هر تجارتی برای خودش الگوئی داره. شما مثالی زديد و من پاسخ دادم که در خارج از ايران هم همينطور هست. پی پال با وجود اينکه شرايط سخت تری داره اما معتبرتر و قابل استفاده تر هست. خوشبختانه زرين پال هم تو همين مدت تونسته جايگاه خودش رو حفظ کنه و در بين سايت های مطرح ايرانی (که حتی درگاه های پرداخت بانکی مختلف دارن) هم در کنار درگاه های پرداخت اونها استفاده بشه.به جای جواب دادن باز همون حرف های همیشگی خودتون رو می زنید، پی پال رو مثال زدم نگفتم شما خودت رو با اون مقایسه کن!!!!
انشالله با همراهی کاربران عزيز به اين مهم دست پيدا کنيم.پی پال منحصر به فرد هست اونقدر خدمات دیگه اش و گستردگی اش بالا هست که برای خودش برندی هست و اسمش تضمین کننده برای سایت ها هست، شما اعتماد به نفس بالایی داری که خودت رو در حد اون میدونی و با اون مقایسه می کنی.
اتفاقا دوستانی تو همين انجمن تجربه خريد هاشون و تضمين تراکنش ها از درگاه های مختلف رو بيان کردن که با جستجو در اينترنت ميتونيد اطلاعات بيشتری در اين زمينه کسب کنيد.ضمنا بحث تضمین تراکنش ها هم کلاهی هست که سر کسانی میره که غیر از زرین پال کسی رو نمیشناسند.
البته زرين پال نظارت خوبی روی پذيرنده ها داره و تمام سايـت هایی که از زرين پال استفاده ميکنن به صورت قانونی در حال فعاليت هستند. حتی اگر درصدی که شما ميفرمائيد (و نه بيشتر!) هم صحيح باشه حدود 1500 تا 2000 پذيرنده ميشه (20 درصدی که فرموديد) که اين خودش رقم بالائی هست.۹۰۰۰ پذیرنده تون چندتاش سایت های معتبر هستند که بیانش می کنید؟! ۸۰ درصد سایت های ایرانی که از درگاه های واسط مثل شما استفاده می کنند سایت های فاقد ارزشی هستند که توان دریافت درگاه مستقیم بانکی رو نداشتند نه کسانی که معتبر بودند ولی شما رو ترجیح دادند اما پی پالی که شما با خودت مقایسه اش می کنی سایت های معتبر دنیا بدون استثنا درگاهش رو استفاده می کنند.
کسی که تو يک جمع عمومی توهين ميکنه و الفاظی رو بکار ميبره چند تا چيز رو نشون ميده:در ضمن مرد باشید و مثل من مردونه سوال گنید و جواب بدید و متوسل به کاربرای انجمن و مدیران لایقش (!!!!!!) نشید. وقتی کسی با شما بحث می کنه یا حتی به قول شما توهین می کنه طرف صحبتش جنابعالی هستید نه جمع!
1. احترامی برای طرف مقابلش قائل نميشه و در نتيجه احترامی برای خودش قائل نشده. چون احترام متقابل هست.
2. احترامی برای جمعی که در اون حضور داره قائل نيست و برای اطرافيانش که دارن صحبت هاش رو ميخونن و ميشنون ارزشی قائل نيست.
3. ادب و تربيت خانوادگی خودش رو نشون ميده و نشون ميده تو جمعی بزرگ شده که زمانی برای تربيتش صرف نکردن.
اتفاقا ضعف شما اين هست که به جای صحبت کردن شروع به فحاشی ميکنيد.این هم نشان از ضعف رفتاری و شخصیتی شما داره که کسانی رو که موضوع ارتباطی بهشون نداره وارد ماجرا می کنید که مسایل به نفع شما تمام بشه.
اگر حوصله نداشتيد که از ابتدا بحث نميکرديد. ولی من از شما به خاطر بالا نگه داشتن تاپيکمون از شما تشکر ميکنم.حوصله بحث با احمق هایی مثل شما رو ندارم.
اتفاقا ما هم با مديرای انجمن شايد مشکل داشته باشيم ولی اين دليل نميشه بخوايم به کسی تهمت بزنيم يا بهشون فحاشی کنيم.وقت من رو با جملات و توجیهات مسخره تون نگیرید. مدیران هم بیان بنم کنن انجمن و مدیرانش هم کسایی هستند مثل شما. بیان بن کنن که *** و طمع کارهایی مثل شما بتونن راحت مردم رو سرکیسه کنن
يکبار ديگه شما رو ارجاع ميدم به خواهشی که پيش اين از شما کردم.
اين به نفع شماست که پيش از صحبت کردن کمی فکر کنيد. اميدوارم روزی متوجه اين موضوع بشيد.من دوستانه از شما خواهش ميکنم مقداری در رفتار خودتون و طرز بيان و صحبت کردن خودتون تجديد نظر کنيد.