-
June 16th, 2013, 15:11
ϟ پی سی دبلیو، فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر رد استیشن با نازلترین قیمت ϟ
-
تعداد تشکر ها ازP30w.com به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2013 15:11
# ADS
-
August 7th, 2013, 18:48
پاسخ : ϟ پی سی دبلیو، فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر رد استیشن با نازلترین قیمت ϟ

نوشته اصلی توسط
P30w.com
جناب تشکر عزیز،
به تیکت شما پاسخ داده شد.
ارادتمند

ممنون آرین جان پاسخ دادم به تیکت
-
-
August 7th, 2013, 19:20
پاسخ : ϟ پی سی دبلیو، فروش ویژه سرور مجازی دیتاسنتر رد استیشن با نازلترین قیمت ϟ

نوشته اصلی توسط
choughour
ممنون آرین جان پاسخ دادم به تیکت
با سلام و عرض ادب،
جناب تشکر عزیز به تیکت شما پاسخ داده شد و همواره سرویس شما فعال شد.
قابل توجه مشترکان محترم پی سی دبلیو،
پنل تحت وب جهت مدیریت سرور مجازی نیز اضافه شد
با احترام
-
-
August 12th, 2013, 22:24
آرین جان سایتتون بالا نمیاد .. نمیشه تیکت زد
سرورم قطع شده
-
-
August 12th, 2013, 22:53
-
-
August 17th, 2013, 13:43
اقا بازم سرویستون قطعه؟2روز در میونم که همین داستانه؟
-
-
August 17th, 2013, 13:59
عضو جدید
متاسفانه قطع شده. لطفا یک توضیحی در مورد این قطع شدن ها همینجا به دوستان ارائه بدید که مشکل بخاطر چی هست. این قطع و وصل شدن ها کار با ترکر خصوصی رو سخت میکنه و مشکل ساز میشه
-
-
August 17th, 2013, 15:45
بازهم سرور قطعه ... از وقتی من خریدم (کمتر از 1 ماه !!! ) 3 باز قطع شده ! واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ... هیچ پشتیبانی هم نیست پاسخگو باشه ... لطفا رسیدگی کنید اگه به این تاپیک هم سر میزنید...
-
-
August 18th, 2013, 00:09
وقتی تو چند پست قبل تر و تو تاپیکهای دیگه این شخص اخطار داده میشه و کسی توجه نمیکنه نتیجه همین میشه که هر ساعت یکی میاد و میگه سرورش قطعه
http://www.webhostingtalk.ir/f15/834...tml#post833801
http://www.webhostingtalk.ir/f15/846...tml#post829826
کسی که بدون دلیل سرورت رو قطع میکنه بدون اینکه مدرکی بهت نشون بده و بعد هم یوزرت رو از سایتش بن میکنه که نتونی پیگیری کنی این آدم مورد اطمینان نیست و از نظر من کلاهبرداره
حالا باز هم به اخطارها توجه نکنید و برید به خاطر ارزون بودن خرید کنید و باز دچار این مشکلات بشید
دوست عزیز من هنوز منتظر جواب سوالاتی که ازت تو تاپیک زیر پرسیدم هستم و تا وقتی جواب نگیرم تو هر جا تاپیک بزنی پستهای من رو هم میبینی
http://www.webhostingtalk.ir/f15/846...tml#post829826
-
-
August 19th, 2013, 00:49
از دوستان کسی دیگه آی پیش توسط رد استیشن مسدود شده ..
بدون هیچ دلیلی مسدود کردن ..
-
-
August 20th, 2013, 01:14
آرین جان سایتتون بالا نمیاد .. نمیشه تیکت زد
سرور جدید رو کی بهم تحویل میدی
-