نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
سلام

اقای شیخله لطفا" تمومش کنید

شما طرز فکر خودتون رو دارید netmelli که نمیشناسمشون طرز فکر خودشون رو دارن

این 2 طرز فکر با هم نقاط مشترک زیادی داره ولی خوب نقاط مخالف بزرگی هم داره

از نظر شما د-ز-د-ی کردن حرام ، گناه و ... هستش درست ولی به نقل از حضرت محمد ( ص )

: وقتی فقر از در وارد خونه شد ایمان از پنجره بیرون میره

پس لطفا" شعار ندید لطفا" وقتی عزیزی میاد پیش بنده مهندسی شیمی داره با معدل 16.74 از دانشگاه اصفهان حاضر هستش برای ماهی 300 هزار تومن کار کنه تا در کنار شغل اولش بتونه با این پول یکم از مشکلاتشو حل کنه بنده باید چی بگم ؟ شما باید چی بگید ؟

شما باید افتخار کنید که 3 تا کار 2 میلیونی رو نگرفتید و بنده میبینم که جونایی این مملکت ما چطوری داره بی دین میشن حداقل باید جایی کمی بهشون کمک کرد

از نظر بنده هم ریپ کردن قالب ، استفاده از کرک نرم افزار ، دانلود فیلم و سریال و .... همش اشتباه هستش و بنده هم خوشم نمیاد از این کارا انجام بدم ولی در جایی که ثروت نیست پول نیست مردم بخاطر 20-30 هزار حاضر هستن همه کار انجام بدن لطفا" شعار ندید خواهشا" شعار ندید

یا هنوز وارد جامعه نشدید یا اینقد ماشالا وضعتون خوبه که نمیدونید مردم توی چه بدبختی هایی زندگی میکنن

نمیگم شمام از فردا بشینید قالب ریپ کنید ولی وقتی عزیزی بخاطر مشکلات مالی میاد و شروع به این کار میکنه کم زیر بار توهین ها قرارش بدید

بنده آجورلو هستم قربان
بخاطر شلوغی کارم تا به الان وقت نمیکردم در انجمن ها حاضر بشم بخاطر همین کم تر کسی میشناسه بنده رو تو این انجمن

حرفتون کاملا متین
من هم دقیقا همن رو گفتم
خدا شاهده رزومه ها رو ببینید گریتون میاد
طرف با کارشناسی ارشد ، دکترا داره برای ماهانه 400 درخواست میفرسته
تماس میگیره
بعد خدا شاهده شما بودید چه میکردید

ساعت حدودا 8 بود میخواستم برم خونه دیدم تلفن شرکت زنگ زد اونم گفتم جواب بدم
طرف گفت آقا بنده دانشجو هستم از شهرستان ، کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دارم میخونم
میدونید دانشگاه سراسری تهران خوندن ارشد یعنی جی ؟
یعنی رتبه زیر 1000 صد در صد
یعنی این جوون نخبس
ولی به خدا قسم بهم گفت آقا تو خرجم موندم
اگه کار بتونید بدید حاضرم هرکار بکنم
خودم از خودم خجالت کشیدم طرف گفت حاضرم تراکت هم پخش کنم
خدا شاهده اینه این وضع و اوضاع
بعد ما بحث قالب یک طراح خارجی رو میکنیم
درسته ریپ بده
ولی جناب من نمیتونم وقتی یه کسی درخواست میده که بیام کار کنم با این شرایط بگم نه
من استخدامی های جدیدم رو میگیرم
اگه شما هم میتونید استخدامی داشته باشید
من افرادی که نتونستن با ما همکاری داشته باشن رو بفرستم سمتتون
خدا شاهده الان تو این مملکت به نظر نون رسوندن به مردم بزرگ ترین ثوابه
به ولای علی هیچ چی مثل نون گذاشتن سر سفره مردم نیست

در پناه ایزد یکتا باشید