پ.خ شد/
پ.خ شد/
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
بِـ دنبال
درامد ماهیانه چقدر میشه ؟
چقدر ارشیو دارین؟؟؟
ID:Tezar_40@yahoo.com
میتونم همکاری کنم لطفا یاهو بیاید بیشتر صحبت کنیم.
http://www.webhostingtalk.ir/f218/89421/ این رزومه
توانایی زیرنویس به صورت محدود رو دارم چون زیر نویس زمانبر و طاقت فرساست .
سرور مجازی رو پیام بدید بیشتر صحبت کنیم راجبش .
میتونم پست ها و مطالب رو ترجمه کنم مثل خلاصه ها و اخبار ....
Yahoo : Lightkeeper233
دوستان به نفعتون هست که با این آقای نا محترم شراکت نکنید!
به چند دلیل:
1) ایشون خودشون تنها نیستند و یک نفر دیگر هم هست. یعنی 2 ادمین به غیر از شریک جدید...
2) سابقه ایشون رو بخونید یا در بیارید! مشهد وی پی اس و اینا همه ماله اون بودن... ( 1 ماه وی پی اس می دادن و پول حسابی که میزدن به جیب خداحافظ... ) کافیه تو انجمن سرچ کنید! 1000 تا یوزر دارن تو همین انجمن...
3) کلاهبرداری بیش نیستند! یک فروند سایت فیلم داشتیم به ادرس FilmBaz.in ، با ایشون شراکت کردیم و سایت ها رو یکی کردیم. 3 روز بنده توی اون سایت ادمین بودم، بعد صبح بیدار شدم دیدم همه اکانت های من حذف شده و یعنی من رو از سایت انداختن بیرون... تو یاهو پی ام دادم بعد 5-6 ساعت آقا آنلاین شدن و گفتن شما به درد ما نمی خوری... گفتم: حالا که تمام آی پی های فیلم باز ( سایت من ) اومد برای شما حالا به درد نمی خورم ؟ گفتن نه تو پست دادن به حرفم گوش میکنی و ....
4) اونی که توی پست اول گفتن درباره آمار و... حقیقت نداره. هر روز آمارشون داره طبق گفته وبگذر کم میشه و ورودی گوگل هم بیشتر از 100 تا نیست! آی پی ها هم آخرش 400 تا هست.
اینم آمار امروز ( یک شنبه ) طبق گفته وبگذر:
بازديد دیروز 1325 بازدید -7 % بازديدکننده دیروز 378 نفر -3.5 %
5) سایتشون هم با گوگل مشکل داره..
6) آقا عارف آدم با دروغ گویی به هیچ جایی نمی رسه... کوه به کوه نمی رسه آدم به آدم میرسه... صبر صبر صبر ! فقط همین...
برای تمامی حرف هام هم مدرک دارم. خواستید ارائه میدم.
موفق باشید.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)