-
August 11th, 2013, 00:23
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
mkh1372
لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره
واقعاً لازمه بابت راهنمایی ازتون تشکر کنم ، از مسیری که گفته بودین اطلاعات پلاگین و حذف کردم مشکلم برطرف شد ممنونم
ویرایش توسط Moein-SH : August 11th, 2013 در ساعت 00:27
-
تعداد تشکر ها از Moein-SH به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013 00:23
# ADS
-
August 11th, 2013, 09:55

نوشته اصلی توسط
mamal_d
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟
باید MainInfo و databaseInfo رو کاملا تغییر بدید.
اگر باز هم نتونستید میشه یکبار دیگه روی دامین جدیدتون نصب کنید، بعد دیتابیس قبلی رو از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید.
(البته موقع نصب دقت کنید که کلید را مثل قبلی انتخاب کنید)
-
-
August 11th, 2013, 14:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Moein-SH
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;">
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name }</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید
<option value="mellat">درگاه ملت</option>
<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 17:15

نوشته اصلی توسط
mamal_d
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟
چرا configuration کافی نیس؟؟!!!
من هر وقت دامینم شیلتر میشه از configuration تغییر میدم و کل فایلارو مووو میکنم به دامین جدید و هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا
-
-
August 11th, 2013, 18:41
عضو انجمن
-
-
August 11th, 2013, 18:45

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//
{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name }</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید
<option value="mellat">درگاه ملت</option>
<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون ولی طبق گفته ی یکی از اعضا از طریق phpmyadmin اقدام به وبرایش اطلاعات کردم مشکلم برطرف شده به نظر خیلی ساده تر می یاد ، به راحتی میشه اطلاعات هر پلاگینی که تا بحال نصب شده رو مشاهده ، ادیت یا حذف کرد.
-
-
August 11th, 2013, 18:50
-
-
August 11th, 2013, 18:51

نوشته اصلی توسط
hossein535
با سلام
دوستان با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت وقتی مشتری هزینه را پرداخت میکنه موقع برگشت به سایت این ارور را میدهد . علت چیست ؟
در ضمن هزینه از حساب مشتری کسر میشه و نراکنش با موفقیت انجام میشود .
شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include رفته و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop
ویرایش توسط Moein-SH : August 11th, 2013 در ساعت 18:58
-
تعداد تشکر ها از Moein-SH به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 18:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Moein-SH
شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include برید و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop
ادرس بصورت دقیق همراه با اسلش وارد شده است چندبار هم چک کردم اما مشکل پابرجاست هنوز
-
-
August 11th, 2013, 19:48
عضو انجمن
-