babelirani جان بنده تمام تجربیاتم و گفتم
برای من این انفاقات افتاده بود و بدون نیاز به مواردی که فرمودید و تنها از طریق تیکت به شکایت ما رسیدگی کردن و به تایم سرور نیز افزودن
تقاضا دارم OVH هم به هیچ عنوان دستکم نگیرید چون بنده به توجه به کیفیت و پشتیبانی های خوبی که دیدم اقدام به افزایش سرور ها نمودم
اگر بخواییم بررسی کنیم OVH حد استاندارد تری نسبت به Datashack و... داره
(برای شکایت احتیاجی نیست پیگیری قانونی صورت بگیره سرور به جهت حفظ رضایت مشتری باید اقدامات لازم و انجام بده)
mil4ni جان بنده حدود 5-6 دیتاسنتر و بررسی کردم و همین برای من کفایت میکرد و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های اورپایی مشتری مداری بهتری نسبت به دیتاسنتر های امریکایی و کانادایی دارن
خراب شدن هارد - اختلال در پورت - مشکلات نرم افزاری قبل از تحویل به کاربر... تمام این مواردی که عرض کردم از دید یک دیتاسنتر امریکایی شاید طبیعی باشه ولی یک دیتاسنتر مثل رداستیشن حتی اگر کیفیت پایینتری هم داشته باشه نمی پذیره و به جدیت پیگیری میکنه
این موضوع که عرض میکنم و شاید هیچ کس باور نکنه
بنده یک سرور از OVH سفارش دادم بعد از تحویل سرور IP ها به درستی کار نمی کردن ( سرور چهارم بود)
بعد از درخواستی که دادم معلوم شد مشکل از طرف دیتاسنتر هست - 2 روز فرصت خواستن
بعد از حل شدن مشکل و تحویل بلاک های جدید IP 3 هفته به اعتبار سرویس بنده اضافه شد
تنهای چیری که بنده گفته بودم این بود که من اصلا از این روش تحویل سرور راضی نیستم و شما به این حرکت غیر حرفه ای کار من و مختل کردید....