سلام دوستان وقت بخیر .
اول از همه من تازه کارم لطفا به زبان ساده تر راهنماییم کنید .
من یک دامنه ثبت کردم الان میخوام یه هاست بگیریم ولی نمیدونم چی مناسبه برای کارم .
این سایتی که قصد دارم راه بندازم . نیاز به یک قالب نسبتا حرفه داره که یک انجمن - و یک چت روم (با امکان نمایش عکس ارسالی در نوشته ها یه چیزی مثل یاهو مسنجر ) برای کاربرای انجمن داره .
ارسالی های کاربران دارای عکس و فیلم هستش . بیشتر عکس . که خلاصه و مرتب شده برخی از ارسالی های کاربران در انجمن در صفحه اصلی سایت نمایش داده میشه .

چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ؟ و از چه شرکتی تهیه کنم ؟

یک سرویس دیدم که از زبان برنامه نویسی Ruby on Rails و JSP/Tomcat پشتیبانی نمیکنه . به نظر شما این دو برنامه خیلی مهمه ؟
از هر کی پرسیدم گفت بستگی داره که از چه زبانی استفاده کنی . ولی از اونجایی که من برنامه نویس نیستم و تهیه قالب رو به یک طراح خواهم داد . میخوام بدونم برای طراحان قالب این دو زبان خیلی مهمه ؟ یعنی باید باشه ؟

نمیخوام سرویسی بخرم که بعد مجبور به تغییر اون بشم . چون بعد از گذشت زمانی چند ماهه میخوام اقدام به طراحی قالب اختصاصی کنم (در حین اجرای موقت سایت قادر به طرح کامل انتظارات از نوع کارکرد و منو ها در قالب میتونم باشم )و فعلا با قالب های موجود کار رو شروع میکنم نمیتونم این مطلب به صورت واضح و کامل با یک طراح در میان بذارم .

با تشکر