خیر/
در پنل های من به دلیل اینکه بیش از 3 سرور کیم سوفی از قبل بوده و در یکی سفارش جدید نیز ارسال کرده بودم سفارش در لیست تحویل بلا فاصله قرار نگرفت و با تیکت به دیتاسنتر و اعلام اینکه با خبر نبودم که محدودیت خرید فقط 3 سرور برای هر کمپانی و یا هر فرد وجود دارد و تصور برای محدودیت خرید های جدید بوده است که گفتند سفارش به شما تحویل می دهیم اما سفارش دیگری برای این پلان ها ارسال نکنید که تحویل داده نخواهد شد.ظاهرا کمی درک دارند که چنین اشتباهاتی می شود.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
دوستان کسی جدید سرور تحویل نگرفته از ovh ؟
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
من نمیدونم چرا این دیتاسنتر الکی قمپز در میکنه وقتی قدرت ساپورت و تحویل سرور هارو نداره
قوانین ابیوز این دیتاسنتر هم واقعا مسخرست .
از این لحاظ 0 هستند متاسفانه .
به قول اون تبلیغاته اره دیگه جدیدا اینطوری شده
ولی قبلا خوب بود.
در دنیای هاستینگ و میزبانی وب ، دیتاسنتر ovh همواره یکی از بزرگ ترین و مرغوب ترین سرویس دهندگان و فروشندگان سرور اختصاصی و خدمات هاستینگ به مشاور میرود .
شهرت کمپانی فرانسوی ovh بیشتر به دلیل کیفیت خوب در کنار قیمت ارزان بوده است . در تصویر زیر نمایی از دیتاسنتر فرانسوی ovh را مشاهده میکنید .
یکی از بزرگترین دیتاسنتر های جهان هاستینگ و دیتاسنتر ovh است.
از جمله خدمات هاست و میزبانی وب ovh فرانسه میتوان به خدمات هاست اشتراکی ، سرور های اختصاصی ، خدمات میزبانی ابری و کلاود اشاره کرد . در گذشته و زمانی که دیتاسنتر ovh فقط در فرانسه فعالیت داشت این دیتاسنتر بزرگ ترین دیتا سنتر اروپا و سومین دیتاسنتر بزرگ جهان محسوب میشد و بیش از ۱۰۰ هزار سرور اختصاصی در دیتاسنتر مدرن خود جای داده بود . ولی این آمار و ارقام با دیتاسنتر جدید و سبز ovh در خاک کانادا و در منطقه فرانسوی زبان کبک کاملا به هم ریخته است . او وی اچ کانادا یک دیتاسنتر فوق مدرن و سبز است که ظرفیت میزبانی ۳۶۰ هزار سرور را دارا است . در تصویر زیر میتوانید نمایی از دیتاسنتر ovh در کبک کانادا با نام ovh-bhs را مشاهده کنید .
دیتاسنتر ovh کانادا با نام bhs
دیتاسنتر جدید ovh چیزی در حدود ۱۸۱ میلیون دلار آمریکا خرج برداشته است و ovh را به بزرگترین دیتاسنتر جنرال جهان تبدیل کرده است . البته هنوز دیتاسنتر های گوگل و مایکروسافت بزرگتر هستند و ظرفیت میزبانی سرور های بیشتری را دارند ولی در بازار فروشندگان سرور اختصاصی ovh ربته نخست را به خود اختصاص داده و بالا تر از بزرگانی چون softlayer و rackspace قرار گرفته است .
خرید سرور اختصاصی ovh از دیتاسنتر ovh-bhs کانادا
از مزیت های خرید از دیتاسنتر کانادایی ovh عدم پرداخت مالیات و tax می باشید . قیمت ها به دلار کانادا محاسبه میشود که نسبت به یورو برای هموطنان ایرانی مقرون به صرفه تر است . از طرفی قوانین دست و پا گیر و تحریم های جهانی تاثیری در روابط ovh با ایرانیان نگذاشته است . کیفیت سرور های او وی اچ کانادا بی نظیر بوده و پورت های سرور های اختصاصی آن به معنای واقعی با کیفیت و اختصاصی هستند . در صورت تمایل به خرید سرور اختصاصی از ovh کانادا کافیست با ما تماس بگیرید . سرور اختصاصی کانادا از دیتاسنتر ovh را در کمترین زمان ممکن با سیستم عامل و کانفیگ دلخواه و با قیمتی مناسب به شما تحویل خواهیم داد .
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
بنده 7 روز کامل شد سرور 2*2 ترابایت + 32 گیگ رم فکر کنم مینی اس پی رو سفارش دادم هنوز تحویل نشده واقعا خیلی بی خوده مجبور شدم از جای دیگه بچه های سوئیس و آلمان بگیرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)