سلام میخواستم بدونم برای گذراندن کلاسهای vmware و linux چه آموزشگاهی را توصیه میکنید.
سلام میخواستم بدونم برای گذراندن کلاسهای vmware و linux چه آموزشگاهی را توصیه میکنید.
دوستان برای دوره های سیسکو کدوم آموزشگاه و مدرس رو پیشنهاد میکنید؟
موسسه کهکشان کسی تجربه داره
سلام
من یکی از دانشجوهای موسسه مزخرف عصر شبکه بودم که 8 ماه از عمرمو و کلی پولو ریختم دور...
حتما میگید چرا?!!!
از نظر سخت افزار افتضاح. تمام سیستما نفتی که همش هنگ میکنه.
موقعیت خود آموزشگاه افتضاح, توی زیر زمین!! کلاس دوازده متری هجده تا دانشجو!!!
نحوه برخورد با دانشجو افتضاح!! کافیه شهریتون دوروز دیر شه به خونتونم زنگ میزنن!! این آموزشگاه دقیقا مدرسه است!! یادتون باشه با صف برید سر کلاس!!!
از نظر اساتید به جز مهندس شاهی که کارش عالیه بقیه افتضاح!! من الان توی شرکت LAN Admin هستم تازه دارم مایکروسافتو اینجا یاد میگیرم اونم بعد گذروندن دوره MCITP تو عصر شبکه!!
اینم بگم خیلی جالبه از ما آزمون گرفتن بعد دوره مدیر آموزشگاه گفت من اینو قبول ندارم خودم باید امتحان بگیرم!!! اینم از عجایب عصر شبکه
آخرم بعد دوماه زنگ زدن و کلی جنگ و دعوا یه کاغذ به ما دادن گفتن مدرکه!! شبیه مدرک فارق التحصیلی برادر زادم از مهد کودکه!!!
در کل دوستان اگه میخواید وقتو پولتونو بریزید دور برید عصر شبکه
اینم ایمیل منه هرکی باور نمیکنه بگه با مدرک بهش ثابت میکنم : oxeenet@gmail.com
دوستان !
این دشمنی سایبر و عصر شبکه....
نمیدونم قضیه چیه !
هردو علیه همحرف میزنن هر دو هم با مدرک !!!!
این پست رو بخونید :
درخواست پاسخ از مهندس شاهی درباره اظهارات مدیر عامل موسسه سایبرتک - انجمن تخصصی عصرشبکه
پست هایی هم که تو همین تاپیک ارسال شده مشکوکه !!!
همش آی دی جدید مثلا همین Rostami :
January 11th, 2012 ثبت نام کرده !!
January 12th, 2012 اینجا جواب داده !!!
جالب اینجاس که تو پروفایلش بری زمان آخرین فعالیتش همون 12ام بوده!!!
آقای hamid_irani هم همینطور ! برید ببینید
فکر کنم بازاریابشون باشه چون تو یک تاپیک دیگه آموزش ویدئویی اونارو تبلیغ کرده بود !! اون لینک بالا رو هم ببینید ! تا اینجا دو نفر مشکوک از عصر تبلیغ کردن . جالب اینجاس که با اکانت دیگری بنام hamid07 هم تبلیغ کردن !
ولی دونفری که ضد عصر حرف زدن تقریبا از کاربرای فعال بودن و یک نفر هم که از سایبر تعریف کرد همینطور !!
حالا این آخرین پستی که دادن : oxeenet هم مشکوکه و همین دیروز ثبت نام کرده !!
جالبه !!
منم بین این دو گیر کردم .ممنون میشم دوستان دیگر هم بیان و تجربیاتو بگن تا بفهمیم کدوم بدرد نمیخوره !!
ضمنا من خودم عضو جدیدم ولی قراره فعالیت کنم و در زمینه طراحی سایت و پنل اس ام اس
دیدید که از هیچ کدام طرفداری نکردم !
ویرایش توسط almapanel : August 2nd, 2013 در ساعت 01:12
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی چیزی در مورد سایبرتک نگفتم چون تا حالا اونجا نرفتم گرچه شنیدم اونجاهم تعریفی نیست!!
اینکه تازه اینجا ثبت نام کردم واسه اینه که تو آموزشگاه کذایی عصر شبکه دوماهه دورم تموم شده و بلایی سر ما آوردن که ازین به بعد هرجا اسم عصر شبکه باشه اسم منم میبینی!!
مطلب بعدی اینکه من نه با کسی پدر کشتگی دارم نه واسه جایی تبلیغ می کنم. اینارو اینجا گفتم که بچه ها بهتر تصمیم بگیرن.
و مطلب آخر دوست عزیز شما یا هر کدوم از دوستان خواستن ایمیلشونو بذارن تا واسشون حرفامو با مدرک ثابت کنم.
من بیشتر تاکیدم روی اون دو اکانت بود به شما زیاد شک نکردم !!
جالبه آقا حمید تو انجمنای دیگه هم تبلیغ میکنه !
ایناهاش :
بحث بهترین کلاس شبکه
واقا متاسفم !! تنها آموزشگاهی که میخواد ببره زیر سوال همرو !
بقیه دوستان بیان شرکت کنن دیگه !
راستی این فرصتای شغلی که توی سایبرتک زده واقعت داره ؟ یعنی آینده شغلی تضمینه ؟
پشت سر سایبرم بد میگن ولی فک کنم از همه بهتر باشه . کهکشانم تعریف زاد داشت ولی دشمنم دشت ! کلا نمیدونم چرا آموزشگاهای شبکه اینجورین !!
ویرایش توسط almapanel : August 3rd, 2013 در ساعت 05:28
شریف بهترینه با کهکشان شریف همون لایتک هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)