نقل قول نوشته اصلی توسط compiler نمایش پست ها
اولا استفاده از nginx در حالی که دایرکت ادمین نصبه فعلا توصیه نمیشه چون custumbuild 2 هنوز ورژن بتا هست و پر از باگ . بهتره دستی نصب کنید . ولی اگر اصرار به انجام این کار دارید :

1.بهتر است در حین نصب دایرکت ادمین با انتخاب گزینه 4 و در حین نصب کنترل پنل ، اقدام به انتخاب وب سرور nginx و هنلدر php-fpm کنید
2.دایرکت ادمین استاندارد های nginx رو کمی تعییر میده . مثلا در این مسیر /etc/nginx فایلی با نام directadmin-vhosts.conf موجود است . با ویرایش آن خواهید دید که اطلاعات سرور بلاک nginx مربوط به هر دامنه در یک خط آدرس دهی شده است . از این طریق میتوانید فایل های هر بلاک و ویرچوال هاست رو پیدا کنید . معمولا در این مسیر است : /usr/local/directadmin/data/users/USERNAME/nginx.conf
به جای کلمه USERNAME که با فونت بولد مشاهده میکنید نام یوزر مربوطه را وارد کنید .
3.در مواردی که از وب سرور اپاچی به NGINX سوییچ میکنید اختلالات زیادی ممکن است رخ دهد . تسلط به تنظیمات PHP-FPM و NGINX برای هندل کردن وضعیت های بحرانی الزامیست
4. برای کامپایل مجدد توسط CUSTOMBUILD و سوییچ از آپاچی به انجین ایکس ، بهتر است از طریق فایل options.conf بیشتر سرویس ها و برنامه های غیر ضروری را غیر قعال کنید . حتما یک ورژن php انتخاب کنید . از نصب مود هایی مانند ruid خود داری کنید . فقط یک اسکریپت برای وب میل انتخاب کنید . اگر وضعیت سرور با آپاچی بسیار شلوغ است و سرویس های زیادی نصب کرده اید ، ابتدا یک بار از اول و با حد اقل سرویس های مورد نیاز با آپاچی build کنید و پس از آن وب سرور را به nginx تغییر داده (php-fpm به عنوان هنلدر استفاده شود) و دوباره از اول build کنید

موفق باشید
با تشکر از پاسخ شما.
الان دایرکت ادمین نصب است و در از کل سرور برای میزبانی دو سایت هاست دانلود ( فقط فایل ) استفاده می شه.
در حال حاظر با استفاده از راهنمایی موجود در
nginx: Linux packages
این وب سرور را نصب کردم و در فایل کانفیگ سرور رو ادد کردم.
با این تواصیف می تونم به تنظیمات ادامه بدم یا باید از اول کار رو شروع کنم؟