عذر میخوام از همه عزیزان گرامی،
اما این معرفی محصولات جدید Host DL تا کی میخواد ادامه پیدا کنه در این انجمن؟
این شرکت از خود سایتی دارد، لطفا گلایه ها، تشکرها، تقدیرها و پیشنهاد های خود را در سایت شرکت مذکور بیان کنید،
شرکت مذکور هر خوبی و بدی دارد در محور خودش و مشتریانش است،
چنانچه انتقاد و پیشنهادی دارد، در انجمن مربوطه بیان کنید، مانند مابقی شرکت های دیگر، این شرکت از لحاظ قانون تفاوتی با شرکت های دیگر ندارد و نخواهد داشت،
***پی نوشت: در شرکت مذکور هم مشترکینی به شرکت های دیگر مراجعه و ناراضی هستند، دست بالای دست بسیار و خدمات بالای خدمات بسیار است.
گاها ممکن است دوستان قبل از این شرکت، شرکتهایی که نمایندگی دارند و قیمت های کوچک و ارزان دارند را تست کرده باشند، خوب! مشکل از انتخاب مشتری بوده است، خیلی شرکت هایی بزرگی مثل ****** و ... وجود دارند که قصد تبلیغ و نام بردن انها درست نیست.
اگر دوستان این شرکت را خدای شرکت های هاستینگ فرض کنند، بنابراین هاستینگ های دیگر در ایران نباید مشتری داشته باشند در حال حاضر، اما اینطور نیست، و دقیقا قضیه برعکس است، حالا دلیلش هر چه خواهد باشد، همانطور که ما میگیم فِلان شرکت بد است، بدون آنکه دلیل بیاوریم، """"هرچه خواهد باشد، فقط بد است""""
از مدیران محترم خواهشمند هستم این موارد تایییک هایی که برخی از مشترکین راضی میزنند را حذف کنند، زیرا که هر هاستینگ مشترکین راضی و ناراضی دارند، که هرکدام اینها برای حرف زدن باید طبق محدودیت ها و حول یک محور باشد، نه اینکه کاملا ازادانه ان هم در انحمنی دارای قوانین مربوطه،
این خودش یک سیاست تبلیغات است، واقعا مدیران اینجور تایپیک ها را باید شناسایی کنند، چون واقعا فروشنده براحتی مشترک راضی خود را هدایت میکند و براحتی معرفی محصولات و خدمات میکند،(باور کنید اصلا منظور من فقط همین تایپیک نیست، خیلی خیلی تایپیک های دیگر)
بنده مشتری این شرکت نیستم
مخالف این شرکت نیستم
فقط درخواست اجرای قوانین همین انجمن را دارم، که دارای مدیران مقتدری هست.
با تشکر،
ارادت.