بخاطر اینکه یوزر لایو سرور بن هست , من برای اطلاع رسانی دارم از مدیریت نقل قول میکنم :
با عرض سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان
همانطور که در جریان اوضاع به صورت کم و بیش هستید در چند روز اخیر سرور ها و سایت دچار اختلالاتی گردید.
البته دوستان وارد به این کار از مشکلات اگاه هستند , در مورد کسانی که خبر ندارند باید عرض کنم سرور های OVH به دلیل اسپم بعضی یوزر های ساسپند شده بود که به سرعت یوزر ها را شناساسیی و اقدام به ترمینیت کردن سرور های انان نمودیمو طی پی و طی پیگیری های ۲۴ ساعته ما و صحبت هایی که با دیتا سنتر داشتیم سرور رو روشن نمودند.
از بخت بد اژانس های بین المللی مبارزه با اسپم طی عملیاتی , حجم عظیمی از ای پی های اسپمر را در سرتاسر دنیا بلاک کردند که تعدادی از ای پی های یوزر های ما نیز جزو انان بود.
طی عملیات دیتا سنتر به شدت ضرر کرد , طی صحبت های ما بعضی از ای پی های level 1 ازاد شدند و مابقی به علت اسپم همچنان بلاک هستند.
مورد دیگری بود مشکلی بود که در هاست سرور به وجود اومده بود که به حمد الله با پیگیری های ۲۴ ساعته ما مشکل برطرف شد.
همانطور که مطالعه فرمودید تمامی مشکلات در طی همین ۲-۳ روز اتفاق افتادند. تیم پشتیبانی واقعا به طور ۲۴ ساعته پیگیر ماجرا بود و همین سبب رفع مشکلات شد.
از تمامی کسانی که در این مدت قطعی داشتند صمیمانه پوزش میخوام و میدانم که مارو درک میکنند چون اینو بدون اغراق عرض میکنم مشتریان بسیار با فهم و با کمالاتی داریم.
این مژده رو هم بدم تمامی کسانی که براشون مشکل به وجود اومده بود به اضای هر رزو قطعی 2 روز به فاکتورشون اضافه میشه و برای ماه بعد ۱۰ درصد تخفیف خواهد گرفت , این تهفه کوچکی بود برای صبر و پشتیبانی شما عزیزان از ما.
کسانی هم که هنوز ای پی بلاک شده دارند در سایت تیکت بدند و با دادن تعهد ای پی دیگری براشون ست شود.
بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیز