نوشته اصلی توسط
easytrading
هییییچ تضمینی نمیتونم بهتون بدم عزیز
ویزا کارت با حساب بانکی شخصی هم شخصا خودم میتونم از تاجیکستان براتون باز کنم که اطلاعاتش دست خودم و شما باشه. سوییفت و حساب بانکی هم به نام خودتون هست. مدارک هم اسکن گذرنامه میخواد. بانکش هم چندین ساله با بانک پارسیان برای افتتاح حساب و دادن ویزا کارت همکاری میکنه که باید ۵۰ میلیون تومن رو تو حساب بانک پارسیان بلوک کنید بعلاوه حدودا ۲۲۰ دلار پرداخت کنید تازه بانک به شما سوییفت هم نمیده که بنده میدم....نهایتا یک کارت بهتون میده بانک...
من این کارت رو میتونم بهتون با قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان بدم که هم کارت هست هم حساب بانکی هم لیست بانک های تحت قرارداد در کشور آمریکا و اروپا و چین و روسیه و چندین کشور اسیایی و اروپایی ،یگه که بتونید از طریق اونها و همچنین از طریق صرافی ها شارژ کنید با این کارت دیگه نیازی به داشتن پیپال برای دریافت پول از خارج ندارید. بگید بزنن به کارتتون.من خودمم الان از پیپال استفاده نمیکنم. این نوع کارت رو هم شخصا میتونم بهتون با قیمت یک میلیون و پنجاه بدم اما خب مشتری این کارت ها تو این تیپ انجمن ها نیست و کسی حاضر به دادن پول برای گرفتن یک محصول مطمین نیست...برای ایرانی ها همون ویزا کارت های صد تومانی بانک های لهستان کافیه عزیز...بازم اگر بخواین ویزا کارت تاجیکستان بهتون میدم.