نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: فروش استثنایی سرور اختصاصی Dual Xeon L5520 - کانادا - مونترال - کولوجیکس - ایران وب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : فروش استثنایی سرور اختصاصی Dual Xeon L5520 - کانادا - مونترال - کولوجیکس - ایران وب

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    اولا با به کسی اینجا بی ادبی و تهمت و حرف بدی پشت سرکسی نزدیم پس شما نگران نباش یک سوال کردیم که شما جواب سوال یکمون رو تقریبا دادی!یک همکاری بین شما و جناب اقای
    راستگو وجود داره این اولا
    ================================================== ================================================== ====
    شما اگر بدونی همکاری چیه سوال های بی ربطی نپرسیددم و مایلم هنوزم بیشتر بدونم! من هر شرکتی بخواد با شرکت دیگه ای همکاری کنه حق داره سابقه همکاری شرکتی رو میخواد باهاش همکاری کنه با شرکت های طرف ثالثش بدونه
    شاید شما با شرکت های طرف سومی در ارتباط باشی که شاید رقیب و دشمن من باشن و یا مشکل ی باهاشون ما داشته باشیم و نخواهیم باهاشون همکاری کنیم منظورم هم اقای راستگوی عزیز نیست
    ================================================== ================================================== =====
    شمایی که 100تا سرور کلو داری اینقدر باید برنامه ریزی و کارت درست باشه که کسی نتونه براتون دردسر ایجاد کنه پس ندادن اسم شرکت ی که عنوان نمی کنید غیرمنطقی هست از نظر عقل ناقص من
    ================================================== ================================================== ======
    اگر نگاه کنی راجبه هزینه اصلا سوال ی نکردم که برای من قیمت رو مطرح کردین که ارزون تر هست بهتر بود اصالت خودتون رو بهم ثابت میکردین همین تاپیک رو ادامه ندیدم بهتره من که به جواب مهممم نرسیدم(بهتون جسارتی نکرده باشم از نوشتن کلمه ی اصالت منظورم کمپانی واسط شما بود که براتون اونجا سرور کلو کرده یا شرکت رسمی که اونجا توی کلوجیکس فضا گرفته همین میتونه خودتون باشین یا کس دیگه ای)
    انشاللله درکارتون موفق باشید
    بنده به عنوان نماینده گروه خودمون در این تاپیک حق دارم یک سری اطلاعات رو محفوظ نگه دارم و شما هم فقط میتونید سوال کنید بنده میتونم جواب بدم میتونم جواب ندم ، شما میتونی مشتری ما باشی میتونی مشتری ما نباشی
    در مورد اینکه فرمودید باید اطلاعات شرکتی که میخواید باهاش کار بکنید داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم ما هم حق انتخاب داریم که یک سری اطلاعات رو در اختیارتتون بذاریم یکسری اطلاعات رو هم خیر نذاریم ، از نظر من با توجه به سیاست های اری ما هیچ نیازی نمیبینم این اطلاعات رو در اختیارتون بذارم
    اگر شخصی هست به جز شما که به این موضوع اعتراض داره در خصوصی در خدمتتون هستم
    ضمن اینکه بنده عادت بد یا خوبی دارم که برای محکم کردن پایه های بیزینسم مشتری هارو خودم انتخاب میکنم و شما جزئ انتخاب های ما نیستی انشالا بیشتر آشنا میشیم و اگر تصمیم به همکاری با شما داشتیم با شما تماس میگیرم همونطری که در این چند روز با خیلی از همکاران تماس گرفتیم

مورد آخر در مورد اینکه فرمودید باید به جز اینکه اسم رو نگیم کارای دیگه ای هم بکنیم خدمتتون عارضم ال اینکه من جایی نگفتم 100 تا کولو داریم گفتم 100 تا سرور میخوایم خرید و کولو کنیم دوم اینکه این هم بر میگرده به سیاست کاری ما که لازم نمیبینم بیشتر توضیح بدم که چه کارهایی انجام شده برای جلوگیری از دشمنی و یا تحریم و یا هر مور دیگه ای از شکایات رسمی بابت ابیوز گرفته تا هرچیزی که شما فکرش رو بکنید ، ما فکر همه چیز رو کردیم جای نگرانی برای کاربرایی که میخوان مارو انتخاب کنن وجود نداره اما فک میکنم ببه ما حق بدید که تمهیدات خودمونرو پابلیک نکنیم . مطمئن باشید شمایی که فقط بیننده هستی الان به ذهنت رسید که فط همین کار کافی نیست اونوقت ذهن مارو انقدر ناقص فرش کردید که این همه سرمایه رو بخوابونیم اینجا بعد چیزی که به ذهن شمای خواننده رسیده به ذهن مای مجری نرسیده باشه !!!!
    در این رابطه کارهایی از طرف ما انجام شده که شما فکرشم نمیتونید بکنید و به ذهنتونم نمیرسه مطمئن باشید ما سرمایه نقدی و از اون مهمتر سرمایه بزرگترمون یعنی مشتریامونرو خیلی بیشتر از شما دوست داریم

بنده حاضرم به کسایی که میخوان در اشلهای بزرگتری با ما همکاری کنن از بابت ضمانت این چنین مشکلاتی قرارداد رسمی ببندیم و وجه ضمانت تعیین کنیم (در ان حد از تمهیدات خودمون اطمینان داریم )

شما حرفی از هزینه نزدید دوست عزیز اما این تاپیک تاپیک فروش هست و نه رزومه ما و یا میدان اعلام اطلاعات بالای شما پس تصمیم گرفتم در خصوص قیمت توضیح بدم تا تاپیک به سمت و سوی مربوط به خودش پیش بره

از طرز صحبت و برخورد بچه گانه شما مطمئنم که حالا حالا ها دلم نمیخواد شما مشتری ما باشید

----
    شما هم همینطور موفق باشید .
    ویرایش توسط tizparvaz : August 12th, 2013 در ساعت 14:46

2. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)