سلام دوستان این مودم 8901 رو با اینترنت مخابرات 3 هفته هست که راه اندازی کردم...با همان تنظیمات صفحه اول همین تاپیک راه اندازی کردم...
بعد از 1 هفته استفاده 1 روز بطور کامل قطع شد (با وجود روشن بودن چراغع های adsl و internet)و بعد از کلی توجیح کارمندان مخابرات که مشکل از من نیست و با چند دستگاه امتحان کردم قعطی را..بالاخره پورت رو ریست کردند و مشکلم حل شد...لازم به توضیح هست من چه با pc و چه با موبایل فقط از وایرلس استفاده میکنم...
الان مجددا 3 روزه که قطع هستم و بعد از کلی حرف زدن با اپراتور های مخابرات و ریست پ.رت مشکل حل نشد تا اینکه یکی از اپراتور ها با توضیح اینکه در قسمت Network Connections و properties wireless در قسمت internet protocol قسمت ip ها رو وارد کردم و از حالت اتومات خارج شدم و مشکلم در کاپیتوتر حل شد و اینترنتم وصل..به گفته خود اپراتور مخابران بعضی مودم ها ip نمیگیرند..حالا من با این شرایط در گوشیهام اینترنت ندارم و فقط در pc اینترنت دارم.. میشه کاری کرد ip رو در مودم وارد کرد. یا مشکل رو جوری دیگه حل کرد ؟؟

حالا من با این شرایط در گوشیهام اینترنت ندارم و فقط در pc اینترنت دارم.. میشه کاری کرد ip رو در مودم وارد کرد. یا مشکل رو جوری دیگه حل کرد ؟؟