-
August 5th, 2013, 01:30
فروش استثنایی سرور اختصاصی Dual Xeon L5520 - کانادا - مونترال - کولوجیکس - ایران وب
با سلام
تعدادی آفر سخت افزار به شرح ذیل دریافت کردیم که با قیمت مناسب میباشد لذا تصمیم به ارائه آفر فروش ویژه گرفته شد به همین منظور سرور زیر با شرایط سخت افزاری ذکر شده به تعداد 100 عدد قابل ارائه میباشد .
چرا ما را انتخاب کنید ؟
# تمامی آی پی ها به نام ایران وب میباشد و تمامی ابیوزها مستقیما برای ما ارسال میشوند (ابیوزها مستقیما توسط ما حل و فصل میشود و دیتاسنتر نقشی ندارد)
# امکان دسترسی فیزیکی به سرورها ، یکی از امتیازات مهم ما در هندلینگ کاربران دسترسی مستقیم به سروها می باشد (در صورت ایجاد مشکل سخت افزاری نیاز به ساپورت دیتاسنتر نیست و توسط همکاران ما در دیتاسنتر رفع خواهد شد )
# بهره بری از تیم قدرتمند در زمینه انجام کانفیگهای هاستینگ و میزبانی بر روی سرورها (تمامی کنترل پنل های هاستینگ با کانفیگ کامل ، حرفه ای و امن سازی شده در این آفر تحویل میشود )
# نصب رایگان هر نوع سیستم عامل دلخواه شما از جمله ویندوز ، لینوکس ، مجازی سازهای مختلف
# به هیچ عنوان ساسپند یا ترمینیت سرور نداریم ، امکان نال روت آی پی برای ما وجود دارد و مثل بعضی دیتاسنترها نیاز به بستن کل سرور نداریم (در صورت بروز مشکلات جدی)
# امکان پرداخت ریالی با پایین ترین نرخ دلار و یا دلاری از طریق درگاه پی پال و یا نقدی در دفتر کار ما
# استفاده از سخت افزار آکبند
Chasis Model = Dell
CPU = Dual Xeon L5520 - 16M cache 8Core 16 threads 18.08 Ghz total
RAM = 32G DDR3 ECC Registered Memory
Hard Disk = 1T WD Re4 64m Cache
port = 1G bit
Traffic = 5T Byte Premium Bandwidth
IPv4 = /29 - 5 ip address
Free IPMI
Price = 99$
Order
Addons option
First Hard disk
2T HDD WD Re4 64M Cache = 25$
4T HDD WD Re4 64M Cache = 50$
Second Hard Disk
1T HDD Re4 64M Cache = 20$
2T HDD Re4 64M Cache = 35$
4T HDD Re4 64M Cache = 70$
IP Address
/28 16 IP Address 16$ - /27 32 Ip Address 32$ - /26 64 IP Address 60$
Traffic on Gbit Uplink
10Tera Byte = 35$
20Tera Byte = 65$
50T Byte = 160$
برسی قیمت لحظه ای دلار (نرخ دلار ما برابر با نرخ اسکناس در صرافی جلالی میباشد)
برای مشاوره و طرح سوال از همین تاپیک و یا شماره موبایل جناب محمدی استفاده کنید 09391313552
|همیشه و همیشه کیفیت و سطح خدمات برای ما ارزشمند تر از قیمت است|
ویرایش توسط tizparvaz : August 5th, 2013 در ساعت 02:07
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2013 01:30
# ADS
-
August 12th, 2013, 13:33
پاسخ : فروش استثنایی سرور اختصاصی Dual Xeon L5520 - کانادا - مونترال - کولوجیکس - ایران وب

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
1-سوالم اینه شما با اقای راستگو کار میکنین یا جدا کار میکنین؟
3-اگر جدا کار میکنین سرورها رو به کدوم شرکت دادین تا براتون کلو کنن؟
چون کلوجنکس زیر 21 تا یونیت کلو نمیکنه مگر اینکه با واسطه بتونین زیر این تعداد کلو فرمایید
4-اگر مستقیم خودتون حجم بالا دارین نام ثبتی رو بگید استعلام کنیم ازشون برای همکاری؟
سلام
نکته اول لطفا به هیچ عنوان در این تاپیک فروش نام هیچ سرویس دهنده دیگه ای رو وسط نیارید چرا که کاربران این انجمن استاد به حاشیه کشیدن تاپیکها هستن مدیران هم که اکثرا در مواقع لازم اصلا تاپیکهارو نمیبینن
سوالاتی که شما پرسیدید بالاتر از حد اطلاعاتی که ما لازم میدونیم به کاربرها بدیم پس لطفا ادامه ندید مطلب رو
مطمئن باشید وقتی صحبت از فروش و خرید 100 دستگاه سرور هست حجم کولو خیلی بیشتر از 20 یو میشه
نام رو هم نمیتونم اعلام کنم به دلایلی که تصمیم گرفتیم نامشخص باشه دشمنی در ایران خیلی کار معمولی هست و بهتره کسی ندونه تو دیتاسنتر مارو با چه اسمی میشناسن امیدوارم درک بکنید
بابت همکاری اماده همکاری با شما هستیم و در صورت به توافق رسیدن و انعقاد قرارداد همکاری میتونیم اطلاعات بیشتری که در سطح نیاز همکار هست در اختیار شما بذاریم
تنها مورد ما که وابسته به آقای راستگو هست ای اس نامبر ماست به دلیل اینکه رایپ فعلا سخت آی پی میده و نمیتونیم آی پی بگیریم که اون هم طبق برنامه ریزی های انجام شده تا شش ماه آینده ای اس نامبر خودمون رو هم خواهیم داشت
آقای راستگو رو همیشه تایید کردم و میکنم ایشون نقش به سزایی در موفقیت و بهینه سازی هزینه ها ی ما در این دیتاسنتر داشتن ، دارن و خواهند داشت با اینکه رقیب ما محسوب میشن
ضمن اینکه با کمی دقت متوجه میشید قیمت های ما از هزینه های جناب راستگو کمتر هست
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 13:37
پاسخ : فروش استثنایی سرور اختصاصی Dual Xeon L5520 - کانادا - مونترال - کولوجیکس - ایران وب

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
بابت آی پی به صورت پیش فرض 5 آی پی به شما میدیم ، بابت کانفیگ حرفه ای انجام میشه و بازدهی 95% رو براتون تضمین میکنم اما در رابطه با مصرف کاربران شما چون من اطلاعی ندارم ، خود شما بهترین شخص برای انتخاب سخت افزار سرور هستید در کل سرور خوبی هست و 18 گیگا هرتز سی پی یو داره و 16 مگ کش و با توجه به ان که دارای دو سی پی یو میباشد بالانس خیلی خوبی روی پردازش داره و حداکثر بازدهی رو خواهید داشت
بابت کانفیگ هم که در این آفر رایگان هست
سلام
قربان هزینه این سرور کلا اخرش چقدر در میاد برامون ؟
از ماه بعد هزینه بالاتر نره؟
Dual Xeon L5520 این سرور ماله کانادا می باشد؟
-
تعداد تشکر ها از محسن24 به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 13:41

نوشته اصلی توسط
محسن24
سلام
قربان هزینه این سرور کلا اخرش چقدر در میاد برامون ؟
از ماه بعد هزینه بالاتر نره؟
Dual Xeon L5520 این سرور ماله کانادا می باشد؟
هزینه سرور دقیقا همونی هست که داخل تاپیک ذکر شده ، سعی ما اینه که ثابت با همین قیمت باشه . خیر افزایشی نخواهد داشت .
-
-
August 12th, 2013, 13:50
ببخشید بازم سوال می پرسم در مورد پشتبانی سخت افزاری و نرم افزاری شما مارو کمک میکنید اگر مشکلی پیش اومد سریع رسیدگی میکنید؟
و اینکه از Dual Xeon L5520 از کانادا دارید ؟
چون کانادا قبلا سرور مجازی داشتم کیفیتش اپ تایمش خوب بود
-
تعداد تشکر ها از محسن24 به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 14:05

نوشته اصلی توسط
محسن24
ببخشید بازم سوال می پرسم در مورد پشتبانی سخت افزاری و نرم افزاری شما مارو کمک میکنید اگر مشکلی پیش اومد سریع رسیدگی میکنید؟
و اینکه از
Dual Xeon L5520 از کانادا دارید ؟
چون کانادا قبلا سرور مجازی داشتم کیفیتش اپ تایمش خوب بود
خدمات رایگان نرم فزاری یک بار بابت کانفیگ سرور و تا 3 روز بابت رفع مشکلات احتمالی رایگان هست
پس از اون پشتیبانی فققط شامل سخت افزار و رفع مشکلات مربوط به سرور میشه و اگر بخواید کار پشتیبانی سایت شما و موارد کانفیگ و رفع ایراد های سایت شما هم انجام بشه شامل هزینه میشه که ماهانه برای شما 80 تومان محاسبه میشه و شامل 48 ساعت ساپورت در مجموع 30 روز ماه میباشد
بله کلا کانادا داریم
-
-
August 12th, 2013, 14:16
اولا با به کسی اینجا بی ادبی و تهمت و حرف بدی پشت سرکسی نزدیم پس شما نگران نباش یک سوال کردیم که شما جواب سوال یکمون رو تقریبا دادی!یک همکاری بین شما و جناب اقای
راستگو وجود داره این اولا
================================================== ================================================== ====
شما اگر بدونی همکاری چیه سوال های بی ربطی نپرسیددم و مایلم هنوزم بیشتر بدونم! من هر شرکتی بخواد با شرکت دیگه ای همکاری کنه حق داره سابقه همکاری شرکتی رو میخواد باهاش همکاری کنه با شرکت های طرف ثالثش بدونه
شاید شما با شرکت های طرف سومی در ارتباط باشی که شاید رقیب و دشمن من باشن و یا مشکل ی باهاشون ما داشته باشیم و نخواهیم باهاشون همکاری کنیم منظورم هم اقای راستگوی عزیز نیست
================================================== ================================================== =====
شمایی که 100تا سرور کلو داری اینقدر باید برنامه ریزی و کارت درست باشه که کسی نتونه براتون دردسر ایجاد کنه پس ندادن اسم شرکت ی که عنوان نمی کنید غیرمنطقی هست از نظر عقل ناقص من
================================================== ================================================== ======
اگر نگاه کنی راجبه هزینه اصلا سوال ی نکردم که برای من قیمت رو مطرح کردین که ارزون تر هست بهتر بود اصالت خودتون رو بهم ثابت میکردین همین تاپیک رو ادامه ندیدم بهتره من که به جواب مهممم نرسیدم(بهتون جسارتی نکرده باشم از نوشتن کلمه ی اصالت منظورم کمپانی واسط شما بود که براتون اونجا سرور کلو کرده یا شرکت رسمی که اونجا توی کلوجیکس فضا گرفته همین میتونه خودتون باشین یا کس دیگه ای)
انشاللله درکارتون موفق باشید
ویرایش توسط ULTRAWEB : August 12th, 2013 در ساعت 14:26
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 14:34

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
اولا با به کسی اینجا بی ادبی و تهمت و حرف بدی پشت سرکسی نزدیم پس شما نگران نباش یک سوال کردیم که شما جواب سوال یکمون رو تقریبا دادی!یک همکاری بین شما و جناب اقای
================================================== ================================================== ====
شما اگر بدونی همکاری چیه سوال های بی ربطی نپرسیددم و مایلم هنوزم بیشتر بدونم! من هر شرکتی بخواد با شرکت دیگه ای همکاری کنه حق داره سابقه همکاری شرکتی رو میخواد باهاش همکاری کنه با شرکت های طرف ثالثش بدونه
شاید شما با شرکت های طرف سومی در ارتباط باشی که شاید رقیب و دشمن من باشن و یا مشکل ی باهاشون ما داشته باشیم و نخواهیم باهاشون همکاری کنیم منظورم هم اقای راستگوی عزیز نیست
================================================== ================================================== =====
شمایی که 100تا سرور کلو داری اینقدر باید برنامه ریزی و کارت درست باشه که کسی نتونه براتون دردسر ایجاد کنه پس ندادن اسم شرکت ی که عنوان نمی کنید غیرمنطقی هست از نظر عقل ناقص من
================================================== ================================================== ======
اگر نگاه کنی راجبه هزینه اصلا سوال ی نکردم که برای من قیمت رو مطرح کردین که ارزون تر هست بهتر بود اصالت خودتون رو بهم ثابت میکردین همین تاپیک رو ادامه ندیدم بهتره من که به جواب مهممم نرسیدم(بهتون جسارتی نکرده باشم از نوشتن کلمه ی اصالت منظورم کمپانی واسط شما بود که براتون اونجا سرور کلو کرده یا شرکت رسمی که اونجا توی کلوجیکس فضا گرفته همین میتونه خودتون باشین یا کس دیگه ای)
انشاللله درکارتون موفق باشید
بنده به عنوان نماینده گروه خودمون در این تاپیک حق دارم یک سری اطلاعات رو محفوظ نگه دارم و شما هم فقط میتونید سوال کنید بنده میتونم جواب بدم میتونم جواب ندم ، شما میتونی مشتری ما باشی میتونی مشتری ما نباشی
در مورد اینکه فرمودید باید اطلاعات شرکتی که میخواید باهاش کار بکنید داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم ما هم حق انتخاب داریم که یک سری اطلاعات رو در اختیارتتون بذاریم یکسری اطلاعات رو هم خیر نذاریم ، از نظر من با توجه به سیاست های اری ما هیچ نیازی نمیبینم این اطلاعات رو در اختیارتون بذارم
اگر شخصی هست به جز شما که به این موضوع اعتراض داره در خصوصی در خدمتتون هستم
ضمن اینکه بنده عادت بد یا خوبی دارم که برای محکم کردن پایه های بیزینسم مشتری هارو خودم انتخاب میکنم و شما جزئ انتخاب های ما نیستی انشالا بیشتر آشنا میشیم و اگر تصمیم به همکاری با شما داشتیم با شما تماس میگیرم همونطری که در این چند روز با خیلی از همکاران تماس گرفتیم
مورد آخر در مورد اینکه فرمودید باید به جز اینکه اسم رو نگیم کارای دیگه ای هم بکنیم خدمتتون عارضم ال اینکه من جایی نگفتم 100 تا کولو داریم گفتم 100 تا سرور میخوایم خرید و کولو کنیم دوم اینکه این هم بر میگرده به سیاست کاری ما که لازم نمیبینم بیشتر توضیح بدم که چه کارهایی انجام شده برای جلوگیری از دشمنی و یا تحریم و یا هر مور دیگه ای از شکایات رسمی بابت ابیوز گرفته تا هرچیزی که شما فکرش رو بکنید ، ما فکر همه چیز رو کردیم جای نگرانی برای کاربرایی که میخوان مارو انتخاب کنن وجود نداره اما فک میکنم ببه ما حق بدید که تمهیدات خودمونرو پابلیک نکنیم . مطمئن باشید شمایی که فقط بیننده هستی الان به ذهنت رسید که فط همین کار کافی نیست اونوقت ذهن مارو انقدر ناقص فرش کردید که این همه سرمایه رو بخوابونیم اینجا بعد چیزی که به ذهن شمای خواننده رسیده به ذهن مای مجری نرسیده باشه !!!!
در این رابطه کارهایی از طرف ما انجام شده که شما فکرشم نمیتونید بکنید و به ذهنتونم نمیرسه مطمئن باشید ما سرمایه نقدی و از اون مهمتر سرمایه بزرگترمون یعنی مشتریامونرو خیلی بیشتر از شما دوست داریم
بنده حاضرم به کسایی که میخوان در اشلهای بزرگتری با ما همکاری کنن از بابت ضمانت این چنین مشکلاتی قرارداد رسمی ببندیم و وجه ضمانت تعیین کنیم (در ان حد از تمهیدات خودمون اطمینان داریم )
شما حرفی از هزینه نزدید دوست عزیز اما این تاپیک تاپیک فروش هست و نه رزومه ما و یا میدان اعلام اطلاعات بالای شما پس تصمیم گرفتم در خصوص قیمت توضیح بدم تا تاپیک به سمت و سوی مربوط به خودش پیش بره
از طرز صحبت و برخورد بچه گانه شما مطمئنم که حالا حالا ها دلم نمیخواد شما مشتری ما باشید
----
شما هم همینطور موفق باشید .
ویرایش توسط tizparvaz : August 12th, 2013 در ساعت 14:46
-
-
August 12th, 2013, 14:46
در این مورد هم من نگفتم شمااینکارو کردید یا میخواید بکنید فقط گفتم صحبتی نکنید در رابطه با سرویس دهنده های دیگر ماشالا ایرانی خدای تعصب و غیرتن و این مورد رو تو بیزینیشون هم وارد کردن من هم ایرانی هستم اما تا 90% جلوی این مورد رو گرفتم
ولی خوب تجربه نشون داده بهتره چه حرف مثبت چه حرف منفی تو تاپیک فروش دیگری از کس دیگه زده نشه
-
-
August 12th, 2013, 15:56

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بنده به عنوان نماینده گروه خودمون در این تاپیک حق دارم یک سری اطلاعات رو محفوظ نگه دارم و شما هم فقط میتونید سوال کنید بنده میتونم جواب بدم میتونم جواب ندم ، شما میتونی مشتری ما باشی میتونی مشتری ما نباشی
در مورد اینکه فرمودید باید اطلاعات شرکتی که میخواید باهاش کار بکنید داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم ما هم حق انتخاب داریم که یک سری اطلاعات رو در اختیارتتون بذاریم یکسری اطلاعات رو هم خیر نذاریم ، از نظر من با توجه به سیاست های اری ما هیچ نیازی نمیبینم این اطلاعات رو در اختیارتون بذارم
اگر شخصی هست به جز شما که به این موضوع اعتراض داره در خصوصی در خدمتتون هستم
ضمن اینکه بنده عادت بد یا خوبی دارم که برای محکم کردن پایه های بیزینسم مشتری هارو خودم انتخاب میکنم و شما جزئ انتخاب های ما نیستی انشالا بیشتر آشنا میشیم و اگر تصمیم به همکاری با شما داشتیم با شما تماس میگیرم همونطری که در این چند روز با خیلی از همکاران تماس گرفتیم
مورد آخر در مورد اینکه فرمودید باید به جز اینکه اسم رو نگیم کارای دیگه ای هم بکنیم خدمتتون عارضم ال اینکه من جایی نگفتم 100 تا کولو داریم گفتم 100 تا سرور میخوایم خرید و کولو کنیم دوم اینکه این هم بر میگرده به سیاست کاری ما که لازم نمیبینم بیشتر توضیح بدم که چه کارهایی انجام شده برای جلوگیری از دشمنی و یا تحریم و یا هر مور دیگه ای از شکایات رسمی بابت ابیوز گرفته تا هرچیزی که شما فکرش رو بکنید ، ما فکر همه چیز رو کردیم جای نگرانی برای کاربرایی که میخوان مارو انتخاب کنن وجود نداره اما فک میکنم ببه ما حق بدید که تمهیدات خودمونرو پابلیک نکنیم . مطمئن باشید شمایی که فقط بیننده هستی الان به ذهنت رسید که فط همین کار کافی نیست اونوقت ذهن مارو انقدر ناقص فرش کردید که این همه سرمایه رو بخوابونیم اینجا بعد چیزی که به ذهن شمای خواننده رسیده به ذهن مای مجری نرسیده باشه !!!!
در این رابطه کارهایی از طرف ما انجام شده که شما فکرشم نمیتونید بکنید و به ذهنتونم نمیرسه مطمئن باشید ما سرمایه نقدی و از اون مهمتر سرمایه بزرگترمون یعنی مشتریامونرو خیلی بیشتر از شما دوست داریم
بنده حاضرم به کسایی که میخوان در اشلهای بزرگتری با ما همکاری کنن از بابت ضمانت این چنین مشکلاتی قرارداد رسمی ببندیم و وجه ضمانت تعیین کنیم (در ان حد از تمهیدات خودمون اطمینان داریم )
شما حرفی از هزینه نزدید دوست عزیز اما این تاپیک تاپیک فروش هست و نه رزومه ما و یا میدان اعلام اطلاعات بالای شما پس تصمیم گرفتم در خصوص قیمت توضیح بدم تا تاپیک به سمت و سوی مربوط به خودش پیش بره
از طرز صحبت و برخورد بچه گانه شما مطمئنم که حالا حالا ها دلم نمیخواد شما مشتری ما باشید
----
شما هم همینطور موفق باشید .
این تاپیک فروش شما هرکسی حق داره توش از شما سوال کنه و سوال هاش میشه جواب داده شه و یا نشه
منم نگران نباشید مشتری شما هیج زمانی نخواهم شد من مشتری کسایی میشم که پاسخگویی بدون قید شرط داشته باشن و درست و حسابی
بچه گانه رفتار کردن!!
سوال حق مشتری هست من سوال کردم و شما پیچوندی و جوابی ندادی بعد امدی میگی سوال هام بچه گانه هست بیخیالش خودتون میدونین کسی دوست داری ندیده و نشناخته بگه کار شما بچه گانه است پس همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات برخورد شه
کسی اینجا مقدار تشکرش از 1000تا میره بالاتر صرفه نظر از اینکه ببینه طرف چندسالشه همیشه این تکه کلام ها رو بار دیگری میکنه ولی من سعی کردم با احترام باهاتون برخورد کنم و سوال هام رو مطرح کنم که پاسخ مناسبی دریافت نکردم نمونش هم زیاده دیده میشه توی پست های ادمهایی که 1000تا تشکر دارن شماهم از این قاعده مستثنی نیستی برام وقتی که ادم رو نمیتونین قانع کنی با متلک گفتن های ساده ای اینچنینی باروان ادم بازی میکنید
که تاپیکتون به انحراف کشیده شه من خواستم سوال کنم که شما جواب ندی که همینم شد کافیه برام بمونه تاپیک و همین حرفها بقیه میان و خودشون قضاوت میکننن راجبه شما وفعالیتت
باشد که این خودبزرگ بینی در ایرانی ها رفع گردد. شما سوال کردن دوست داشتی جواب بدی جواب بده دوست نداشتی بگو جواب نمیدم کسی چیزی بهت نگفت چکار به سن و شغل ودیگر موارد داری
و کی به شما اجازه میده با منی که اینجوری و با کمال ادب باهاتون رفتار کردم بگی بچه گانه رفتار میکنم
ویرایش توسط ULTRAWEB : August 12th, 2013 در ساعت 16:06
دلیل: اصلاح حرفم
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 18:08
عضو انجمن
فقط یک مورد به استارت تاپیک که ظاهرا توسط همکاران بن شدند.
تنها مورد ما که وابسته به آقای راستگو هست ای اس نامبر ماست به دلیل اینکه رایپ فعلا سخت آی پی میده و نمیتونیم آی پی بگیریم که اون هم طبق برنامه ریزی های انجام شده تا شش ماه آینده ای اس نامبر خودمون رو هم خواهیم داشت
شما که بیش از 100سرور کولو کردید و پایه های تجاری محکمی دارید و منتظر asn خود هستید باید از این موضوع اطلاع داشته باشید که تا جایی که ما اطلاع داریم ripe برای آمریکا و کانادا نیست و arin میباشد.
پ.ن: دوستان تاپیک را ادامه ندهند!
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید