من هم هتزنر را به خاطر پینگ مناسب به ایران ترجیح می دهم ولی پشتیبانی نرم افزاری ندارند .
او وی اچ دارای کیفیت عالی نیز می باشد .
من هم هتزنر را به خاطر پینگ مناسب به ایران ترجیح می دهم ولی پشتیبانی نرم افزاری ندارند .
او وی اچ دارای کیفیت عالی نیز می باشد .
ولی خوب بایستی پست اول بنده رو مطالعه می کردید کامل توضیح دادم واسه چه کاری می خوام.
سرور انتخابی من:
Hetzner Online AG: Dedicated Server EX6
با EX60 یک قیمت هست ولی EX6 در توضیحات سرور هارد رو تضمین کرده و ایکون Enterprise Calass داره که اون یکی نداره تفاوت مهم دیگه رم هست که مورد انتخابی من باز توی توضیحات ECC Register Ram داره که در مدل دیگر و ارزانتر نیست.
سوال دوم من مهم هست. به نظر دوستان سایت و فایل دانلود سایت موزیک و فیلم هر دو روی یک سرور باشند به مشکلی بر نمی خورم. مشخصات فنی ذکر شده سرور توانائی انجام این کار رو داره؟
دوست عزیز من به صورت کلی گفتم. دیتاسنتر ovh فقط برای حرفه ها مناسبه و بس.... هر دیتاسنتری خوبی ها و بدی های خودش رو داره و مهم اینه که شما برای چه کاری لازم داری...
برای سایت شما همین hetzner مناسبه، مشخصات مناسبی داره.
موفق باشید![]()
سلام
اگر خواستید کمتر توی سفِ OVH بمیونید چون OVH الان به 10 الی 12 روز هم رسیده تحویل سروراش
ما یک سرور SPBestOf سفارش داده ایم که 8 روز از تاریخ سفارش آن گذشته و هر لحظه امکان دریافت آن از دیتا سنتر هستش به دلیل مشکلاتی که برای سایت و خودمان به وجود آمد توانایی فروش رو فعلا نداریم و میخواهیم جابه جا کنیم اگر قصد خرید را دارید بگید تا جابه جایی رو انجام بدیم
موفق باشید.
ویرایش توسط SainaServer : August 7th, 2013 در ساعت 16:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)