بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
اکانت شما مال ایران بوده؟دوستان اکانت من به شکل بسیار جالبی رفع لیمیت شده، در ضمن سیستم اکسچنج ارزش هم تغییر کرده و پیپالش هم فی نمی گیره، من به اکانت پی پال خودم که دفعات پیش نیز بهش پول واریز کرده بودم، درخواست خارج کردن پول دادم، تا ببینیم چی میشه. در ضمن قبلش هم یک تی-شرت سفارش دادم. ما که از کار این فریلنسر سر در نیاوردیم! ولی به هر حال به همه شما توصیه می کنم که بیش تر از 100 دلار در این حساب نگه ندارید که اگر یک وقت هم دری به تخته خورد و پرید زیاد ناراحت نشید. در مورد پی پال هم من از سیستم epay.ir استفاده می کنم که خیلی سرویس خوبی می دن خودشون هم دلار رو نقد می کنن. به همه پیشنهاد می کنم.
در ضمن تی شرت هام رسید! ، 14500 پول گمرک ازم گرفت![]()
بله از خود ایران، بدون هیچ مدرکی، کاملا به صورت غیر منتظرانه، تنها دو نکته می تونه وجود داشته باشه: 1) من فقط به 2 اکانت پی پال پول واریز می کردم 2) من اکثر اوقات با آی پی ایران وارد می شدم. در ضمن این هم پروفایل Ehsan1988 | Freelancer.com - .NET,Adobe LiveCycle Designer,AutoCAD,Brain Storming,Brochure Design
ولی فکر می کنم این شاید به تغییر سیستم اکسچنج مربوط باشه، چون اکسچنج قبلا خیلی راحت بود. از دلار به هر ارز دیگری می تونستی تبدیل کنی، الآن فقط به دلار میشه تبدیل کرد، شاید خودشون یک فکرایی برای پول شویی کردن
یک حدس دیگه هم می زنم، شاید موضوع مربوط به شکسته شدن ***** سایت بوده. قبل از اون همه با آی پی های دیگه وارد می شدن، بعد یک دفعه دیدن که یک آی پی ناشناس (ایران) هست که همه از اون وارد می شن، شک کردن که اینجا کجاست دیگه ؟ اما بعد که تحقیق و تفحص کردن دیدن اینجا یکی از تمدن های با قدمت دنیا است که بیش از 3000 سال قدمت داره، این جا کره مریخ یا قبایل بدوی نیست، این ها هم آدمن، They are not aliens
چه میدونیم ما. می گن خارج همه چیز شفاف سازیه، اما لااقل فریلنسر در استرالیا که هنوز این مساله رو برای ما شفاف نکرده
به هر حال اگر همۀ اکانت ها درست شد، پیشنهاد من اینه که یک گردهمایی در تهران داشته باشیم، اگر تیشرت های فریلنسری هم داشته باشیم که چه بهتر و بعدش عکسش رو هم بفرستیم![]()
خود به خود لیمیت شد این دفعه یا درخواست برداشت از حسابی چیزی کردید و بعدش لیمیت شد؟
میدونید فاصله زمانی از روز درخواست مدارک (لیمیت شدن) تا ساسپند شدن چند روز شد؟ خیلی مهمه
بچه ها من یک مدرک جعلی آماده کردم که اگه از کشور مورد نظر بتونن بررسی کنن مشخص میشه که جعلیه (آدرس و صاحب حساب بانک). بنظرتون این مدرک بفرستم یا نه؟ با توجه به اینکه راهی وجود نداره و حدود 4000 دلار توحسابم هست.
من که راه حل دیگه ای (به جز تی شرت) به ذهنم نمیرسه. حالا از دوستان اگر تجربه مدرک جعلی دارید راهنمایی کنید.
لطفا از این سایت لینک مستقیم به فریلنسر ندید (مخصوصا پروفایلتون) چون به شدت ریفر هارو چک میکنند و ترجمه متن فارسی هم که راحته.
دقیق نمی دونم، از روی تاریخ پست هایی که توی این تاپیک زده شده میشه فهمید. حدود 2 ماه شد.میدونید فاصله زمانی از روز درخواست مدارک (لیمیت شدن) تا ساسپند شدن چند روز شد؟ خیلی مهمه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)