-
August 14th, 2013, 06:13
امکان شناسایی آی پی در سرور مجازی
با سلام.
یه سوال داشتم وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم مقامات امنیتی میتونن از طریق ا پی سرور مجازی که مثلا در هلند هست آی پی واقعی شخص استفاده کننده که در ایران هست رو در بیارن؟
برای پلیس فتا همچین امکانی وجود داره؟
و پیدا کردن آی پی اولیه اتصال وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم بیشتر هست یا وقتی که از *****شکن و **** و وی پی ان استفاده میکنیم؟
-
-
August 14th, 2013 06:13
# ADS
-
August 14th, 2013, 06:32
عضو دائم
پاسخ : امکان شناسایی آی پی در سرور مجازی
بدون هیچگونه دسترسی و مدیریتی؟
خیر ممکن نیست
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
August 14th, 2013, 07:54

نوشته اصلی توسط
viasky
بدون هیچگونه دسترسی و مدیریتی؟
خیر ممکن نیست
من خودم به شخصه دیدم که پلیس فتا به مدیر یک سایت وبلاگدهی ایمیل زده و ای پی یک فرد متخلف رو خواسته (چون خودم مدیر بودم)،بعد گفتن ما آی پی فلان وبلاگ رو میخوایم حالا سوال من این هست که اگه اون صاحب وبلاگ با سرور مجازی اومده باشه و آی پی که افتاده آی پی سرور مجازی باشه ایا پلیس فتا میتونه آی پی واقعی( آی پی ای دی اس ال)رو پیدا کنه؟
-
-
August 14th, 2013, 12:55
دوستان کسی اطللاعات کامل در این زمینه نداره؟
-
-
August 14th, 2013, 13:25
خیر
تا جایی که بنده اطلاع دارم همچین امکانی وجود ندارد.
مگر این که از مدیر سرور همچین اطلاعاتی رو درخواست کنند و در مورد ابزار های تغییر ای پی هم مدیر سرور مجازی میتونه ای پی ها رو داشته باشه .و شخص دیگری همچنین دسترسی ندارد.
-
-
August 15th, 2013, 21:50

نوشته اصلی توسط
siminsadeghnia
با سلام.
یه سوال داشتم وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم مقامات امنیتی میتونن از طریق ا پی سرور مجازی که مثلا در هلند هست آی پی واقعی شخص استفاده کننده که در ایران هست رو در بیارن؟
و پیدا کردن آی پی اولیه اتصال وقتی از سرور مجازی استفاده میکنیم بیشتر هست یا وقتی که از *****شکن و **** و وی پی ان استفاده میکنیم؟
سلام
دقیقا این امکان وجود داره. چند روز پیش این مشکل واسه من پیش اومد. البته نه توسط مامورین امنیتی بلکه توسط غول اینترنت گوگل !
حالا سایتی مثل ip2location.com آی پی منو از کانادا نشون میده ولی گوگل میگه شما از ایران هستید و نمی تونید وارد سرویس مربوطه بشید، حالا از کجا فهمیده خدا میدونه.
واقعا موندم چیکار کنم !!!
-
-
August 15th, 2013, 22:47

نوشته اصلی توسط
siminsadeghnia
با سلام.
بله می توانند آی پی مستقیم شمارا از طریق سرور مجازی ردیابی نمایند آن هم با استفاده از keyloggerها و نرم افزارهای مربوطه
و پیدا کردن آیپی اولیه زمانی که مستقیما از یک سرور مجازی متصل شوید آسان تر است تا از یک ***** شکن یا وی پی ان استفاده نموده که بر روی یک سرور مجازی دیگر قرار گرفته باشد .
نهایتا شما برای گم کردن رد آی پی می توانید از چندین سرور مجازی تو در تو و برنامه های پوشاننده آی پی بهره ببرید .
-
-
August 15th, 2013, 23:00
عضو انجمن
بله این قابلیت وجود داره.
حتی وقتی شما از یک سرویس دهنده خارجی سرویس بگیرید و پلیس فتا نتونه از طرق معمول به اطلاعات شما دسترسی پیدا کنه با استفاده از روش های خاص مونیتورینگ ترافیک می تونه به راحتی شما را پیدا کنه.
من همیشه وقتی می خوام مثال بزنم میگم فرض کنید یک لوله داریم.حالا مشخص نیست آب یا چیز دیگه ای توی این لوله در جریانه.شاید با روش های خیلی معمولی نشه فهمید مایع درون لوله چیه اما با روش و ابزارهای مهندسی میشه به راحتی فهمید.
اینترنت هم دقیقا همینطوره.شاید یه کمی سخت باشه ولی بازم میشه هر کسی را در هر جای دنیا ردیابی کزد.پس همیشه مواظب باشید و از حدود قانونی خارج نشید.
-
-
August 16th, 2013, 02:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
siminsadeghnia
با سلام.
سلام
بستگی داره عزیز
به این راحتی نمی تونند
-
-
August 16th, 2013, 05:26
عضو جدید
طبق گفته ی بعضی از دوستان بدون هیچ دسترسی نمیشه.
ولی هیچ کاری نشد نداره ، بعضی مواقع میشه از سرویس دهنده ی وی پی اس بپرسن ، بعدشم تنها راه پیدا کردن مدیریت یک سایت یا وبلاگ ای پی اون نیست .
-