-
August 4th, 2013, 18:02
پاسخ : انتقال از سی پنل
با سلام
حتما با یوزر و پسورد اصلی اون اکانت وارد شوید و نباید با یوزر ادمین وارد شوید.
از phpmyadmin به راحتی می توانید بک اپ بگیرید
اموزش زیر می تواند کمک کند
آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی
در ضمن هنگام انتقال در نظر داشته باشید یوزر اکانت ساخته شده در سرور جدید با فعلی یکی باشد
-
-
August 4th, 2013 18:02
# ADS
-
August 4th, 2013, 18:30
میخوای اطلاعات تماس بده برات انجام بدم
-
-
August 4th, 2013, 18:31
عضو انجمن
با یوزر خودش هم زدم همین خطا رو داد و اگه دسترسی داشتم به پی اچ پی مای ادمین حتما ایکسپورت میگرفتم ولی متاسفانه هم لایسنس تمومه و هم دی ان اس ها تغییر کرده و دامنه سایت باز نمیشه
ویرایش توسط alidini : August 4th, 2013 در ساعت 18:34
-
-
August 4th, 2013, 20:57

نوشته اصلی توسط
alidini
با یوزر خودش هم زدم همین خطا رو داد و اگه دسترسی داشتم به پی اچ پی مای ادمین حتما ایکسپورت میگرفتم ولی متاسفانه هم لایسنس تمومه و هم دی ان اس ها تغییر کرده و دامنه سایت باز نمیشه
این کارها رو میشه حتی بازم با تموم شدن لایسنس و تغییر دی ان اس میشه انجام داد فقط شما کافی هست دسترسی بدی بهم همین
-
-
August 4th, 2013, 22:12
عضو انجمن
ای دی بدید یا ای دی منو ادد کنید تا بهتون دسترسی بدم
cafekerio@yahoo.com
-
-
August 6th, 2013, 07:59

نوشته اصلی توسط
alidini
سلام به سرور لینوکس دارم روش سی پنل نصبه و لایسنسش تمومه رو یه سایت فقط نصبه میخوام برم روی یه پنل دیگه چطوری میتونم فایل بکاپ ازش تهیه کنم فقط یه سایت whmcs هست که اونم اطلاعات دیتا بیسو یوزر پسشو دارم
ایا میشه منتقل شد یا نه
یا اصلا میشه بکاپ گرفت؟
ممنون از جواب هاتون
دوست عزیز نیاز به لایسنس ندارید شما در سرور جدید باید لایسنس داشته باشید و سپس از بخش انتقال اطلاعات ورود به هاست را وارد کنید سپس اتوماتیک سایت شما منتقل می شود
-
-
August 6th, 2013, 12:14
عضو انجمن
دوستان عزیز مشکل برطرف شد ممنون از کمکتون
عزیز بالا نوشتم سرور دوم کلوکسو هست لطفا دقت کنید
-