-
July 5th, 2013, 00:30
پاسخ : ''''''گوگل چش شده؟؟؟!؟! - کاهش شدید ورودی از گوگل
سلام خدمت تمام کاربران و دوستان عزیز و گرامی . با توجه به مشکلات اخیر وبمستر های سایت های بزرگ ایرانی که در زمینه های فیلم , آهنگ و خرید و فروش س ا ک س و ... فعالیت دارن لازم دونستیم مطالبی را ذکر کنیم .
دوستان با بررسی هایی که انجام شده الگوریتم گوگل به صورت ناقص آپدیت شده و هیچ ربطی به بک لینک و تگ ها و اسپم و تبلیغ و ... ( که بعضی دوستان شایعه کردن ) نداره و فعلا چیزی که هست اینه که گوگل با عوض کردن آدرس مخالف هست و همانطور که میبینید توی وبمسترتولز گوگل زحمت کشیده و این قسمت رو به کلی حذف کرده و با توجه به تغییراتی که توی وبمستر داده شده احتمال زیاد گوگل الگوریتم رو طی 2 هفته آینده کامل میکنه و نسخه کامل الگوریتم رو میبینیم و اون موقع هست که همه چیز مشخص میشه و میشه تصمیم گیری کرد .
فعلا با توجه به شرایطی که هست نمیشه تصمیم کلی برای این موضوع گرفت و فقط باید صبر کرد ( هنوز دوستان امید داشته باشن که نتایج گوگل برمیگرده و هر مشکلی یک راه حلی داره )
-
تعداد تشکر ها ازspalisp به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2013 00:30
# ADS
-
July 5th, 2013, 08:16

نوشته اصلی توسط
spalisp
سلام خدمت تمام کاربران و دوستان عزیز و گرامی . با توجه به مشکلات اخیر وبمستر های سایت های بزرگ ایرانی که در زمینه های فیلم , آهنگ و خرید و فروش س ا ک س و ... فعالیت دارن لازم دونستیم مطالبی را ذکر کنیم .
دوستان با بررسی هایی که انجام شده الگوریتم گوگل به صورت ناقص آپدیت شده و هیچ ربطی به بک لینک و تگ ها و اسپم و تبلیغ و ... ( که بعضی دوستان شایعه کردن ) نداره و فعلا چیزی که هست اینه که گوگل با عوض کردن آدرس مخالف هست و همانطور که میبینید توی وبمسترتولز گوگل زحمت کشیده و این قسمت رو به کلی حذف کرده و با توجه به تغییراتی که توی وبمستر داده شده احتمال زیاد گوگل الگوریتم رو طی 2 هفته آینده کامل میکنه و نسخه کامل الگوریتم رو میبینیم و اون موقع هست که همه چیز مشخص میشه و میشه تصمیم گیری کرد .
فعلا با توجه به شرایطی که هست نمیشه تصمیم کلی برای این موضوع گرفت و فقط باید صبر کرد ( هنوز دوستان امید داشته باشن که نتایج گوگل برمیگرده و هر مشکلی یک راه حلی داره )
خوب زمانی که فیلtر میشیم چاره ی دیگه ای نداریم جز ریدایرکت!!!!!!
-
-
July 5th, 2013, 15:18
سلام کی گفته قسمت change address رو حذف کردند ؟ فقط جاش عوض شده اگه برید به وبمستر و وارد دامینتون بشید تو قسمتی که عکس چرخ دنده داره کلیک کنید این گزینه رو میتونید مشاهده کنید . الکی جو ندید هیچ احتمالی نداره که برگرده به حالت اولیه . الگوریتم گوگل تغییر کرده که من اونارو تو تاپیک الگوریتم جدید گوگل گفتم که مهمترینش استفاده از تگ ها و حذف بک لینک ها ی بدرد نخور اگه همینا رو اجرا کنید میبینید که سایتتون بر میگرده واسه خودتون داستان درست نکنید که الگوریتم ناقص هست و گوگل هک شده همینایی که من گفتم رو اجرا کنید سایتتون بر میگرده همون جایی که بوده .
-
تعداد تشکر ها از komakseo به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2013, 15:24

نوشته اصلی توسط
komakseo
سلام کی گفته قسمت change address رو حذف کردند ؟ فقط جاش عوض شده اگه برید به وبمستر و وارد دامینتون بشید تو قسمتی که عکس چرخ دنده داره کلیک کنید این گزینه رو میتونید مشاهده کنید . الکی جو ندید هیچ احتمالی نداره که برگرده به حالت اولیه . الگوریتم گوگل تغییر کرده که من اونارو تو تاپیک الگوریتم جدید گوگل گفتم که مهمترینش استفاده از تگ ها و حذف بک لینک ها ی بدرد نخور اگه همینا رو اجرا کنید میبینید که سایتتون بر میگرده واسه خودتون داستان درست نکنید که الگوریتم ناقص هست و گوگل هک شده همینایی که من گفتم رو اجرا کنید سایتتون بر میگرده همون جایی که بوده .
عزیز من یکی از دلایلی که سایت های فیلم و ... به مشکل خوردن توی این آپدیت عوض کردن زیاد آدرس بود !! با تمام این شرایط الگوریتم ناقص هست هنوز و دوستان همچنان منتظر باشن . نظر شخصی بنده این هست که تا 2 هفته آینده تغییرات جدیدی اعمال میشه ..
موفق باشید . لازمه ی موفقیت توی 1 کار = داشتن صبر بردباری هست . یاعلی
ویرایش توسط spalisp : July 5th, 2013 در ساعت 15:28
-
تعداد تشکر ها از spalisp به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2013, 15:26
عضو دائم
بایدم ورودی بیاد پایین.. کلا گوگل خیلی شهرها حتی برای خود من بدون قندشکن باز نمیشه!! میخوان جستجوگرها و ایمیلهای ملی رو قالب کنند به مردم!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2013, 15:41
-
-
July 5th, 2013, 20:55
-
تعداد تشکر ها ازamir_dl4 به دلیل پست مفید
-
July 6th, 2013, 13:03
-
-
August 2nd, 2013, 01:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
navid2zp
درسته بعضی از سایت هایی که بالا اومدن کیفیت چندانی ندارن ولی اگه دقت کنید از نظر کاربرا خیلی راحت ترن
شما میگیرید مثلا مطلباشون کمه یا جامع نیست یا ... ولی حقیقت اینه که دارن بهتر عمل می کنن
سایت های فیلم هر کاری رو که نباید بکنن می کنن خوب معلومه بهتر از این نخواهد بود
شما خودتون فکر کنید . شما بعد ***** هی دامین عوض می کنید و خوب در کل این یک کار غیر منطقی هست کاری نداریم ایران *****ینگ داره . حقیقت اینه عوض شدن مدام آدرس سایت یک امر غیر حرفه ای هست و غیر منطقی هست پس نباید انتظار داشته باشید از راه منطقی که گوگل هست ورودی بگیرید . سایتای فیلم از همون اول باید به فکر راه های دیگه برای جذب بازدید کننده میبودن نه گوگل چون بلاخره این انتفاق می افتاد وگرنه سایت های مجاز هم 500 تا تگ نا مربوط می زدند هر وقت هم دامین خوشگل تر پیدا می کردن میرفتن رو اونیکی و 500 متر هم تبلیغات بیخود میزاشتن
قبل این قضیه شما تو گوگل هر کیفیتی رو که فکرش رو بکنی یا هر عبارتی رو در باره هر فیلمی جستو جو کنی تا بتونی به اون چیزی که میخوای برسی باز هم همه سایت ها ی نا مربوط میان بالا . مثلا یه فیلم هنوز کیفیت معمولی نیومده طرف تو سایتش تگ زده کیفیت فول اچ دی . خوب کاربر که مسخره شما نیست که .
الان دوستان دارن میفهمن کاربرا از دستشون چی می کشیدن
تا الانم که 90% سایتایی که نابود شدن به حق بوده و کاملا درست از نظر من یه 10% هم هستن که شاید سختگیرانه رفتن پایین ولی همیشه نمیشه بازده 100% داشت
به نظر من دوستانی که سایت فیلم دارن اصلا اعتراض نکنن بهتره چون اینهمه بلا سر کاربراتون آوردید ، اینهمه به روش های غیر منطقی و نا درست خودتون رو کشیدید بالا حالا نوبت کاربراست
امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه
البته بنده نمیخوام سایت های فیلم نابود بشن فقط میخوام به این درک برسن که باید به کاربر اهمیت بدن نه 500متر تبلیغاتشون و یا جذب بازدید کننده با هر چیزی که سرچ کنه
کسی هم که در توانش نیست سایت فیلم بزنه خوب نزنه . بزارید 4 تا سایت واقعا خوب بیاد بالا . 2نفر که میتونن اولش ضرر کنن تا بعدش واقعا سود کنن برن سراغ این کار نه الان هرکی حوصلش سر میره میره یه سایت فیلم میزنه 4تا اکانت آپلود سنتر ها رو میخره 500متر تبلیغ +18 هم میزاره بالا سایتش هر تگیم که شاید به فکر هیچکس نرسه هم میزنه.
دقیقاً با این حرفتون موافقم ، جالب اینجاس بنده که دارم سایتم رو جوری درست میکنم که کاربرم راحت باشه و بتونه هم راحت فیلمی که میخواد رو پیداا کنه و 5 متر تبلیغات نزاشتم رو میان مسخره میکنن که بلد نیستی و این حرفا
-
-
August 2nd, 2013, 05:02
عضو جدید
این وسط سایت من نه تبلیغ داره (حتی 1کی) نه پاپ آپ و تگ نا مربوط ولی آنچنان رفته پایین که خدا میدونه ! پس فقط به این چیزا ربطی نداره !! سایت هم 3 سالش هست و اون زمان شاید کلا 5 تا سایت فیلم بیشتر نبود ! الان که افتضاح شده از اون بدتر اینه که نمیدونم با این هزینه ها چطوری بعضی از سایت ها اشتراک 2 هزار تومنی و 3 هزار تومنی میذارن !! دلار 1200 دارن آیا ؟!!
خدا کنه به قول دوستمون این سایت های فیک و ... کلا ریشه کن بشن البته نه فقط در زمینه فیلم بلکه هاست ، سرور ، موزیک و از همه مهمتر این سایت های تفریحی :|
کسی اگه واسه گوگل راه حلی داره بگه ممنون میشم.
-