-
July 21st, 2013, 15:35
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2013 15:35
# ADS
-
August 4th, 2013, 03:12
عضو انجمن
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی- اروپا و امریکا - رم 1گیگ فقط 11900 تومان
من نمیخوام طرفداری کسی رو بکنم ولی خوب حق به جانب بودن بعضی جاها واقعا زیادیه!
شاید بعضی جاها 2 طرف تحت فشار باشن! به قول دوستمون
من از سرویسی که از ایشون گرفتم بسیار راضی ام! کیفیت و سرعت خوبه ولی اینا کافی نیست
امروز فهمیدم پشتیبانی واقعا نیازه! نزدیک بود بزنم کل سیستم عامل رو بپرونم چون اطلاع نداشتم و پشتیبانی ...!
از هرکی هم میپرسیدم میگفت از پشتیبانی بپرسید ( نمیدونست ما از پشتیبانی نا امیدیم!!!!)
خوب یجورایی ضایعس که سرویس بگیری بری از یه هاستینگ دیگه سوال بپرسی.............
من از بیشتر جاها که سرویس گرفتم خیالم راحت بود! ولی این سرویس هر دقیقه ترس که بپره کی جواب گو هست و ....
به نظر من یه فکری برای پشتیبانی بکنید
این یه پیشنهاده نه توهین یا ....!
بازم میگن سرویستون کیفیتش عالیه و طرفداری هیچکیو نمیکنم!!!!
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
-
تعداد تشکر ها از zakerweb به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013, 03:14
من ازشون سرور دارم نسبت به قیمت خیلی با کیفیت هست
بعضی مواقع مشکل پیش میاد باید صبوری کنید تا حل شه !ً
-
-
August 4th, 2013, 03:15

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
وقتی درزوغی میگی پی دروغت باز کامنت و تیکت حواله میشه .. اگر واقعا حق به جانب بودی و راستگو .. می اومدی میگفتی ده ساعت دیگه ببینم من 14 ساله میاومدم تیکت بزارم و یا پست باز کنم اینجا .. از نظر مال خوری .. اینو بگم مال من رو نخوردی و دیگران هم نمیدانم از جانب خودم قضاوت میکنم و برای همن بعد این همه قطعی باز تمدید کردم .. این خصلت خوب شماست
۱۰ دقیقه برای این گفته شده بود که بار اول ریستارت شد
وقتی رفع نشد تیکت میدید میگید اقای فلانی رفع نشده!
من هم میام چک میکنم و مشکل رو رفع میکنم
رفع مشکل چه ۱دقیقه طول بکشه چه ۱۰روز شما باید صبر کنید وتا رفع بشه
با انتقال روی یک سرور دیگه مشکلتون رفع شده
و این انتقال ۹ ساعت طول کشیده که درکش واستون از درک اینکه ناسا چجوری فضا نورد فرستاد کره ماه سخت تر شده!!
به هرحال نه میزارم ماه اینده سرورتون رو تمدید کنید نه تا ۷روز اینده هیچ جوابی به تیکتتون میدم ( تا وقتی پست هاتون اینجا باشه!)
این ۹ ساعت واستون ارزشمند بوده؟ تیکت بدید ۱روز ادد بشه ( بعد از پاک کردن پست های اسپم )
این همه راه براتون گزاشتم انتخاب با خودتون هست
-
-
August 4th, 2013, 03:18
عضو انجمن
دوستان سرور با قیمت لپ لپ میخرید انتظار پشتیبانی در حد ماکروسافت نداشته باشید...
-
-
August 4th, 2013, 03:18

نوشته اصلی توسط
zakerweb
من نمیخوام طرفداری کسی رو بکنم ولی خوب حق به جانب بودن بعضی جاها واقعا زیادیه!
شاید بعضی جاها 2 طرف تحت فشار باشن! به قول دوستمون
من از سرویسی که از ایشون گرفتم بسیار راضی ام! کیفیت و سرعت خوبه ولی اینا کافی نیست
امروز فهمیدم پشتیبانی واقعا نیازه! نزدیک بود بزنم کل سیستم عامل رو بپرونم چون اطلاع نداشتم و پشتیبانی ...!
از هرکی هم میپرسیدم میگفت از پشتیبانی بپرسید ( نمیدونست ما از پشتیبانی نا امیدیم!!!!)
خوب یجورایی ضایعس که سرویس بگیری بری از یه هاستینگ دیگه سوال بپرسی.............
من از بیشتر جاها که سرویس گرفتم خیالم راحت بود! ولی این سرویس هر دقیقه ترس که بپره کی جواب گو هست و ....
به نظر من یه فکری برای پشتیبانی بکنید
این یه پیشنهاده نه توهین یا ....!
بازم میگن سرویستون کیفیتش عالیه و طرفداری هیچکیو نمیکنم!!!!
دوست عزیز
شما یکبار مستقیم از رداستیشن یا او وی اچ یک وی پی اس بگیر ببین توی این ضمینه کمکی بهت میکنند؟
من الان بیشتر از ۱ساله دارم با رد کار میکنم
برای تعویض سیستم عامل ۵۰ پوندمیگیره یا میگه خودتون با کی وی ام انجام بدید
یا برای رفع مشکل بوت نشدن مثلا وی ام ویر ۷۰ پوند میگیره ساعتی چک کنه
ماهم نگفتیم ساپورت نمیکنیم
باهزینه هر کانفیگ یا ساپورتی بخواهید انجام میشه
منم مادرزادی اینهارو بلد بوده به دنیا نیومدم
توی همین اینترنت یاد گرفتم نه کلاسی نه هیچی
-
-
August 4th, 2013, 03:21

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
یکی از مشکلاتی که با شما دارم این هستش ریستارت میکنید و چک نمیکنید ... میخواهی براتون تیکت های گذشته بیاورم اقا ریتارت کردید چک کنید بالا نمیاد اینطوری نوشتم براتون بیاورم .. وقتی ریستارت میکنید ببینید سرور طرف بالا میاد یا نه .. بعد بالا اومد بنویس درست شد .. نه اینه ریستارت و درست شد
خوب حالا که چی؟
۹۰ درصد مشکلات با ریستارت رفع میشه
رفع نشد تیکت رو اپ کنید بکید هنوز مشکل داره
-
-
August 4th, 2013, 03:23

نوشته اصلی توسط
PENOIL
وقتی مشتری مارو درک نکنه و پچیزی به حرف ما ارزش نزاره ماهم نمیتونیم احترام بزاریم
احترام باید ۲طرفه باشه
خداشاهده تا ۷۲ ساعت اینده هیچ جوابی بهتون نمیدم
و هر ۱پستتون ۲۴ ساعت میاد روش
یا میتونید پست های اسپمتون رو پاک کنید تا من هم درخواستتون رو چک کنم
شایان جان بگذر مهربون باش مشتری مثل رنگین کمونه.......
:*

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
اگر فقط کمی فقط یک کم ترس از خدا داشتیم اینطور جواب مردم نمی دادیم .. کافر خوبه خدا را قبول نداره و چیزی ازش بعید نیست ولی ما ها چرا .. به خدا قسم حق ناس کسی ضایع نکردم و نخواغهم کرد .. الان 9 ساعت قطع شده به خدا دو روز برای مشتری تمدید کردم .. به خدا 5 روز قطع شد . به قول شما بک اپ نداشتم یک ماه براشون اوکی کردم .. حق ناس باید بفهمی و درک کنی // ای نیست اقا با حرف من زورش میاد و عصبی میشه .. منم تحت فشار هستم .. به من میگند چرا همش قطع میشه .. اگر فروشنده درک کنه خریدار هم تحت فشار هستش همیشه حق به جانب نیست .. تیکت دادم با کمال خونسردی نوشتم پیگیری کنید .. نوشته اند ده دقیقه دیگر به مشتری میگم 1 ساعت دیگر . بعد زنگ میزنند میگم الان درست میه .. اخه چطور جواب مشتری بدم دست دست کنم مثل اقا شایان حق به جانب فکر میکنه فقط اون تحت فشار هستش و مخش داره صوت میکشه ما چی پس
دوست عزیز حق الناس رو بفرمایید که این مورد اسپم دادن از نوع ناجور در تیکت همکار بنده ضایع کردن حق الناس نیست؟ ترس از خدا....چی میشه؟
حتی کسانی که میان کافی نت و کارشون خیلی ساده ست هم تحت فشارند....
درخواست منطقی کنید.....

نوشته اصلی توسط
mahdi-sport
مثلا شما که سنتون بیشتره چه قله ای رو فتح کردید ؟
ظاهرا این شما هستید که توانایی پشتیبانی مناسب از مشتریهای خودتون رو ندارید و سایرین رو متهم به بی تجربگی و ... میکنید !
شب خوش !
دوست عزیز شما هم دوست دارید اسپم بدید.
ایشون گفتند قله فتح کردند؟
شایان جان از این حرفها نزن

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
دوستان به خدا قسم از وقتی سرور خریداری میکنم یک ادم درست حسابی ندیدم که خدا رو به یاد داشته باشه .. طرف باهاش حرف میزنی مثل اقا شایان حق به جانب میشه و سرور ساسبند میکنه ازت و پول بالا میکشه .. طرف مثل دوستمون که مثال زده .. جواب نمیده .. یکی دیگه سرور بهمون فروخت و همه ای پی ها قطع شد .. در جواب اسپم دادید ... ولی مدرک ارائه نکرد .. فقط فقط مال مردم خوردن ..
پولی که بالا کشیدند رو مدرک بذارید زیرا بدون مدرک شایان جان حق داره برخورد کنه!
یکی دیگه سرور فروخت اینجا جاشه؟ چه ربطی داره؟
مال مردم بستگی داره به چی بگید خودن! اینکه سرویسی که ارائه میشه برای استفاده شما باشه یا اینکه خیر شما برای سود و کار خرید کنید و انتظار داشته باشید خود کسی که سرور رو ازش خریدید چک کنه همیشه و پاسخگوی مشتریان شما باشه....

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
// اقای حق به جانب وقتی تیکت جواب نمیدید .. 9 ساعت گذشته ای پی قرار دادید ... فکر میکنید ما علم غیب داریم بدونیم ای پی جدید با پسورد قبلی کار میکنه .. جوهر کیبورد خشک میشود مینوشتی پسورد .. پسورد خودتان هستش .. یا بازنویسی میکردید
این مورد و چند بار گفتید توی همین تایپیک؟
-
تعداد تشکر ها ازMR-Vazin به دلیل پست مفید
-
August 4th, 2013, 03:23

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
اخرین پست من و پستهام پاک کینم ... اقا شایان با مشتری خوب تا کن .. حق به جانب نباش .. بدان و اگاه باش شعار حق با مشتری هستش در کار خیلی خیلی به نفع شماست .. من تمدید نکنم .. دوستان تمدید نکنند .. کی براتون میمونه .. ببخشید سرتون درد اوردم .. این ببخشید برای این نیست تیکت جواب بدید .... کار از کار گذشت .. چند روز باید صبر کنم که طرف که کانفینگ کرده و فقط اون سپید بلد هستش نصب کنه بیاد رو خط .. شب خوش ببخشید باز هم تو این ماه باعث سر درد شما شدم
نیازی به پوزش نیست
همین که این بحث رو تموم کنید و راه درست رو پیداکنید بابت ساپورت بهترین چیز برای من هست
ببخشید که پشتیبان خوبی نیستم چون بهتر از این در توان من نیست
به هرحل ماه اینده با میزبان جدید موفق باشید
-
-
August 4th, 2013, 03:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PENOIL
دوست عزیز
شما یکبار مستقیم از رداستیشن یا او وی اچ یک وی پی اس بگیر ببین توی این ضمینه کمکی بهت میکنند؟
من الان بیشتر از ۱ساله دارم با رد کار میکنم
برای تعویض سیستم عامل ۵۰ پوندمیگیره یا میگه خودتون با کی وی ام انجام بدید
یا برای رفع مشکل بوت نشدن مثلا وی ام ویر ۷۰ پوند میگیره ساعتی چک کنه
ماهم نگفتیم ساپورت نمیکنیم
باهزینه هر کانفیگ یا ساپورتی بخواهید انجام میشه
منم مادرزادی اینهارو بلد بوده به دنیا نیومدم
توی همین اینترنت یاد گرفتم نه کلاسی نه هیچی
حرف شما درست!
ولی اونها به قول معروف به کل دنیا سرویس میدن و یه جورایی مشتریاشون حرفه ای ها هستن که بیشتر هاستینگا که سرور اختصاصی میگیرن
به هیچ وجه قابل مقایسه نیست !!!!!!!!!!!!!
بازم میگم خیلی خیلی خیلی بهتر هست که یه مقدار از پولی که در میارید رو خرج پشتیبان کنید!
(آدمایی هستن که با مزد کم پشتیبانی قویی بدن )
بگذریم میگم همیشه نیمه پر لیوان هم یه نگاه بنداز همیشه فک نکنید حق با شماست !
کلا من مشکلی با شما یا شخص دیگه ای ندارم اینا به نفع خودتون هست........!
الان همکاران شما کیفیت خوب پشتیبانی خوب همه چی عالی ! قیمت غیرمناسب
شما همه چی خوب غیر از پشتیبانی
به نظر من این یه مورد هم اضافه کنید ( پشتیبانی ) شما یه جواریی متمایز و عالی میشید! چون نقصی تو کارتون نمیمونه... و به نفع خودتونه!!!
تجربه ثابت کرده ظاهر سازی حرام خوری رو راحت میکنه...این اینماد ها کشکه ؟
-
-
August 4th, 2013, 03:36

نوشته اصلی توسط
pishva_ghazi
. خیفم اومد جواب شما نخود هر اشن ندم ... به شما چه ربطی داره این بحث .. شما اقا شایان هستی .. خودتان هم اسپم دادید .. فهمیدن چیزها خوبه .. میفهمیدی اسپم هستش نمینوشتید .. به هر حال به شما ربطی نداشت نخود هر اش .. گفتند نخود بپر وسط داد بزن بگو من
پست بنده رو شایان تایید میکنه پس لطفاً سکوت را رعایت فرمایید. و توجه کنید.
حق با کیست!
-