نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran18 نمایش پست ها
ری***ت های هم زمان زیاد میشه و چون نتیجه نداره توی سایت شما باعث میشه مصرف سی پی یو بالا بره ... چون شما از ساب دامین استفاده کردید اگه آی پی مستقیم میزاشتید شاید شاید اینطور نمیشد.
عزیزم سابدامین چه ربطی داره به منابع ؟؟ خدایی به آواتار خودتون یک نگاهی بندازید

سلام دوستان،

شاید این موضوعی که دارم میگم خیلی بی ربط باشن با هم ولی واقعیت اینه که وجود داره و من واقعا گیج شدم که چه رابطه ای دارن با هم.

موضوع اینه که:

من یه vps دارم که به عنوان سرور دانلود ازش استفاده میکنم + اینکه سایتم روی هاست میزبانی میشه.

تنها اشتراک این دوتا اینه که من آی پی vps رو روی ساب دامین تو هاست میزبانیم ست کردم و از لینک های دانلود تو پست هام دارم استفاده میکنم مثل بقیه سایتها.

اما اتفاقی که داره میفته اینه که وقتی vps رو ریستارت میکنم ( چه از خود ویندوز 2008 و چه پنل اصلی کاربری ) ، لود منابع هاست میزبانیم شامل:
CPU Usage
Virtual Memory Usage
Physical Memory Usage
Entry Processes
بالا و بالاتر میره تا جایی که همه چی 100% میشه و به علت پر شدن ورودی در لحظه هاست میزبانی (Entry Processes) دیگه سایت به علت resource limited بالا نمیاد
این حالت همین جوری میمونه تا ویندوز vps لود شه بیاد بالا و بعد از اون مابع کم کم میان پایین و نرمال میشن.

البته منابع هاستم پایین نیست و هاست پربازدید هست ولی نمیدونم این مشکل واسه چیه
سی ام اس سایت وردپرسه
هاست میزبانی لینوکسیه
vps هم ویندوز 2008

کسی میدونه علت چیه؟
پنل هاست میزبانی سی پنل هست ؟
یک بار سرور دانلود رو ریست بدید و از طریق پنل لاگ های خطا و لاگ httpd رو چک کنید . خودش بهتون میگه مشکل کجاست .