سلام به سروری با 10 گیگ رم و هارد لااقل 500گیگ برای کلاستر کردن
با یک سرور دیگه احتیاج دارم
5 تا ای پی هم واسش بسه کسی چیزی سراغ نداره؟
نکته قابلیت نصب مجازی ساز هم داشته باشه تا اگر لازم شد امکانات اضافه اش رو بفروشیم
سلام به سروری با 10 گیگ رم و هارد لااقل 500گیگ برای کلاستر کردن
با یک سرور دیگه احتیاج دارم
5 تا ای پی هم واسش بسه کسی چیزی سراغ نداره؟
نکته قابلیت نصب مجازی ساز هم داشته باشه تا اگر لازم شد امکانات اضافه اش رو بفروشیم
یه سرور EX4S کنسلی از هتزنر داریم بدون ستاپ ماهی 59 یورو می تونیم تقدیم کنیم. آیپی اضافه نداره اما تا 3 تا آیپی تکی میشه گرفت براش. قابلیت مجازی سازی داره. اما مونده به KVM که دیتاسنتر میده. بعضی وقت ها KVM میده که قابلیت مونت کردن نداره برای همین باید 25 یورو پرداخت بشه. قیمت ریالی امروز 278 هزار تومان. سرور رو نهایت تا 48 ساعت آینده می تونیم تقدیم کنیم. نصب مجازی ساز و کانیفگ به عهده خودتون هست
کد:CPU: Intel Core i7-3770 RAM: 32GB HDD: 2 x 3 TB Port: 100Mbps Included BW: 20TB
البته با گرفتن فلکسی پک میشه تا 32 آیپی براش گرفت
شما یه سرور خواستین با 10 گیگ رم و 500 گیگ هارد حداقل که قابلیت مجازی سازی رو داشته باشه که این سرور داره. حالا این کجاش آفر بی ربطی هست؟! اگر از این سرور خوشتون نمیاد خوب نیاد حق شماست!
ویرایش توسط MOHAMMAD MOHSEN : August 11th, 2013 در ساعت 17:29
ویرایش توسط ULTRAWEB : August 11th, 2013 در ساعت 18:16
شما سرور برای کلاستر می خواهید بعد مجازی سازی هم می کنید؟
ما که نفهمیدیم
شاید مفهوم کلاسترینگ دچار تغییر شده است!
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
شاید بد نوشته باشم ولی نیازی نبود شما جناب غلط املایی ماروبگیری! احتمالا درکتون خیلی پایین بوده که اینجوری شده!
نوشتم یک سرور با این مشخصات نیاز دارم این بخش اولش بود
بخش دومش نوشته بودم امکان نصب مجازی سازم داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!
مفهوم کلاسترینگ رو اگر درک میکردی که خوب بود یا که نه اشتباه کردی و گاف دادی
شما یک وی پی اس رو نمیتونی با یک سرور اختصاصی کلاستر کنی!!!!!!!؟به نظرت! اصلا نظرت رو نمیخوام فقط پست اسپم توی تاپیک من نده
من هم شاید خواستم اینکارو کنم که شما به قول خودت امدی سوتی بگیری و گاف دادی فقط مهم برام این بود که سرور امکان نصب مجازی سازم حتما روش داشته باشه!
با دانش شما نصب مجازی ساز امکان کلاسترینگ از بین می رود یعنی!!!!!!!!
شاید مفهوم کلاسترینک رو نمیدونی! و هنوزم یکبار نشده دوتا چیز رو کلاستر کنی فقط یک چیزی به گوشت خورده
بعدشم گفتن بهت اگر مجازی ساز نصب شه کلاسترینگ تعطیل میشه!
ما ایرونی جماعت عادت داریم بیخودی به هم بپیچیم شما هم نیازی نبود تاپیک بدی توی پست خصوصی می گفتی میخواستی خودت رو ضایع کنی؟! افرین کردی ماشاالله
ویرایش توسط ULTRAWEB : August 11th, 2013 در ساعت 18:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)