بله از خود
ایران،
بدون هیچ مدرکی، کاملا به صورت غیر منتظرانه، تنها دو نکته می تونه وجود داشته باشه: 1) من فقط به 2 اکانت پی پال پول واریز می کردم 2) من اکثر اوقات با آی پی ایران وارد می شدم. در ضمن این هم پروفایل
Ehsan1988 | Freelancer.com - .NET,Adobe LiveCycle Designer,AutoCAD,Brain Storming,Brochure Design
ولی فکر می کنم این شاید به تغییر سیستم اکسچنج مربوط باشه، چون اکسچنج قبلا خیلی راحت بود. از دلار به هر ارز دیگری می تونستی تبدیل کنی، الآن فقط به دلار میشه تبدیل کرد، شاید خودشون یک فکرایی برای پول شویی کردن
یک حدس دیگه هم می زنم، شاید موضوع مربوط به شکسته شدن ***** سایت بوده. قبل از اون همه با آی پی های دیگه وارد می شدن، بعد یک دفعه دیدن که یک آی پی ناشناس (ایران) هست که همه از اون وارد می شن، شک کردن که
اینجا کجاست دیگه ؟ اما بعد که تحقیق و تفحص کردن دیدن اینجا یکی از تمدن های با قدمت دنیا است که بیش از 3000 سال قدمت داره، این جا کره مریخ یا قبایل بدوی نیست، این ها هم آدمن، They are not aliens
چه میدونیم ما. می گن خارج همه چیز شفاف سازیه، اما لااقل فریلنسر در استرالیا که هنوز این مساله رو برای ما شفاف نکرده
به هر حال اگر همۀ اکانت ها درست شد، پیشنهاد من اینه که یک گردهمایی در تهران داشته باشیم، اگر تیشرت های فریلنسری هم داشته باشیم که چه بهتر و بعدش عکسش رو هم بفرستیم