-
July 20th, 2013, 21:35
عضو جدید
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....

نوشته اصلی توسط
appleserver
مقدار فضا 5 گیگ
1 اکانت میزبانی میشه.
حدودا 300 نفر انلاین داریم.
خوب این که دیگه نمایندگی نیست .بفرمایید هاست پربازدید و پرمصرف میخواهید .فکر کنم دیدید نمایندگی قیمتهاش پایینه ............
"ایرنا هاست" هشت سال سابقه درخشان - دارای
نماد اعتماد ملی دائم
-
تعداد تشکر ها از irnahost.ir به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013 21:35
# ADS
-
July 21st, 2013, 10:49
پاسخ : درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....

نوشته اصلی توسط
irnahost.ir
خوب این که دیگه نمایندگی نیست .بفرمایید هاست پربازدید و پرمصرف میخواهید .فکر کنم دیدید نمایندگی قیمتهاش پایینه ............
نه عزیز دل برادر چون این چت روم آمارش بالاست به این خاطر حالت نمایندگی میخوام..... فدات شم پیدا کردم..... یه شرکت معتبر و خیلی خوب.....
-
-
July 26th, 2013, 16:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
appleserver
نه عزیز دل برادر چون این چت روم آمارش بالاست به این خاطر حالت نمایندگی میخوام..... فدات شم پیدا کردم..... یه شرکت معتبر و خیلی خوب.....
از کجا گرفتی بگو ما هم بریم سراغش
-
-
July 26th, 2013, 16:51
-
-
July 26th, 2013, 16:56
سلام .
5 گیگ با امکانات فول نامحدود !
ماهیانه 10 ت
-
-
August 2nd, 2013, 01:24
در خدمتم از سایت برگ هاست با قیمت های مناسب و کیفیت عالی
http://my.barghost.ir/cart.php?gid=5
درصورت فضای بیشتر و نمونه سایت آیدی ما تماس بگیرید :onlypsd
-
-
August 5th, 2013, 14:54
دوستان منم کار طراحی انجام میدم و دنبال یه ریسلر میگردم که توش بشه 10- تا چت روم با انلاین 20-50نفر رو جا داد...
سی پنل باشه .سرور مجازی نباشه .تا ماهانه 20 تومن واسه شروع .قابل ارتقا
-
-
August 7th, 2013, 16:13

نوشته اصلی توسط
solikhobe
دوستان منم کار طراحی انجام میدم و دنبال یه ریسلر میگردم که توش بشه 10- تا چت روم با انلاین 20-50نفر رو جا داد...
سی پنل باشه .سرور مجازی نباشه .تا ماهانه 20 تومن واسه شروع .قابل ارتقا
ای دی بنده رو اد کنید سرویس مورد نظر شما موجود است
-
-
August 9th, 2013, 18:54

نوشته اصلی توسط
appleserver
خب بلخره مشتریه میخواد دیگه....
آقا بیشتر راهنمایی کنین.... من این هاستینگ رو برای میزبانی فقط 5 تا چت روم میخوام......
سلام
والا من رو یه سرور مجازی با رم دو و پردازنده 3 گیگ دوتا روم کاملا خلوب رو گذاشتم . هزینه قابل توجهی هم برای کانفیگ حرفه ای دادم اما باز مشکب کندی و هنگ کامل سرور دارم .
الانم به این نتیجه رسیدم که همون نمایندگی بهتر هست .
ار کسی نمایندگی با هارد ssd ارائه می کنه من هم مشتری هستم
-
-
August 9th, 2013, 19:06
ایرانا هاستینگ
با ماهانه فقط 25 هزار تومان یک نمایندگی نامحدود با هارد ssd داشته باشید
از این ارزونتر فک نکنم باشه برای در خواست بهم پ.خ بدهید
-