نقل قول نوشته اصلی توسط gholamkale نمایش پست ها
متاسفانه از پشتیبانی و استارتر این تاپیک خبری نیست
طبق گفته های جناب rouhallah

1- به نظرم قیمت گذاری + 01. دلار واسه برخی دامنه ها اعمال شده (فقط دامنه های معروف) بقیه دامنه ها بیشتر از این مقدار اضافه شده

11- من فعلاً چنین امکانی رو ندیدم میخوام بدونم کی قراره فعال بشه (چون واقعاً اگه چنین امکانی داشته باشه میشه گفت بهترین نماینده ریسلرکلاب در ایران هستن)

راستش همین الانشم امکانات و قیمتا عالیه در این شکی نیست، ولی چون یکم تناقض در گفته ها هست میترسم چندماه دیگه که کلی مشتری جذب کردم سیاست های این سایت تغییر پیدا کنه و قیمتا رو بالا ببره

متاسفانه پدرم در بیمارستان بخش CCU بود و نبودم پاسخ بدهم
در مورد 0.01 در صد بله فعلا برای دامنه های معروف اعمال کرده ایم که این برای همه کاربران فعال می باشد و کاربرانی که 300 دلار به بالا شارژ کنند به صورت خود کار قیمت تماما به 0.01 کاهش پیدا می کند
در مورد پرداخت دلار اکانت Paypal اضافه کرده بودیم که به 2 مشکل برخوردیم
1. بعد از انتقال به سایت ثیمن کیهان برای پرداخت ریالی فاکتور ها با بانک ملت غیر قابل پرداخت بود که محبور به خذف Paypal شدیم
2. در صدی که Paypal کم می کرد اصلا در محاسبات ملاحظه نمی شه و واقعا ضرر می کردیم

فعلا داریم اکانت webmony اضافه می کنیم و تا به صورت انلاین پرداخت انجام گردد و مشخصات Paypal بزودی در سایت می زاریم تا بتونید send mony بزنید اگر هم شد
بهتون اطلاع می دیم تا مستقیما به اکانت paypal ریسلر کلوب واریز کنید تا بعد از شارژ شدن پنل ما پنل شما را شارژ کنیم

در مورد سیاست کاری ما
باید عرض کنم امکان عقد قرارداد شرکتی وجود داره اما 6% مالیات ارزش افزوده به فاکتور ها اضافه می شه و مورد مهمتر نمایندگان ما بازوان شرکت هستند هرچه این نماینده ها بیشتر باشند بازو های شرکت قدرت بیشتری برای انجام کار دارد و ما هیچ گاه بازو های خودمون را قطع نمی کنیم و نمی زاریم ضعیف شوند . پس با خیال راحت به فعالیت خود اغاز کنید