-
عضو انجمن
فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
ویرایش توسط reza* : February 5th, 2014 در ساعت 13:26
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 22:08
# ADS
-
August 6th, 2013, 14:33
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
آیپی تست !!
آپ تایم ؟
رم 2 گیگ ؟
مشخصات ؟
حساسیت سرور
سلام
1- پیغام خصوصی چک کنید
2- 99% تا زمانی که خودتون واسه خودتون دردسر درست نکنید ( دستکاری یا خرابکاری روی سرویستون نکنید )
3- بستگی داره روی کدوم سرور بخواید ؟ raid 10 یا معمولی.
4- بسنگی به پاسخ سوال بالا داره
5- spam و حمله کردن ممنوع می باشد
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 14:34
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
لطف می کنید یک ساعت به من گارانتی برگشت وجه بدید ؟
در حد 1 ساعت بعد تحویل سرور هم باشه مشکلی نیست .
-
-
August 6th, 2013, 14:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diges
لطف می کنید یک ساعت به من گارانتی برگشت وجه بدید ؟
در حد 1 ساعت بعد تحویل سرور هم باشه مشکلی نیست .
بله مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 17:02
دوستان من دارم از نوین وی پی اس سرور میگیرم .هم سروراشون متفاوت هست هم پشتیبانیشون عالی هست . خسته نباشید همگی دوستان در نوین وی پی اس
-
تعداد تشکر ها از seliconi به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2013, 20:16
من یه ماهه دارم از سرورهایی که نوین وی پی اس ارائه میدن استفاده میکنم .
وظیفه ی خودم دونستم که بخاطر این پشتیبانی عالی و سریع و ارائه سرور های با کیفیت بالا ازشون تقدیر و تشکر کنم .
امیدوارم همیشه تو کاراتون موفق و سر بلند باشید
-
-
August 7th, 2013, 16:07
-
تعداد تشکر ها از mosi_sh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2013, 19:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iran-online
من یه ماهه دارم از سرورهایی که نوین وی پی اس ارائه میدن استفاده میکنم .
وظیفه ی خودم دونستم که بخاطر این پشتیبانی عالی و سریع و ارائه سرور های با کیفیت بالا ازشون تقدیر و تشکر کنم .
امیدوارم همیشه تو کاراتون موفق و سر بلند باشید

نوشته اصلی توسط
seliconi
دوستان من دارم از نوین وی پی اس سرور میگیرم .هم سروراشون متفاوت هست هم پشتیبانیشون عالی هست . خسته نباشید همگی دوستان در نوین وی پی اس
سلام
ممنون
شرمنده بازم به انجمن و تاپیک دیر سر زدم
سفارشات زیادی روی میز کار بوده به خصوص در این تعطیلات در حال کمک به بچه ها بودیم
به زودی یه سری خبرهای خوب مثل گذشته که به خدمت مشترکین رساندیم، می رسانیم
در این تاپیک یا تاپیک جدید.
-
-
August 10th, 2013, 20:11
اين كد تخفيفش كجاست؟
-
-
August 10th, 2013, 23:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
occx
اين كد تخفيفش كجاست؟

سلام
در صفحه ی اصلی تاپیک هست
خدمت شما:
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2013, 10:22
عضو جدید
واقعا پشتیبانی در د تیم ملیدارن خدایی !!
واقعا نامبر وان هستن !!
دیروز به شخص مشکل سی پی یو بنده که با کریو داشتمو زود اوکی کردن !!
-
تعداد تشکر ها از shahr0kh به دلیل پست مفید