نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 152

موضوع: دانلود با سرعت 5 مگابایت در ثانیه اینترنت آسیاتک!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    160
    تشکر شده در
    102 پست

پیش فرض پاسخ : دانلود با سرعت 5 مگابایت در ثانیه اینترنت آسیاتک!

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    گیگاجان سوتفاهم نشه. شما رو نمیگم که دروغ تبلیغاتی میکنید؟ آسیاتک رو میگم عزیز. ببینید شما الان کدوم شهر هستید؟ یکی از شهرهای بزرگ ایران هستید حتما..اینترنت پرسرعت واقعی الان فقط در شهرهای بزرگ ایران همون 4 - 5 استان به واقعیت نزدیک هست. سرعت 128 که در تهران دارند میدند دانلود میده 300 بیاید شهر ما 1 مگ ما داره میده 200 کیلوبایت!! یعنی عملا شما با رفتن رو سرور ایران فقط شرایط رو برای چند استان بزرگ ایران عالی محیا کردید و فرقی به حال دیگر مناظق ایران نداره!! شما که سایت دار هستی خوب میفهمی که سایت فقط مال چند شهر بزرگ نیست و جهانی هست.حدمقدار باید هاستی انتخاب بشه که سرعت تو دنیا و شهرهای دنیا تقریبا مناسب باشه.. اینی که میگید سرور دانلود مثلا رفته رو آسیاتک آیا الان تو آمریکا هم به سرور دانلود شما پرسرعت میگن؟ یا تو اروپا بهش پرسرعت میگن؟ شاید سیاست کاری شما باشه که فقط برای ایرانی ها میخوهید سرویس بدید اما خوب خیلی ها هستند در کشورهای مختلف جهان و ایرانیهای مقیم دیگر کشورها.. به نظرتون کسی که تو آمریکا هست سرعت دانلودش تا 5 یا 10 مگابایت در ثانیه واقعی هست بخواد از رو سرور شما دانلود کنه 2 مگابایت واسش کافیه؟ من و شما ایرانی هستیم به سرعت کیلوبایتی میگیم عالی بقیه کشورها چی؟
    بارم میگم این هاست دانلود شاید برای خیلی ها متناسب باشه که فقط میخوان به ایران سرویس بدند اما خیلی ها هم هستند که نمیخوان سرعت رو برای بقیه دنیا لیمیت کنند!
    دوست عزیز حرف شما درست ولی اگه شما سایتی داشته باشید که بازدید آن زیاد باشه هیچ وقت این حرف را نمی زنید!
    به طور مثال عرض میکنم یک سرور شما تهیه میکنید از لیزوب خوب 100 ترابایت پهنای باند را ماهیانه باید حدود 1.5 میلیون تومان براش هزینه کنید درسته؟ بعد یک نفر خارجی میاد تمام پهنای باند شما را مصرف میکنه! خوب 80 درصد سایتهای دانلود سرعت دانلود را لیمیت می کنند فکر نکنم سایتی پیدا بشود که بازدید زیاد داشته باشه الکسای زیر 50 ایران داشته باشه و سرعت را لیمیت نکنه! یعنی شما از سایتهای بزرگ دانلود کنید بیشتر از یک مگ واقعه کسی به کاربراش سرعت دانلود نمیده!
    خوب مساله دیگه اینه همه دوست دارند بازدشون از ایران باشه خودتان اگه سایت داشته باشید میدانید بازدید خارج از کشور به در شما نمیخوره و این یه جور هزینه کردن بیخود محسوب میشه
    پس بیشتر مدیران سایت ها سرمایه گذاری میکنند روی آی پی های ایران و بیشتر سایتها آی پی های خارج را مسدود میکنند. ما در ایران زندگی میکنم و باید بحث کشور خودمان را داشته باشیم!
    پس سرعت دو مگابایت واقعه ای برای اینگونه سرورها و کاربران ایرانی بسیار زیاد است!
    در مورد سرعت هم شاید حرف شما درست باشه و سرعت را بعضی از شرکتها لیمیت میکنند و به طور مثال عرض کنم اگه کسی به قول شما با 200 کیلوبایت دانلود کنه چه از خارج چه از داخل هیچ فرقی نمیکنه ولی طی تستی که من داشتم به عنوان مثال عرض میکنم اینترنت که داره از همه سایتها که سرور خارج دارند با 250 فکیس دانلود میکنه ولی سرور ایران را داره با 400 به بالا دانلود میکنه
    بحث ما این است نه چیز دیگه ای درصورتیکه که کمی صبر داشته باشید تمامی سایتها به هاست دی ال منتقل میشود و در آینده ای نه چندان دور کسانی که اینترنت آسیاتک و یا اینکه اینترانت دارند با سرعت های بسیار بالا میتوانند از این سرورها دانلود کنند.
    بحثی که اینجا باز شد برای این بود که ببنیم دیگر کاربران سرعت دانلودشان فرقی کرده اگه زیادتر نشده کمتر هم نشود
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازgigarayaneh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)