سلامامیدوارم هر چه سریعتر مشکلاتت حل شه
اما رحمان جان یه چیزی من بگم
ببینید این انجمن صرفا جهت ایجاد مباحث اموزشی و حل مشکل هست
الان ما بییام نه چیزی یاد بدیم نه مشکلی حل کنیم وضعیت دقیقا وضعیت کشورمان مقابل زاپن میشه
یا همین وضعیت که همه ادعای کانفینگ دارن اما خدا شاهده که بیشتر از 100تا سرور اوردن ÷یشم که برای کانفینگ گرفتنش خرابش کردن
به نظر من علممان یعنی علم همه در این کار بره جلو خیلی خوبه همون طور که در اواسط دیدیم و مقداری بچه ها تکان خوردن حتی میخواستن پنل هم طراحی کنن و تا جاهایش رفتن
این به خاطر همین اوزشها بود
بازم ممنون
ممنون
اگر دقت کنی اعلام کردم که مشکلات بعد از رفع , به کاربر هم توضیح داده میشه
در مورد حرکت های خود جوش دوستان نیز , گاهاً یک حرکتهایی میزنن ولی یکباره سرد میشن
چرا ؟؟
چون کسی نیست ازشون پشتیبانی کنه
چون به کار گروهی عادت نکردن
اگر هم کار گروهی در میان باشه , ماها نمی تونیم بیش از 3 یا 4 نفر با هم هماهنگ بشیم و همکاری کنیم
بیشتر از این مشکلات مختلف پیش میاد و هرکسی ساز خودشو میزنه
و از همه مهمتر همون طور که رامین گفت نه برنامه ریزی درکار بوده و نه یه طرح کلی از اون چیزی که قرار پیاده سازی بشه
خداروشکر اکثر دوستان رشته کامپیوتر حداقل یک دوره مقدماتی و ... برنامه نویسی گذروندن
حتماً یادتون هست که قبل از شروع یک پروژه باید یک چارت کلی ایجاد می کردیم و ... که بتونیم قبل از شروع طرح متوجه بشیم که چی می خوایم و قرار چی کار کنیم
بعد طبق اون طرح اولیمون شروع به کار می کردیم
ولی الان ...
90 درصد رامین موافقمببینید ، تو اون کشور ها فرهنگ تیم ورک و استفاده از اشخاص در جایگاه مناسب جا افتاده ، و از اون مهم تر هر فردی به خودش اجازه نمیده بعد یادگیری یک سری مسائل جزئی به اون کار مشغول بشه
این خودش میتونه بجای بهتر شدن وضع وضع رو خراب تر هم بکنه ، به عنوان مثال همون عزیزی که میاد این کار رو انجام میده ، توانایی داره یک کانفیگی رو انجام بده ، که برای جمع و جور کردن و درست کردن تخریبیات مجبورید کل سیستم عامل رو عوض کنید
در مورد اون پنل هم یکبار دیگه گفتم ، یک ایده قدیمی ، بدون طرح و برنامه ریزی که حالا چندین دفعه مطرح شده و به جایی هم نرسیده
100 درصد دوست عزیزخوبه و آرزوی توفیق دارم برای دوستان
اما این نکته رو مد نظر داشته باشید با اندک سواد انگلیسی خیلی از مسائل حله
فکر نمیکنم اگر فرهنگ اشتراک گذاری وجود نداشت کسی از دوستان چیزی یاد میگرفت و هیچکس نمیتونه ادعا کنه که با تجربه خودم به فلان جا رسیدم بالاخره 4 تا آموزش و رفع اشکال از سروسهای خارجی مطالعه کرده یا ....
در دنیای رو به پیشرفت هیچ چیز انحصاری وجود نداره
اگر مقالات انگلیسی و سایتهای غیرپارسی نبود هیچ کس نمی تونست پیشرفت خاصی داشته باشه
در حال حاضر هم بیشتر دوستان و حتی بنده برای بعضی از موارد و دانسته های جدید فقط و فقط از سایتیها انگلیسی استفاده می کنیم
چرا که اگر می خواستیم محدود به چند سایت پارسی باشیم و تنها به موارد عمومی اکتفا کنیم , پیشرفتی وجود نداشت
البته همه جا این مورد هست
یک مثال براتون میزنم :
انجمنی مثل آشیانه همه چیز درونش هست که برای یک کاربر معمولی و ... خوبه و برای شروع می تونه از همان مقالات و ... استفاده کنه
ولی یک سری موارد هم Private هست که تنها بین افراد خاص تبادل میشه , مثل بعضی از اسکریپت های پرل و ... که کم دیده میشه این موارد تو انجمن قرار بگیره
آخرین پیغام شما مربوط به 36 ساعت پیش بوده که بنده پاسخ دادمسلام اقا رحمان
دستت درد نکنه تاپیک خوبی باز کردی
والله اگر زحمت نیست اون تنظمیاتی که براتون فرستادم رو ممنون میشم کمکم کنید
سپاس
هنو جواب آن را ارسال نکرده اید
موفق باشید