admine serverstar shahsavari hast doste bande hast esmesh saeed hast
admine serverstar shahsavari hast doste bande hast esmesh saeed hast
کلی بخام بگم تو این همه هاستینگ ها تو ایران من irpowerweb رو قبول دارم
سلام . در مورد سوال اول ،نخیر کلا جمع نکردن . یه مدت سرویس جدید ندادن و اطلاعیه دادن به مشتریهاشون که تا پایان مدت فعلیشون استفاده کرده و بعدا منتقل کنن . بعد از مدتی هم مشکلات حل شد و خود من حتی مجددا برگشتم روی سرویسهاشون . دو بار طی سالیان گذشته این مورد اتفاق افتاد حداقل مثل خیلی شرکتهای دیگه همین جوری و بدون اطلاع جمع نکردن ... بعضیها حتی تا یکی دو ماه رایگان روی سرویسهاشون بودن . الان هم قیمتهاشون نجومی نیست . متناسب هست .مثلا من یه هاست 30 گیگ دانلود با یک عدد دیتابیس دارم 35000 تومان . این نجومی هست ؟؟!!!
یا یه هاست 5 گیگ پر بازدید که کیفیتش عالی هست میشه 40000 تومان . خیلی از شرکتها دارن از این هم بیشتر میگیرن اونم روی هتزنر و ovh و ....
اون لیست برترین هم که فرمودین مربوط به تعداد سایتهای میزبانی شده هست ....
سوال من اینه که توی ایران از سایتهای زیر مهم تر و پر بازدیدتر و پرمصرف تر داریم ؟ همشون هم از پشتیبانی 24 ساعته و کیفیتشون دارن تعریف میکنن :
سافت گذر
سافت98
پاتوق یو
نود وهشتیا
وطن دانلود
دانلودها
میهن دانلود
وی بی ایران
فیس نما
اینم صفحه جدید ایندکسشون که اخبار جدید و نظرات مشتریان توش هست : HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال
اینم پرتال پشتیبانی : ناحيه کاربري - HostDL
ما هم از 3 سال پیش روی سرورهای هاست دی ال بودیم به جز چند ماهی که به دلایلی که همه میدونن سرویس دهیشون قطع شد اما به محض اینکه فهمیدیم دوباره سرویس میدن برگشتیم به هاست دی ال. بدون شک هاست دی ال بهترین هاستینگ ایرانه .
شاید این حرفم بعضی ها رو ناراحت کنه ولی بدونید این هاست دی ال اون هاست دی ال قبلی نیست
از چه نظر آن قبلی نیست؟ یک سری محدودیت ها گذاشتند تا دوباره مشکل قبلی براشون پیش نیاد.قبلا بدون هیچ توجهی کیلویی هاست میفروختند که به ضررشون شد.حالا برگشتند و فقط سایتهای درست و درمون و قانونی رو سرویس میدند.. دوباره هم برگشتند اینبار با همکاری با دیتاسنترهای ایرانی و کلا قانونی! سرویسشون رو هم که من خودم سایتم روشه مشکل خاصی ندیدم نصبت به قبل؟
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
فقط در همین حد میگم برای دوستانی که دارند حراب میکنند
این هاستینگ اونقدر قوی هست که زمان تعطیل شدنش کلا اینجا همه شروع به درخواست سرویس کردند![]()
شک نکنید بهترین سرویس دهنده هستند
چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)