-
August 11th, 2013, 22:17
پاسخ : وی پی اس کانفیگ شده تمام و کمال با موارد زیر

نوشته اصلی توسط
i-whost
سقف هزینه ای که میتوانید پرداخت کنید اگر در تاپیک ذکر کنید پیشنهاد ها درست به شما داده می شود.
اگر هنوز از مدیریت سرور اطلاعات کاملی ندارید پیشنهاد می کنیم اقدام به این کار نکنید مشکلاتی در اینده خواهید داشت.
سقف هزینه؟؟؟
ببینید من سایتم الان روی یک هاست اشتراکیه٬الان تو این سایت گشتم قیمتای سرور از ارزون----مناسب-----نیمه گرون----گرون----فضایی دیدم
جالبه که هزینه کانفیگ و راه اندازی تقریبا عکس این قضیه رو برای سرورا داشت
درضمن هیچ کس از هزینه خیلی پایین برای پرداخت هزینه بدش نمیاد من تاپیک رو زدم تا رنج قیمت رو ببینم چطوری است
-
تعداد تشکر ها از fun3enter به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013 22:17
# ADS
-
August 11th, 2013, 22:23

نوشته اصلی توسط
fun3enter
سقف هزینه؟؟؟
ببینید من سایتم الان روی یک هاست اشتراکیه٬الان تو این سایت گشتم قیمتای سرور از ارزون----مناسب-----نیمه گرون----گرون----فضایی دیدم
جالبه که هزینه کانفیگ و راه اندازی تقریبا عکس این قضیه رو برای سرورا داشت
درضمن هیچ کس از هزینه خیلی پایین برای پرداخت هزینه بدش نمیاد من تاپیک رو زدم تا رنج قیمت رو ببینم چطوری است
پیشنهاد می کنیم فعلا از سرویس هاست اشتراکی یا پربازدید استفاده کنید ، مقداری اطلاعات در مورد مدیریت سرور بدست بیاورید البته باید هزینه بیشتری هم پرداخت کنید تا سرویس مناسبی داشته باشید اگر بر روی vps بروید به دلیل پردازنده اشتراکی لود شما حتی اگر سایتتان فشار نیاورد نوسان زیادی خواهید داشت. مقداری بیشتر تحقیق کنید
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 22:23

نوشته اصلی توسط
fun3enter
کلیه کانفیگ هارا رایگان انجام میدهید؟؟
یعنی شما میتونین سایتم رو رو سرور ویندوزی با وبسایت پنل و آپاچه و کلیه کانفیگ های مذکور بالا بیارید؟؟؟
اگه اینطوری باشه بنده علاوه براینکه برای خودم سرور میخوام چنتا مشتری ثابت دیگه هم براتون میارم!!!
خیر همینطور که اعلام کردیم فقط برای سفارشات لینوکسی کانفیگ رایگان انجام میدیم
-
تعداد تشکر ها از faraz-Data به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 23:33

نوشته اصلی توسط
faraz-Data
خیر همینطور که اعلام کردیم فقط برای سفارشات لینوکسی کانفیگ رایگان انجام میدیم
پس میتونین کلوکسو نصب نمایید و کانفیگ شده تحویل بنده نمایید؟؟؟
-
-
August 12th, 2013, 00:09
با سلام
از 0 تا 100 با هزارنویس باشید !
پشتیبانی : 88109322
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی و پاسخگویی درست مهمترین گزینه هست .
جهت خرید ، در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام ، تیکت ارسال نماید.
ثبت نام نمایید - هزارنویس
Xls-6 - Ram : 4096 MB - HDD : 245 GB
CPU : Intel® Xeon® X3350 | Bandwich : U | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99%
ماهانه 85 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس
نمونه سایت جامعه مجازی که روی سرور آمریکا هست :
کد PHP:
www.afrafa.com
شماره تماس شرکت هزارنویس :
88109322
=========================
مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
09125362909
09332354071
مدیر ارشد ( خانم نیروانا شریف)
09332354072
-
تعداد تشکر ها از nirvanna به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 01:18
عضو انجمن
کلکسو امنیت نداره
من بهتون توصیه میکنم اصلا طرفش نرید.
پیشنهاد ما:2 Cpu
3.6Ghz CPU
2GB Ram
50 گیگ هارد
1TB BW
کانفیگ شده کامل بدون پنل (فایل منیجر براتون نصب میکنیم)
ماهانه 50 تومن
4 Cpu
7.2Ghz CPU
4GB Ram
100گیگ هارد
3TB پهنای باند
کانفیگ شده کامل بدون پنل (فایل منیجر براتون نصب میکنیم)
ماهانه 90 تومن
-
تعداد تشکر ها از mojiz به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 01:36

نوشته اصلی توسط
fun3enter
قیمت سرویسهاتون خیلی بالاست!
هیچ ارزنی بی علت نیست هیچ گرونی هم بی حکمت نیست
کسایی رو میشناسم قیمتهای پایین ارائه میدن اما هر 3 ماه یا 6 ماه سرور عوض میکنن قیمتهایی که داخل سایت ما دیدید بابت منابع اختصاصی سرور بوده نه منابع اشتراکی پنل وی ام ویر هم جهت اطمینان ارائه میشه ضمن اینکه از قدیم گفتن دندون اسب پیش کش و نمیشمرن کانفیگ سرور حرفه ای حداقل 150 تومن هزینه داره ما داریم الان رایگان ارائه میدیم
به هر حال ایشالا بتونید سرویس خوبی پیدا کنید اما اگر از جاهای مختلف تست کردید و ناراضی بودید بعد برگردید ما در خدمت هستیم دوست عزیز
قیمتهای ما بالا نیست قیمت همکاران متاسفانه خیلی پایینه ما پایینتر قیمت ممکن رو روی کولوکیشن خودمون از کانادا داریم ارائه میدیم
برای سایت شما هم کانادا رو پیشنهاد میکنم
موف و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2013, 01:38
بابت نصب وب سایت پنل و ایر موارد روی سرور ویندوزی هم مشکلی نیست اما توجه داشته باشید که ویندوز سرور 2008 بعلاوه سایت شما مصرف نسبتا بیشتری از لینوکس خواهد داشت از منابع سرور
-
-
August 12th, 2013, 01:59

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
هیچ ارزنی بی علت نیست هیچ گرونی هم بی حکمت نیست
کسایی رو میشناسم قیمتهای پایین ارائه میدن اما هر 3 ماه یا 6 ماه سرور عوض میکنن قیمتهایی که داخل سایت ما دیدید بابت منابع اختصاصی سرور بوده نه منابع اشتراکی پنل وی ام ویر هم جهت اطمینان ارائه میشه ضمن اینکه از قدیم گفتن دندون اسب پیش کش و نمیشمرن کانفیگ سرور حرفه ای حداقل 150 تومن هزینه داره ما داریم الان رایگان ارائه میدیم
به هر حال ایشالا بتونید سرویس خوبی پیدا کنید اما اگر از جاهای مختلف تست کردید و ناراضی بودید بعد برگردید ما در خدمت هستیم دوست عزیز
قیمتهای ما بالا نیست قیمت همکاران متاسفانه خیلی پایینه ما پایینتر قیمت ممکن رو روی کولوکیشن خودمون از کانادا داریم ارائه میدیم
برای سایت شما هم کانادا رو پیشنهاد میکنم
موف و پیروز باشید

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بابت نصب وب سایت پنل و ایر موارد روی سرور ویندوزی هم مشکلی نیست اما توجه داشته باشید که ویندوز سرور 2008 بعلاوه سایت شما مصرف نسبتا بیشتری از لینوکس خواهد داشت از منابع سرور
حرف شما متین هست جناب ولی دقت فرماییدبنده بخوام سروری رو اتخاب کنم باتوجه به مصرف فوقالعادع بالای سی پی یپ در phpfox نیازبه انتخاب پلن ششم دارم وهمچنین اگر بخوام همین پلن رو برای بنده کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل بنصبین حداقل 180هزارتومن میفته که بنده میتونم با کمی بیشتر پول از xlhost سرور اختصاصی با کنترل پنل تهیه نمایم
-
-
August 12th, 2013, 02:28

نوشته اصلی توسط
fun3enter
حرف شما متین هست جناب ولی دقت فرماییدبنده بخوام سروری رو اتخاب کنم باتوجه به مصرف فوقالعادع بالای سی پی یپ در phpfox نیازبه انتخاب پلن ششم دارم وهمچنین اگر بخوام همین پلن رو برای بنده کنترل پنل دایرکت ادمین یا سی پنل بنصبین حداقل 180هزارتومن میفته که بنده میتونم با کمی بیشتر پول از xlhost سرور اختصاصی با کنترل پنل تهیه نمایم
اینکه میتونید سرور اختصاصی بگیرید بعید میدونم با این قیمت درت باشه چون الان ای کسل هاستم یه لول قیمتاش رو حتی برای ارانی ها بالا برده اما در مورد کنترل پنل میتونید دایرکت ادمین لایف تایم خرید کنید و یا کلوکسو که رایگان هست استفاده کنید .
در هر صورت قیمت این منابع همین هست اگر واقعا نیاز شما به این منابع هست دنبال روشی برای بالا بردن بودجه خودتون باشید چون به غیر از این سروهایی گیرتون میاد که بعید میدونم کار مورد نر شمارو انجام بدن
-