-
August 13th, 2013, 23:17
فوری*/محدودیت کردن تمام ای پی ها به جز 3 تا ایپی در دسترسی به اس اس اچ و دایرکت ادمین
سلام
دوستان سرور که برای سایت خودمون است شدیدا مورد اتک قرار گرفته از طریق لاگین اس اس اچ و دایرکت ادمین
میخوام تمام ای پی ها را برای دسترسی به اس اس اچ و دایرکت ادمین به جز 3 ای پی خودمون ببندم
لطفا بفرمایید چگونه باید انجام بدهم ،البته csf هم نصب است، فقط یک راهی را بفرمایید که صد درصد صحیح و دقیق است
سپاس
-
-
August 13th, 2013 23:17
# ADS
-
August 13th, 2013, 23:20
پاسخ : فوری*/محدودیت کردن تمام ای پی ها به جز 3 تا ایپی در دسترسی به اس اس اچ و دایرکت ادمین
ihttp://www.blockcountryip.com/
-
-
August 14th, 2013, 00:12
پاسخ : فوری*/محدودیت کردن تمام ای پی ها به جز 3 تا ایپی در دسترسی به اس اس اچ و دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
ppscoir
ihttp://www.blockcountryip.com/
این نمیتونه پاسخ من باشد!
-
تعداد تشکر ها از danyal.parsa به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 00:47
کد:
AuthUserFile /dev/null
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "Admin Access Control"
AuthType Basic
<LIMIT GET>
order deny,allow
deny from all
# whitelist Syed's IP address
allow from xx.xx.xx.xxx
# whitelist David's IP address
allow from xx.xx.xx.xxx
# whitelist Amanda's IP address
allow from xx.xx.xx.xxx
# whitelist Muhammad's IP address
allow from xx.xx.xx.xxx
# whitelist Work IP address
allow from xx.xx.xx.xxx
</LIMIT>
.httaccess
فهمیدین
-
-
August 14th, 2013, 00:49
میتوانید از دستور زیر در فایل .htaccess استفاده کنید.
order allow,deny
deny from 192.168.0.1
deny from 172.16.0.5
deny from 10.10.2.125
allow from all
-
تعداد تشکر ها از ppscoir به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2013, 00:51
میدونم کاملاً واضح گفتم فکر کنم
-
-
August 14th, 2013, 00:52
شما میتونید از iptables استفاده کنید.
اگر مایل بودید میتونید با پیغام خصوصی با من در تماس باشید و آی پی را بدید یا اینجا بزارید تا بهتون rule هاش را بدم.
-
-
August 14th, 2013, 00:56

نوشته اصلی توسط
ppscoir
میدونم کاملاً واضح گفتم فکر کنم
ممنون ،ولی اون دستور اخر فکر کنم برای بستن تک ای پی است ولی من میخوام اس اس اچ و پنل دایرکت ادمین روی تمام ای پی ها بسته باشد به جز 3 ای پی و نیز روی خود سایت اعمال نشود و فقط روی اس اس اج و دایرکت ادمین اعمال شود
-
-
August 14th, 2013, 17:56
دوستان منتظر پاسخ هستم .لطفا توجه بفرمایید
-
-
August 17th, 2013, 01:51
شما مثل اینکه پیغام منو نخوندید:
شما میتونید از iptables استفاده کنید.
اگر مایل بودید میتونید با پیغام خصوصی با من در تماس باشید و آی پی را بدید یا اینجا بزارید تا بهتون rule هاش را بدم.
-