-
August 1st, 2013, 13:57
عضو انجمن
مشکل در نمایش سبد خرید whmcs
سلام دوستان
من با سبد خرید slider مشکل دارم و هر وقت فعال می کنم درست نمایش نمیده و نمیشه محسول را برای مشتری درست نمایش بده چند بار هم اپلود کردم ولی باز همین مشکلو داشتم لطفا راهنمایی کنید
یک سوال دیگه هم هست میخوام فونت قالب سایتم و سبد خریدم تغییر بدم و فونتی بزارم که شاید تو سیستم خیلی از کاربرا وجود نداشته باشه ولی بعد از ورود به سایت نوشته ها با همون فونت نشون بده لطفا راهنمایی کنید
دمو فرم سبد خرید
Untitled3.png
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
August 1st, 2013 13:57
# ADS
-
August 1st, 2013, 14:09
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در نمایش سبد خرید whmcs
سلام. برای مورد اول که به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. برای مورد دوم باید فونت هارو فراخوانی کنید که به هنگام اجرای کاربر فونت فعال بشه.
-
-
August 1st, 2013, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Taryan4
سلام. برای مورد اول که به احتمال زیاد مشکل از قالبتون هست. برای مورد دوم باید فونت هارو فراخوانی کنید که به هنگام اجرای کاربر فونت فعال بشه.
درمورد مشکل فونت کد های فونت که فراخوانی میکنه روی استایل قالب ریختم و ولی بعضی از قسمت های قالب(قسمت کاربریwhmcs) فونتش تغییر نکرده
ادرس سایت : tejarathost.com
راهنمایی کنید
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-
-
August 1st, 2013, 15:25
عضو انجمن
اگر بخواید کل فونت ها تغییر کنه باید فایل سی اس اس دستکاری کنید. اگر می خواید یک دسترسی به بنده بدید تا چک کنم.
-
-
August 2nd, 2013, 01:43

نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام دوستان
من با سبد خرید slider مشکل دارم و هر وقت فعال می کنم درست نمایش نمیده و نمیشه محسول را برای مشتری درست نمایش بده چند بار هم اپلود کردم ولی باز همین مشکلو داشتم لطفا راهنمایی کنید
یک سوال دیگه هم هست میخوام فونت قالب سایتم و سبد خریدم تغییر بدم و فونتی بزارم که شاید تو سیستم خیلی از کاربرا وجود نداشته باشه ولی بعد از ورود به سایت نوشته ها با همون فونت نشون بده لطفا راهنمایی کنید
دمو فرم سبد خرید

سلام
مشکل از orderformتون هست میتونه از css یا js هاش باشه که یا درست لود نشدن یا حذف شدن یا اصلا توی فایل فراخوانی نشدن
برای فونت هم فونت هاتونو روی هاستتون بریزید البته باید نسخه ی تحت وبشو از سابت های مختلف در بیارید یک کد داره که فراخوانی میشه توی یا فایل html یا css شما css شو استفاده کنید بذارید بالای استایل هاتون بعد کد font-family شو بذارید اگه میخواهید کل سایت همون فونتی بشن توی body {} و اگر میخواهید یک بخش خاص بشه اول استایلشو در بیارید و کد font-family رو بذارید براش.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از lordmhn به دلیل پست مفید