نوشته اصلی توسط
gigarayaneh
دوست عزیز مشکل شما چیه؟ توی ایران 90 درصد کسانی که اینترنت دارند بیشتر از 800 کیلوبایت در ثانیه نمی توانند دانلود کنند! من خودم قبلا روی لیزوب بودم و به خاطر اینکه پهنای باند بیش از 100 ترابایت مصرف داشتیم و به طور کلی تمامی وب سایتها مجبور به لیمیت کردن سرعت دانلود می کنند. به عنوان مثال شما میتوانید از سرورهای آسیاتک بدون محدودیت دانلود در ایران دانلود نمایید. تستی که من داشتم به راحتی از وی پی اس خارج 2 مگابایت تا 20 مگابایت در ثانیه این هم بستگی به زمانی که شما دانلود را انجام می دهید داره دانلود کنید.
تست هایی که انجام شده توسط خود من و شما هم میتوانید تست کنید البته اگه اینترنت شما لیمیت خاصی نشده باشد!
با شاتل 128 محدود دانلود شده که فیکس روی 250 کیلوبایت به بالا دانلود شد
پارس آنلاین 256 کیلوبایت محدود فیکس 350 به بالا دانلود شد
صبانت 2 مگابایت محدود فی*** 500 کیلوبایت به بالا دانلود شد.
تست با سرورهای لیزوب نصب دانلودی که از سرورهای ایران دارد را نمیتوانید دانلود کنید.
لازم به ذکر است این بستگی به منطقه و سرویس دهند شما داره که دانلود بعضی ها به قول خودشان افتضاح می باشد ولی در کل سرعت دانلود از سرورهای ایران چندین برابر سرورهای خارج می باشد واین تبلیغ نیست حالا من بیایم تبلیغ کنم که سرعت بالا و پایین هست چه فرقی به حال شما و بازدید کننده دارد!
لازم به ذکر است درصورتیکه که اینترانت داشته باشید به راحتی میتوانید از سرورهای که بر روی بستر آسیاتک میباشد دانلود کنند.