید عرض کنم معمولا سایت اصلی سرویس دهنده بایستی روی سرور اختصاصی مستقر باشه که در هر شرایطی داون تایم / آپدیت سرویس ها / آپگرید سخت افزاری و ... قادر به پاسخگویی باشد

خوشبختانه به یک سروی تغییرات تو محدود کردن حجم دیتابیس ها و آپگرید سخت افزاری بار سرورها پایین اومده و overload ها به صفر رسیده

نقل قول نوشته اصلی توسط H+R نمایش پست ها
نگهداري سرورهاي به اين شكل فول وارز هستند خيلي سخته انواع اقسام حملات هست و نيابد انتظار آپتايم خيلي بالا داشته باشيد من با شركتهاي مشابه خارجي هم كار كردم اونا هم اكثرا اينجور مشكلات رو دارند در وارز طبيعي هست
ممنون از راهنمایی شما

نقل قول نوشته اصلی توسط AfraWeb.net نمایش پست ها
بله حدود 5 ماه پیش ، با دیتاسنتر Ecatel به مشکل خوردیم به خاطر panic kernel نتونستن مشکل رو حل کنن و دیتابیس ها صدمه دید و شکایت ما در دنیای مجازی به جایی نرسید

خدا رو شکر از پس اون مشکل بک آپ گیری از هر سرور بروی 2 سرور مجزا انجام میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط bestboy999 نمایش پست ها
فکر می کنم مال ایشون باشه چون نمونه ای همین قیمت ها را اینجا زده بودن.

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

این درسته ولی اینم درست نیست که کل بک آپ ها بپره یه بار هم کل دیتا بیس از بین بره!!!!

بعد قول دیتا سنتر worldstream و ecatel دادن و انتقال به دیتا سنتر دیگه!!!
Zuid-holland - Rotterdam - Serverboost
بله انتقال دادیم

با تشکر