سلامبا سلام
عذر میخوام که در تاپیک پست دادم
لطفا شماره تماس یا آیدی ارسال کنید
در صورتی که مورد خاصی است از طریق پیغام خصوصی اعلام نمایید تا نسبت به اولیت کاری شما راه های ارتباطی برای شما ارسال شود
سلامبه اقا رحمان عزیز دوست رفیق قدیمی
نیستی رحمان جان خیلی کم پیدایی
به نظر من توی این هفت روز مثل قدیما یه تا÷یک اموزشی جامع در مورد لینوکس و مشکلاتش باز کنی خیلی بهتره و همه هم این موقع هم بچه های بعدی چند ماه بعد هم میتونن استفاده کنن
ممنون
مدتی نه تنها از انجمن , بله از وارزهاست هم دور بودم
مشکلات شخصی و خانوادگی زیادی داشتم که هنوز کامل رفع نشده ولی خداروشکر کمتر شده ؛ فعلاً تنها امیدم به خداست که بهمون عنایت کنه بتونم مجدد خودمو جمع و جور کنم , اشتباهاتی کردم که هنوز دارم تاوانشو پس میدم و ...
بگذریم
در مورد تایپک آموزشی ماشالله تو این مدت اینقدر تایپک های آموزشی ایجاد شده که موارد اولیه تا متوسط توسط دیگران آموزش داده شده
موارد خاص هم هست که می دونید اصل کانفیگ و بهینه سازی را در بر میگیره که به قول دوستان نباید پابلیک بشه
چرا ؟؟
چون کسانی که دارن از این حرفه (( نصب و کانفیگ حرفه ای )) هزینه های خودشون را تامین می کنن , با مشکل روبرو میشن
مثل زمانی که تاپیک آموزش سی پنل و ... را ایجاد کردم و در همان مدت همکاران درخواست دادن که از یه حدی جلوتر نرم و آموزشها محدود ارائه بشه
وقتی سوال کردم چرا , پاسخ این بود :
درست نیست منی که چند سال زحمت کشیدم و طبق تجریه و ... یکسری موارد را آموختم و دارم از این راه کسب درآمد می کنم , بیام با توضیح چند خط و ... به یک کابر تازه کار آموزش های خاص ارائه کنیم
از فردا همه تو انجمن ادعاء کانفیگ حرفه ای می کنن و دیگه سنگ رو سنگ بند نمیاد
اگر یادتون باشه یک زمانی تا حرف کانفیگ سرور لینوکس برای هاستینگ یا هاست دانلود بود , چند بفر بیشتر پیشنهاد نمیشد
مسعود از گذرگاه و ...
اما حالا چی ؟؟
طرف چهار تا تاپیک که خودمون نوشتیم خونده و تو هر تاپیک که درخواست چنین موردی باشه اولین نفر اعلام آمادگی می کنه
البته ما هم یک زمان همین کارها را می کردیم و در چنین تاپیک هایی قیمت و ... می دادیم ولی الان فقط برای مشتریان وارزهاست و همکارانی که با مشکل مواجه شدن خدمات ارائه می کنیم
خوب نیست با اسم ها بازی کنیم یا ... ولی می تونیم برای شما به صورت خصوصی بیش از 10 اسم از هاستینگ های معروف که در حال ارائه هاست به قول خودشون حرفه ای هستن بیارم که در مدت یک سال گذشته بیش از چند بار کانفیگ سرورهای اختصاصیشون و رفع مشکلاتشون توسط ما انجام شده که خداشاهده خیلی از موارد را هم اصلاً هزینه ای دریافت نکردم
البته همیشه گفتم و باز هم میگم , نه تنها من و گروه وارزهاست بلکه هر شخص یا گروهی هرچقدر هم خوب و عالی نباشه , ولی باز هم دست بالای دست بسیارست
اون کسی همیشه موفق هست که با جدید ترین متودهای روز پیش بره و بتونه خودشو یا ساختارهای جدید هماهنگ کنه
و از همه مهمتر هیچ ادعایی هم نداشته باشه , چون به چشم دیدم که کسانی که در یک مورد خاص ادعا داشتن و خودشون بهترین می دونستم , بدتر و سخت تر از دیگران با مشکلات و شکست روبرو شدن
ولی جدیداً تو انجمن که دارم نگاه می کنم می بینم ماشالله همه برای خودشون حرفه ای شدن و دیگه نیازی به آموزش نیست
به همین دلیل تصمیم گرفتم بیشتر به رفع مشکلات بپردازیم تا آموزش
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید