دوست عزیز من شما تیکت زدید گفتید بازگشت وجه بده ایا بنده حرفی جز این زدم که چشم هزینه برگشت زده میشه و تیکت رو به مدیریت ارجاع می دهم تا براتون هزینه رو برگشت بزنه؟چیزی جز این بود که خودم شماره حساب ازتون درخواست دادم؟چیزی جز این بود که به شما گفتم 1 تا 72 ساعت طول می کشه بازگشت وجه چون شماره حساب بانک ملت ندارید؟نبود دیگه دوست عزیز،اینها همه تو تیکت ها هست،بعد از اینکه شما شماره حساب فرستادید صبر می کردید تا هزینه برگشت بشه،خودتون گفتید سرور رو دوباره برام راه اندازی کنید،بنده هم گفتم یه سری کانفیگ ها انجام میشه یه سری نمیشه،شما گفتید انجام بدهید،آیا حتی 12 ساعت صبر کردید تا ریلود انجام شه و کانفیگ انجام بشه؟خیر تیکت زدید چند بار پشت هم و آخر هم بعد از 4 ساعت مارو به فحش بستید که خوب این یکم نا خوشایند است،شما تنها مشتری ما نیستی ما کار افراد دیگری رو هم باید انجام بدهیم،کار شما هم انجام میشد مطمئنا،حالا باز با این حال شما بازهم درخواست می دادید ما مبلغ رو برگشت می زدیم،اما فحش و فحاشی کار شما رو راه انداخت یا چیزی جز این بود که بعد از حرفهای نامربوطی که زدید بیشتر کارتون گره خورده،هنوز هم ما مشکلی با شما نداریم و تنها با یک معذرت خواهی مطمئنا مشکل حل خواهد شد یا سرویس دریافت خواهید کرد یا هزینه رو برگشت خواهید زد،شما فکر کردید ما از اون دسته افرادی هستیم که تا بیاید یک تاپیک بزنید ما بترسیم و کارتون رو راه بندازیم،مطمئنا اعتبار ما بیشتر از این هاست که با حرف شما کسی بخواهد سرویسش رو کنسل کنه،شما می تونید رنج ای پی سروری که روش هستیم رو چک کنید /26 برای ما هست ببینید ایا سرویس خالی هست یا نه ، حتی یک کاربر نمی تونه سرور امریکا از ما تهیه کنه و تمام سفارش های آمریکا بسته شده![]()
OldProfile
درخواست بدید پست ها حذف بشوند
سوء تفاهمی بود که با صحبت بین طرفین رفع شد (حداقل واسه من) ولی من اعتقاد دارم اگه پشتیبانی کمی سریعتر پاسخگو باشه و به حرفایی که میزنه عمل کنه همچین مشکلاتی پیش نمیاد
من گفتم فلان کانفیگ انجام میدی گفتی نه چیز دیگه رو میتونیم اتجام بدیم
گفتم باشه ایرادی همونارو انجام بدین ! یادتونه ؟
از اون موقع تا الان حدود 24 ساعت میگزره به اون درخواست هم رسیدگی نشد
حالا نمیخوام بحث دوباره باز بشه تاپیک فروش شما هم خراب بشه
به هر حال تمام شد رفت لطفا از ادامه دادن به این بحث خودداری کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)