-
August 7th, 2013, 14:40
عضو انجمن
پاسخ : تاخییر ovh در تحویل سرورهای سری جدید

نوشته اصلی توسط
Mihan-Server
دوستان بنظر شما سرور ها ovh برای هاستینگ مناسب هست ؟ ( کلی و با ذکر دلیل بگید ، بدون در نظر گرفتن پلن خاصی )
سرعت پورت خوبه ، سخت افزارشون هم خوبه فقط تنها مشکل مسدود کردن یکدفعه سرورها هستش که من رو هم نگران کرده اما اگه بتونید درست مدیریت کنید به صورتی که اصلاً ابیوز نگیرین ، بله مناسبه.
در مورد مسدود شدن سرورها دلایل زیادی وجود داره ، اکثر دوستانی که خرید میکنن تو یه پنل شخصی نه ریسلری تعداد بالایی سرور ثبت میکنن که این خطرناکه چون اگه یکی مدام ابیوز بگیره و پیگیری نکنن همه سرور ها رو میبندن .
تر و خشک با هم میسوزن
-
-
August 7th, 2013 14:40
# ADS
-
August 7th, 2013, 14:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام به همه دوستان
نزدیک به 10 روز هست 3 سرور سفارش دادیم تحویل نمیدن حتی تیکت هم جواب نمیدن .
پورت سرور ها هم زیاد نکردن و جالب این هست تیکت در مورد مشکل های دیگه جواب میدن ولی به کی سرور تحویل میدن جوابی ندارن
والا پورت سرور های ما همه زیاد شده حتی پورت سرورهایی که از ovh us تهیه شده بود ارتقاء داده شد
-
-
August 7th, 2013, 14:57
عضو انجمن
کسی جدیدا msp تحویل گرفته؟
-
-
August 7th, 2013, 16:27
عضو انجمن
یک سرور sp bestof سفارش داده شده 8روز از تایم سفارش آن گذشته هر لحظه امکان تحویل از طرف دیتا سنتر هستش
به دلیل مشکلاتِ شخصی و مشکلاتی که برای سایت ما پیش آمده قصد جابه جایی آن را داریم
دوستان هرکس میخواهد این سرور رو خریداری کند 8 روز جولو هستش در واقع اطلاع دهید که جابه جایی انجام بشه
-
-
August 7th, 2013, 16:40
کسی الان توی 10 روز سرور Mini SP زمان تحویل 24 ساعته که زده گرفته ؟ اگر گرفتید با چند روز تاخیر؟ آیا امکان کنسل کردن سرورهایی که از مدت تحویل 10 روز گذشته و سرور را تحویل ندادند وجود دارد ؟ اگر وجود دارد بازگشت پول به چه صورت است ؟ چون این دیتاسنتر خیلی بی نظم و بدون مدیریت تحویل و برخورد میکنه و بیش از 10 صبر کردن ارزش نداره
-
-
August 7th, 2013, 18:06

نوشته اصلی توسط
zigma4000
mSP با رم 32 گیگ رو من 5 روز بعد ارسال سفارش تحویل گرفتم . اما من همون لحظه که سایت آپدیت شد خرید کردم یعنی جز اولین نفرات بودم :دی
امیدی هست؟
-
-
August 7th, 2013, 18:08

نوشته اصلی توسط
zigma4000
سرعت پورت خوبه ، سخت افزارشون هم خوبه فقط تنها مشکل مسدود کردن یکدفعه سرورها هستش که من رو هم نگران کرده اما اگه بتونید درست مدیریت کنید به صورتی که اصلاً ابیوز نگیرین ، بله مناسبه.
در مورد مسدود شدن سرورها دلایل زیادی وجود داره ، اکثر دوستانی که خرید میکنن تو یه پنل شخصی نه ریسلری تعداد بالایی سرور ثبت میکنن که این خطرناکه چون اگه یکی مدام ابیوز بگیره و پیگیری نکنن همه سرور ها رو میبندن .
تر و خشک با هم میسوزن
برای رسیلر مشکلی پیش نمیاد؟
-
-
August 7th, 2013, 21:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zigma4000
ظاهراً ovh در تحویل سرورهای سری جدید که با کاهش قیمت و سخت افزار بالاتر و پورت های پرسرعت تر همراه شده ، دچار مشکل شده و سرورها رو در موعد مقرر تحویل نداده، همچنین زمان تحویل ها به شدت بالا رفته به خصوص سرورهای kimsufi که تحویلشون بین 1 تا 10 روز بالا رفته .
دوستان کسی از این سرورهای سری جدید سفارش داده و یا به چنین مشکلی برخوردین ؟
قبلاً تحویلشون بسیار سریع و دقیق بود و به چنین موردی برنخورده بودم. پشتیبانی هم هیچ جوابی نمیده ، الان بیشتر از 48 ساعت از درخواست پشتیبانی هم گذشته و بی پاسخ مونده .
بد جور!
Ks 2
سفارش داشتیم همرو کنسل کرده جای تحویل
حالا نه پولی دست ماس نه چیزی:دی
پولمونم دود شده تا این ساعت
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
August 7th, 2013, 21:42
عضو انجمن
-
-
August 7th, 2013, 22:31
عضو انجمن
ما هم سفارشی داشتیم ولی از لوکیشن کانادا که کمتر از 48 ساعت تحویلمون دادن و تا این حد تاخیر در تحویل برای ما نبوده!
-