Successfully
Successfully
ویرایش توسط lnspiron : June 3rd, 2015 در ساعت 23:50 دلیل: -
سفارش داده شد
بعد از دریافت از همین جا اعلام میکنم نتیجه را
ایام به کام
شاید آن روز که سهراب نوشت : " تا شقایق هست زندگی باید کرد "
خبر از داغ دل یاس نداشت
یک سرور مجازی با رم 4 گیگ از شرکت سون خریداری شد.
کیفیت سرور فوق العاده بالا و عالی هست و واقعا برای کسانی که دنبال سرور با کیفیت عالی همراه با قیمت مناسب هستند، خرید از آقای ابراهیمی را توصیه میکنم.
ساپورت بسیار خوبی هم دارند و در یاهو به تمام سوالات من با حوصله جواب دادند که واقعا جای تقدیر دارد
امیدوارم فقط قیمت ها را افزایش ندهند تا ما مشتری دائمی ایشون بشیم.
زدید
فروش ویژه سرورمجازی آمریکا با 50 درصد تخفیف دائمی █ شروع قیمت از 12 هزار تومان█منابع اختصاصی █کانفیگ رایگان
بعد هم یه جا زدید :
این بار با دو سرور قدرمند از دیتاسنتر OVH در خدمت شما هستیم.
تا جایی که بنده اطلاع دارم Ovh تو فرانسه و کانادا داره.
تو امریکا جدید زده؟
توضیحاتی درباره OVH:
در دنیای هاستینگ و میزبانی وب ، دیتاسنتر OVH همواره یکی از بزرگ ترین و مرغوب ترین سرویس دهندگان و فروشندگان سرور اختصاصی و خدمات هاستینگ به مشاور میرود .
شهرت کمپانی فرانسوی OVH بیشتر به دلیل کیفیت خوب در کنار قیمت ارزان بوده است . در تصویر زیر نمایی از دیتاسنتر فرانسوی ovh را مشاهده میکنید .
یکی از بزرگترین دیتاسنتر های جهان هاستینگ و دیتاسنتر ovh است.
از جمله خدمات هاست و میزبانی وب ovh فرانسه میتوان به خدمات هاست اشتراکی ، سرور های اختصاصی ، خدمات میزبانی ابری و کلاود اشاره کرد . در گذشته و زمانی که دیتاسنتر ovh فقط در فرانسه فعالیت داشت این دیتاسنتر بزرگ ترین دیتا سنتر اروپا و سومین دیتاسنتر بزرگ جهان محسوب میشد و بیش از ۱۰۰ هزار سرور اختصاصی در دیتاسنتر مدرن خود جای داده بود . ولی این آمار و ارقام با دیتاسنتر جدید و سبز ovh در خاک کانادا و در منطقه فرانسوی زبان کبک کاملا به هم ریخته است . او وی اچ کانادا یک دیتاسنتر فوق مدرن و سبز است که ظرفیت میزبانی ۳۶۰ هزار سرور را دارا است . در تصویر زیر میتوانید نمایی از دیتاسنتر ovh در کبک کانادا با نام OVH-BHS را مشاهده کنید .
دیتاسنتر ovh کانادا با نام bhs
دیتاسنتر جدید OVH چیزی در حدود ۱۸۱ میلیون دلار آمریکا خرج برداشته است و OVH را به بزرگترین دیتاسنتر جنرال جهان تبدیل کرده است . البته هنوز دیتاسنتر های گوگل و مایکروسافت بزرگتر هستند و ظرفیت میزبانی سرور های بیشتری را دارند ولی در بازار فروشندگان سرور اختصاصی OVH ربته نخست را به خود اختصاص داده و بالا تر از بزرگانی چون Softlayer و Rackspace قرار گرفته است .
خرید سرور اختصاصی ovh از دیتاسنتر OVH-BHS کانادا
از مزیت های خرید از دیتاسنتر کانادایی OVH عدم پرداخت مالیات و Tax می باشید . قیمت ها به دلار کانادا محاسبه میشود که نسبت به یورو برای هموطنان ایرانی مقرون به صرفه تر است . از طرفی قوانین دست و پا گیر و تحریم های جهانی تاثیری در روابط OVH با ایرانیان نگذاشته است . کیفیت سرور های او وی اچ کانادا بی نظیر بوده و پورت های سرور های اختصاصی آن به معنای واقعی با کیفیت و اختصاصی هستند . در صورت تمایل به خرید سرور اختصاصی از ovh کانادا کافیست با ما تماس بگیرید . سرور اختصاصی کانادا از دیتاسنتر OVH را در کمترین زمان ممکن با سیستم عامل و کانفیگ دلخواه و با قیمتی مناسب به شما تحویل خواهیم داد .
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
دوست عزیز تا جای که بنده در اطلاع هستم و خرید از ovh رو انجام میدم
اولا که کانادا شمال امریکا هست.
دوما اینکه در هنگام سفارش میتونید ای پی هارو یا کانادا یا هم امریکا سفارش بدید
اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید.
id : mrmy_yasin
09307405414
موفق باشید.
سنجری
بله. شمال قاره آمریکا ! نه خود آمریکا. اینطوری که ایشون نوشتن یعنی آمریکا یعنی دیتاشک و...
2- آی پی چه ربطی به دیتاسنتر داره. بحث ما محل دیتاسنتر هست که ایشون زدن Ovh و آمریکا که این برای من سوال بود!
وگرنه ما کوچیک شما هم هستیم و اصلا قصد دخالت و سنگ انداختن و اینا نداشتم.
شرمنده اگر باعث منحرف شدن تایپیک شد.
موفق باشید.
خوب دیگر جزئی از امریکا میشه | افر های بنده رو در مورد سرور اختصاصی بازدید بفرمایید به جوابتون میرسید.
خوب دوست عزیز میدونید در هویز ovh us نوشته شده است؟
ای پی هم خیلی ربط داره دوست عزیز.
شما تاج سر هستید قربان.
در هر صورت در خدمتم
از استاتر تاپیک هم بابت دخالت عذر خواهی میکنم
موفق باشید.
سنجری
عجب
دوست عزیز ربطی به قوانین ندارد.
ما از قسمت
ovh.com/us
خریداری میکنیم که میشه در هنگام سفارش ای پی هارو یا کانادا زد یا هم آمریکا
فکر کنم حوابتون داده شد.
پ.ن : خوب دوست عزیز شما الان سرور مثلا از دیتاسنتر افرانت میگیری یا مثلا دیتاسنتر ایرانی یکی در تبریز یکی در مشهد(برای مثاله ها) میگی من از ایران گرفتم درست میگم یا خیر؟
بنده رو ادد کنید
mrmy_yasin
در ضمن اسم سایتتون رو جدید شنیدم!!
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)