-
August 4th, 2013, 14:19
-
تعداد تشکر ها ازhostspace به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013 14:19
# ADS
-
August 5th, 2013, 02:12
پاسخ : هاست اسپیس فروش سرور ابری ایران پهنای باند نامحدود ( روزانه 675 تومان )
-
تعداد تشکر ها از zer-o به دلیل پست مفید
-
August 5th, 2013, 10:30
این قابلیت پرداخت روزانه خیلی عالیه ، فقط در سیستم عامل های قابل انتخاب ، اوبونتو و میکروتیک که در سرویس های دیگر تون هست رو ندیدم ؟ اضافه میشه آیا؟
-
تعداد تشکر ها از sam270962 به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 00:57
دوستان عذر خواهی می کنم که دیر پاسخ دادم . همونطور که میبینید بن شدم و به مدیر سایت ایمیل دادم که دلیل بن شدن منو بررسی کنن
پاسخ به سوالات :
5.61.24.222
این قابلیت پرداخت روزانه خیلی عالیه ، فقط در سیستم عامل های قابل انتخاب ، اوبونتو و میکروتیک که در سرویس های دیگر تون هست رو ندیدم ؟ اضافه میشه آیا؟
در حال کار هستیم و چند روز دیگه اضافه میشه . الان اگه سیستم عامل غیر از اینها نیاز دارید باید تیکت بدین تا دستی براتون تعویض بشه
-
تعداد تشکر ها از hostspacec به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 23:58
ممنون از جوابتون
بن نکنن چی کار کنن ؟ 
امیدوارم تو کارتون موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sam270962 به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2013, 23:15
یک باگی بود که در زمان افزایش موجودی میگفت شما حتما باید یک سرویس فعال داشته باشید و خیلی از دوستان متاسفانه نتونستن سرویسشون رو بسازن
این باگ رفع شد !
مدیران بن کنید
-
تعداد تشکر ها از hostspaced به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013, 13:01
با سالم من یک سرور گرفتم الان کلا به خارج ایران پینگ نداره !!!! پینگ همش دیسی داره خیلی کیفیت سرویستون پایین هست ، سرور کلود ایران
-
-
August 17th, 2013, 13:20
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست اینکه الکی نوشتید نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
-
-
August 17th, 2013, 16:06
با سالم من یک سرور گرفتم الان کلا به خارج ایران پینگ نداره !!!! پینگ همش دیسی داره خیلی کیفیت سرویستون پایین هست ، سرور کلود ایران
اینکه پینگ دی سی داره رو اسکرین شات بگیرید و از پشتیبانی کمک بخواین . یا اینکه با مدرک ثابت کنید !
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست
قرار نیست به سرویس های من چیزی اضافه بشه ، سرویسی که شما میسازی ، به صورت آنی ساخته میشه و تو بخش سرور ابری می تونید مدیریتش کنید
بعد اینکه اونطوری که از بنرتون مشخص هست یوزرتون باید musicrouz باشه که در سیستم ما ثبت نام کردین ، اما هیچ سرور ابری نساختین . پس از کجا می دونین که آنی هست یا نه ، وقتی که حتی اقدام به ساخت هم نکردین ؟
اینکه الکی نوشتید نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
پهنای باند نامحدود هست ، اما نامحدود رایگان نیست . چون به ما هم پورت رو رایگان نمیدن و هزینه خیلی بالاتر از اینها داریم به دیتاسنتر پرداخت می کنیم
ویرایش توسط hostspaced : August 17th, 2013 در ساعت 16:11
-
تعداد تشکر ها از hostspaced به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013, 16:18

نوشته اصلی توسط
dicaprio3216
من سرور اضافه کردم ولی آنی نیست و هیچ اتفاقی نیفتاد و حتی به قسمت سرویس ها هم چیزی معلق اضافه نشد، یه چیز دیگه هم هست اینکه الکی نوشتید
نامحدود درحالی که پهنای باند خیلی کم و 1 گیگ هست که بابت هر 1گیگ 800تومن دریافت میشه که در مقادیر مصرف بالا وحشتناک پول زیادی میشه
بنده هم سرور گرفتم ، اما هم آنی هست ، هم به طور کامل قابل مدیریت ، و محدودیت 1 گیگ هم ندارد ، مصرف من در روز 30 گیگ است و مصرف هم میکنم ،چرا بی جهت تبلیغ منفی میکنید برای این برادر خوبمون ؟ 
لینک راهنمای سرویس برای دوستانی که سوالی دارند : راهنمای سرورهای ابری هاست اسپیس
ویرایش توسط sam270962 : August 17th, 2013 در ساعت 16:20
-