-
August 8th, 2013, 11:17
عضو جدید
مشکل جدی با ovh
سلام دوستان من یک مشکلی دارم .. الان من توی او وی اچ فرانسه عضو شدم و 6 روزه تیکت زدم اما هیچکس جواب نداده هنوز یک سفارش هم دادیم که کنسل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!
یک اکانت دیگه ساختیم 24 ساعته تیکت زدیم اما با زهم کسی جواب نمیده عین شهر مرده ها هست !!!!!!!!!!!!!!! دوستان خبریه؟
-
-
August 8th, 2013 11:17
# ADS
-
August 8th, 2013, 11:26
-
-
August 8th, 2013, 11:36
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدی با ovh
والا من سرور 2 گیگ کیم سوفی خریده بودم و پرداخت هم شده بود .. بعد از 4 روز توی پی پال دیدم پیمنتش کنسل شده !!!!!!
الان هم می خوام یک minisp بگیریم (سرور ) توی پرداخت با پی پال آخرش این پیام رو میده که هرچی هم میزنیم فایده نداره !!!!!!!!!!!
Le paiement a échoué
La transaction ne s'est pas déroulée convenablement, le paiement n'a pu être validé.
Merci de réessayer ultérieurement.
Vous pouvez recommencer le paiement dés maintenant. Vous pouvez recommencer le paiement dés maintenant. Cependant, nous vous recommandons d'essayer un autre moyen de paiement.
Pour cela, rechargez la page .
-
-
August 8th, 2013, 11:45
عضو دائم
دوست گرامی بهتر هست قبل از خرید یه چرخی توی فروم بزنید
به احتمال زیاد منصرف شده و دیتاسنتر دیگری رو انتخاب خواهید کرد
-
-
August 8th, 2013, 11:46
عضو انجمن
minisp هم ممکنه دچار همون مورد بشه یا شاید بعد بیشتر از 10 روز تحویل بدن.
ولی کنسل کردن سفارش و جواب ندادن به تیکت نمیتونه هم مناسب دیتاسنتر قدیمی مثل ovh باشه !
-
-
August 8th, 2013, 11:47
عضو جدید
الان شما یک دیتاسنتری رو بگید که هم قیمتش و هم کیفیتش مثل ovh باشه !!! من برم سراغ اون !!
-
-
August 8th, 2013, 11:57
عضو انجمن
سلام
هتزنر سرورهاش را ارتقا داه
فقط هزینه ستاپ داره
-
-
August 8th, 2013, 12:43
عضو انجمن
در مورد ovh در پاسخ گویی و تحویل سرور متوسط بودند ، اما از زمانی که آفرهای جدید گذاشتن سرعت پاسخ گویی و تحویل سرورشون به شدت پایین اومده . در ضمن شما که تازه پنل باز کردی نیاز به مدارک دارن به خصوص ovh اروپا تا پنل رو تایید کنن. اگه سرور های ovh.us کارتون رو راه میندازه از اون تهیه کنید، کمتر گیر هستند و حتی تلفنی هم پاسخگو هستند.
در مورد سرور های ارزون تر هم اینا رو یه نگاه بندازین :
http://www.readymakers.com
http://www.server4you.com
ویرایش توسط zigma4000 : August 8th, 2013 در ساعت 12:45
-
-
August 8th, 2013, 13:03
ovh اصلا سمتش نرید دوستان
بیشتر از 12 روزه ما منتظریم !
هنوز تحویل ندادند متاسفانه
-